Blog

Najbolje aplikacije za čitanje stripova za iPhone i iPad 2021. godine

Imate li sklonosti čitati stripove? Ako je odgovor da, pokrili smo vas najboljim aplikacijama za čitanje stripova kako biste mogli doživjeti spektakl filma "Iron Man", The Avengers, X-Men i još mnogo toga. Ono što ove aplikacije za čitače stripova čini jedinstvenima jest sposobnost pružanja neusporedivog iskustva čitanja stripova. Podržavaju većinu strip formata i omogućuju vam da svoje stripove organizirate s najvećom lakoćom. Štoviše, čak ih možete i fino podesiti prema svom najboljem interesu!

1. Epizoda ft Pitch Perfect

Epizoda ft Pitch Perfect idealna je aplikacija za uživanje u čitanju interaktivnih i vizualnih priča. Pohvali se ogromnim katalogom od više od 35 000 priča koje sadrže sve žanrove poput romantike, fantazije, komedije i još mnogo toga, održava vaš interes za čitanjem nečega izvan okvira.

Interaktivne priče nude vam izvrsnu priliku da svoj život vodite onako kako vi želite i postignete željeni uspjeh. Kao što možete odabrati svoj put do ljubavi, popularnosti i još mnogo toga. Pronađite krasnu ženu ili super zgodnog frajera u kojeg ćete se zaljubiti. To nije sve; postoji mnogo misterija koje treba razotkriti i opasnosti s kojima se morate susresti da biste postigli svoj cilj.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Wattpad

Wattpad je platforma na jednom mjestu za čitanje svih vrsta knjiga i zanimljivih priča. Na temelju onoga što vas pokreće, možete istražiti nekoliko stvari poput misterije, komedije, akcije, fantastike, znanstvene fantastike, romantike, avanture, fantazije i još mnogo toga.

Sve članke možete jednostavno spremiti da biste ih čitali izvan mreže. Uz mogućnost sinkronizacije računa, moći ćete nastaviti s mjesta na kojem ste stali na bilo kojem od svojih iOS uređaja. Što je najvažnije, možete se izravno povezati s piscima i drugim čitateljima i podijeliti svoje iskustvo ili razgovarati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. komiXologija

comiXology je jedna od najboljih aplikacija za čitanje stripova. Pomoću ove aplikacije uživat ćete čitajući stripove Kindle, grafičke romane kao i kupnje Magne. Ogromna knjižnica može se pohvaliti s tonama Marvelovih stripova, slikovnih stripova, DC stripova. Također možete tražiti i dodati svoje omiljene knjige na listu želja. Ako svoje komično čitanje želite učiniti ugodnijim, ne biste trebali gledati dalje od comiXologije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. iComics

iComics je dizajniran da bude vrhunska aplikacija za čitanje stripova. Kompatibilan je s većinom strip formata kao što su ZIP, CBZ, RAR, CBR, 7ZIP, CB7, TAR, CBT, LZH, LHA, EPUB, PDF. Sadrži klizač koji vam omogućuje da s lakoćom prelazite s jednog stripa na drugi. Možete podijeliti izuzetno široke stranice kako biste malo olakšali čitanje. Imate mogućnost dijeljenja, slanja e-pošte i čak spremanja pojedinih stranica.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

5. Zdepasti čitač stripova

Ovaj je cjelovita aplikacija za čitanje stripova. Vrlo je jednostavan za upotrebu i jednostavan za upotrebu. Iznimno zgodnom značajkom povećanja čini čak i stripove niske razlučivosti lijepima. Sadrži auto kontrast / nijansu koji popravlja žute stranice kao i izblijedjelu tintu. Postoji samoorganizirajuća knjižnica koja sve vaše stvari održava u savršenom redu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Marvel neograničeni stripovi

Uz Marvel Unlimited Comics možete pristupiti ogromnoj biblioteci s više od 17 000 digitalnih stripova. Čak i ako niste povezani s mobilnom mrežom ili Wi-Fi mrežom, omogućuje vam čitanje do 12 izdanja izvan mreže. Uključuje neke poznate Marvelove stripove, uključujući Spider-Mana, Osvetnike, Iron Mana, Captain America, Hulka, X-Men i još mnogo toga. Omogućuje vam pregled svakog broja u arhivi i čitanje nekih odabranih izdanja ako niste prijavljeni.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Madefire Stripovi i pokretne knjige

Posljednje, ali ne najmanje važno, "Madefire Comics & Motion Books" jedna je od najslađih aplikacija za čitanje stripova za iOS. Uz sinkronizirane zvučne efekte, glazbu i 360 panoramskih pogleda, nudi nevjerojatno iskustvo čitanja.

Od Batmana, Supermana, Zvjezdanih staza do Tamnog konja, bilo je prepuno svega što vas može temeljito zabaviti. Kako se nova izdanja dodaju svaki tjedan, nikad vam neće dosaditi i uvijek ćete imati puno mogućnosti za istraživanje. Možete pregledavati nove naslove tiskanih stripova poznatih izdavača u izlogu tiskanih knjiga i brzo kupiti onaj koji volite kupnjom putem aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Čitač stripova: Preglednik za strip

Ova aplikacija za čitanje stripova podržavala je sve formate i smatrala se najboljom za čitanje, cb7, cbz, cbr i cbt stripove. Impresivan dizajn i intuitivno korisničko sučelje čine čitanje knjiga izvrsnim iskustvom.

Zahvaljujući integraciji s glavnim uslugama u oblaku kao što su Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box i mrežne usluge, uključujući SMB, FTP, SFTP, DLNA, omogućuje vam brzo otvaranje dokumenata s bilo koje mreže ili usluga u oblaku. Opcija izgleda stranice u dokumentima poput jedne stranice, dvostrane stranice nudi veću praktičnost. Možete označiti bilo koju priču da bi je pročitali kasnije. Upravitelj datoteka omogućuje vam održavanje biblioteke u savršenom redu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Comic Zeal Čitač stripova

"Comic Zeal Comic Book Reader" bogata je značajkama i savršena aplikacija za poboljšanje vašeg iskustva čitanja stripova. Omogućuje vam organiziranje kolekcije po želji. Kao što možete staviti serije unutar serija, a pomoću razdjelnika moći ćete upravljati dugim popisima. Postoji i mogućnost automatskog razvrstavanja stripova u odgovarajuće serije. Još bolje, uključuje i roditeljsku bravu za određene serije.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. ComicFlow

Uz pametno sučelje, ComicFlow pruža neuporedivo iskustvo čitanja stripova. Opremljen je za rukovanje velikim strip zbirkama. U pozadini možete lako uvesti svoje omiljene stripove. Podržava cbr, .cbz i pdf datoteke. Kompatibilan je s jedinim iPadom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je to!

Odjava!

Ove aplikacije za čitanje stripova izvrsne su u tome što vam omogućuju da čitate knjige uz optimalnu praktičnost. Bez obzira želite li čitati znanstvenu fantastiku, ljubavni ili akcijski triler, ove CBR aplikacije su u klasi. Jesam li propustio neku od najboljih CBR aplikacija za iOS?