Blog

Kako napisati podebljano, kurziv, precrtano u WhatsApp na iPhoneu

WhatsApp nudi neke mogućnosti oblikovanja teksta na iPhoneu, Androidu, pa čak i web verziji. Omogućuje vam poboljšanje tekstualne poruke podebljanim slovima, kurzivom, s velikim prostorom i precrtavanjem. To je posebno korisno kada upišete dugu poruku. Možete istaknuti podebljavanjem nekoliko riječi ili uz to zaglavlja. Slično tome, kurziv i precrtani tekst pomažu vam da oživite i začinite razgovor. Dakle, otvorite aplikaciju i dopustite mi da vam pokažem kako sastaviti WhatsApp poruke s ovim stilovima teksta.

  • Kako napisati podebljano u WhatsApp
  • Kako pisati kurziv u WhatsApp
  • Kako napisati precrtavanje u WhatsApp
  • Kako napisati Monospace u WhatsApp
  • Mogu li onemogućiti stilove oblikovanja WhatsApp?
  • Mogu li koristiti stilove oblikovanja u WhatsApp Mac i Windows App ili WhatsApp Web?
  • Postoji li dodatni način formatiranja WhatsApp poruka?

Kako napisati podebljano u WhatsApp

Da biste upisali podebljano, umetnite zvjezdica (zvijezda *) na početku i na kraju riječi, rečenice ili odlomka. Na primjer, ako upišete iGeeksBlog kao * iGeeksBlog * u WhatsAppu će automatski postati podebljano. Ako date jedan redak, morat ćete umetnuti zvijezdu na kraju i na početku.

Kako pisati kurziv u WhatsApp

Za upisivanje kurzivom umetnite donja crta (_) na početku i na kraju riječi, rečenice ili odlomka. Na primjer, da biste iGeeksBlog napisali kurzivom na WhatsApp, unesite ga kao _iGeeksBlog_ Ponovite postupak ako unesete razmak između riječi ili rečenica.

Kako napisati precrtavanje u WhatsApp

Za precrtavanje riječi, rečenice ili odlomka umetnite tilda (približni znak ~) na početku i na kraju. Na primjer, da biste precrtali riječ iGeeksBlog na WhatsAppu, upišite je kao ~ iGeeksBlog ~ Pojavit će se kao iGeeksBlog

Kako napisati Monospace u WhatsApp

Da biste formatirali poruku s monospaceom, postavite tri povratna znaka na početak i na kraj. Na primjer, `` iGeeksBlog```Bilješka: Da biste upisali povratne znakove na iPhoneu, dugo pritisnite tipku s jednim navodnikom. (’)

Mogu li onemogućiti stilove oblikovanja WhatsApp?

Ne, ne možete ga onemogućiti. Kao rezultat toga, imajte na umu jednu zanimljivu stvar, ako zajedno upišete znakove s 5 zvjezdica (zvjezdica) (*****) i pritisnete gumb za slanje, automatski će postati 3 zvjezdice (***). Prva i treća poslužit će za stvaranje druge smjele zvijezde!

Mogu li koristiti stilove oblikovanja u WhatsApp Mac i Windows App ili WhatsApp Web?

Da. Možete ih koristiti. Međutim, za razliku od aplikacija za iOS i Android, formatiranje nećete vidjeti u stvarnom vremenu. Ali nakon što na odgovarajući način stavite željene znakove i pritisnete gumb za slanje, poruka se formatira.

Postoji li dodatni način formatiranja WhatsApp poruka?

Da. Na Androidu i iPhoneu možete odaberite tekst, rečenicu ili odlomak kao što to obično činite. Dalje, možeš odaberite opcije oblikovanja. Aplikacija WhatsApp automatski ubacuje znakove i oblikuje tekst. Ova opcija, međutim, nije dostupna na računalu. Na WhatsApp za Mac pokušao sam odabrati otkucane riječi i pritisnuti Command + B. Ali tekst nije formatiran. To je sve!

Odjava ...

Na ovaj način možete oživjeti svoj WhatsApp razgovor. Iako je iMessage poduzeo sljedeći korak nudeći mjehuriće i efekte preko cijelog zaslona, ​​milijuni širom svijeta i dalje vole WhatsApp. Zbog toga je čak i 2020. godine broj jedan na našem popisu iMessage alternativa. Napokon, ako imate smislene razgovore na WhatsAppu, pobrinite se da znate kako ih sigurno sigurnosno kopirati u iCloud.

Morate voljeti čitati:

  • WhatsApp nova pravila o privatnosti 2021 | Que - Ans!
  • Video poziv WhatsApp ne radi na iPhoneu?
  • Cool WhatsApp savjeti i trikovi za iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found