Blog

Najbolje aplikacije za kameru za iPhone u 2021. godini

IPhone je poznat po visokokvalitetnim senzorima kamere, a možete ga još bolje iskoristiti s pravim aplikacijama. Iako je aplikacija izvornog fotoaparata dovoljno dobra, opcije nezavisnih proizvođača daju vam pristup mnogim značajkama za nadogradnju vaše fotografske igre. Bilo da se radi o raznolikim postavkama i kontrolama ili o nizu alata za uređivanje, pomoću ovih najboljih aplikacija za iPhone možete istražiti cijeli novi svijet.

 1. VSCO
 2. ProCam 7
 3. ProCamera by Moment
 4. Halogenide
 5. MuseCam
 6. DSLR kamera
 7. KAMERA +2
 8. NeuralCam NightMode
 9. Obscura Camera
 10. Priručnik - RAW kamera

1. VSCO

VSCO je jedna od najbolje ocijenjenih aplikacija za kamere za iPhone koja ima i besplatnu verziju. Nudi 10 različitih unaprijed postavljenih postavki za različite scene i ima alate za uređivanje poput kontrasta, zasićenja i podešivača zrna.

Verzija koja se plaća donosi do 200 unaprijed postavljenih postavki i naprednih alata poput HSL-a i uređivanja video zapisa. Tu je i ugrađena aplikacija za kameru s potpunim ručnim kontrolama za klikanje slika po vašem ukusu.

Aplikacija nudi mogućnost podešavanja jačine filtra, a boje se mogu fino podesiti. Ako tek započinjete s uređivanjem slika, VSCO je izvrsno mjesto za početak.

Cijena: Besplatno (godišnje VSCO članstvo - 19,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. ProCam 7

ProCam 7 izvanredna je aplikacija za ručni fotoaparat za vaš iPhone. Nudi noćni način rada za snimke pri slabom osvjetljenju, rafalni način kako ne biste propustili trenutak, usporeni okidač i portretni način rada za oštro fokusirane slike. Također može snimati 3D fotografije i time-lapse videozapise.

Nadalje, aplikacija ima alate poput timera, anti-tresenja za slike bez zamućenja i zaslona. Stručni korisnici mogu prilagoditi i ekspoziciju, brzinu zatvarača, ISO, fokus i balans bijele boje. Štoviše, također možete kliknuti RAW slike, a ugrađeni uređivač fotografija / video ima 60 filtara, mogućnost obrezivanja, obrezivanja, zrcaljenja, ravnanja i još mnogo toga.

Sve u svemu, to je kompletan paket ako se bavite uređivanjem videozapisa i fotografija.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

3. ProCamera by Moment

Poznat po svojim hardverskim lećama i dodacima, Moment također ima aplikaciju u rukavu. Aplikacija Moment - Pro Camera pruža vam ručnu kontrolu nad fotografijama i videozapisima. Sadrži RAW način rada i ima podršku za birač profila u boji i dvokanalne audio brojila.

Značajka usporenog zatvarača može stvoriti zamućenost pokreta i lagane snimke tragova. Aplikacija prekriva pruge na pod ili previše eksponiranim područjima u subjektu kako bi korisnici ručno osvijetlili scenu.

Zatim, tu su način rada burst, stabilizacija video zapisa i audiometar za postizanje preciznih razina zvuka. Aplikacija ima podršku za Moment Anamorphic leću za snimanje fotografija i videozapisa u stilu poštanskog sandučića, dajući slikama nostalgičan dodir.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

4. Halogenid

Halide je nagrađivana aplikacija za kameru za iPhone prepuna značajki. Kontrola gesta omogućuje vam ugodniju promjenu ekspozicije i ručnog fokusa. Aplikacija nudi pro-level alate poput vršnog izoštravanja, histograme, prilagodljivu mrežu nivoa, ručno snimanje dubine i mogućnost klikanja RAW slika.

Štoviše, za iPhone 11 seriju nudi brzi prebacivač objektiva za različite scenarije i način rada jednom rukom. Zanimljivo je da aplikacija omogućuje klikanje portreta kućnih ljubimaca i predmeta na iPhoneu XR, što nije moguće putem zadane aplikacije za kameru.

Tu je i ručni način rada za podešavanje balansa bijele, ISO, temperature boje. Može kliknuti formate TIFF, HEIC ili JPG.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

5. MuseCam

Ovo je jedna od najboljih kombiniranih aplikacija za fotoaparate i fotografije za vaš iPhone, a uživa status Editor's Choice na App Stores. Pun je alata na profesionalnoj razini, poput ručne ekspozicije, prilagođenih unaprijed postavljenih postavki i prilagođavanja vaših krivulja tona dok ne budu * baš * u redu.

Funkcije koje vrijedi spomenuti su svi bitni alati za uređivanje, RGB krivulje tonova, mogućnost podešavanja vibracije, poništavanje svake radnje uređivanja i spremanje prilagođenih postavki.

Najbolji način da se snađete u ovoj aplikaciji je eksperimentiranje i steći ćete više povjerenja u svoje vještine fotografiranja i uređivanja. Nije za vas ako samo želite dodati filtar tu i tamo, ali morate ga imati ako vas zanima vrsta fotografije fotografa.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

6. DSLR kamera

Aplikacija DSLR Camera za iPhone nudi oko 160 filtara i ima namjenski noćni način rada. Dolazi s tri načina rada - automatskim, ručnim i P načinom. Tako možete automatski prilagoditi unaprijed postavljene postavke i osvjetljenje tako da klikću fotografije i snimaju videozapise ili odabirete inker s vremenom zatvarača, ISO, ručnim fokusom, ručnim balansom bijele boje. Način P omogućuje vam brzo snimanje slika sa savršenom ekspozicijom.

AI mehanizam automatski predviđa najbolje filtre za fotografiju, ovisno o sceni. Korisnici mogu kliknuti slike u RAW-u, kao i u portretnom načinu. AR pomoćnik može odabrati najbolje stajalište za fotografiranje ili videozapis.

Postoji integrirani uređivač fotografija u kojem se može prilagoditi ekspozicija, kontrast, svjetla, sjene, temperatura boje, zasićenost i još mnogo toga. Korisnici također mogu fotografirati i snimati videozapise pomoću dvije kamere istovremeno, značajka koja nije dostupna u većini ostalih aplikacija za kamere.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

7. KAMERA +2

Camera + 2 još je jedna moćna kamera za iPhone. Dolazi sa unaprijed postavljenim postavkama, alatima za ekspoziciju i ručnim načinom rada za podešavanje najboljeg objektiva za scenu. Aplikacija podržava sporo okidanje koje omogućava korisnicima snimanje duge ekspozicije.

Postoji način rada makronaredbi za klikanje objekata izbliza i način automatskog snimanja kako ne biste propustili snimku. Za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max koji dolaze s više leća, aplikacija sama odabire najbolju leću za scenu i proizvodi slike "Deep Fusion". Značajka koja vam dobro dođe čak i ako ste profesionalni fotograf.

Tu je i ugrađeni RAW uređivač slika, što je dodatni bonus. Snimanje dubine ili portret optimizirano je za subjekte osobe kako bi točno razlikovali pozadinu i prednji plan.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

8. NeuralCam NightMode

Neural Cam pokreće umjetna inteligencija, a najnovijim ažuriranjem donosi podršku za ultraširok objektiv na iPhoneu 11 serije.

NeuralCam je sposoban kliknuti na žive, svjetlije i jasnije slike uz minimalni šum čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. To čini hvatanjem različitog broja okvira i koristi algoritme za obradu slika i strojno učenje za spajanje okvira koji zauzvrat posvjetljuju boje.

Tvrdi se da obrada slike traje samo nekoliko sekundi, a kompatibilna je i s vrlo širokim, širokim, prednjim i telefoto senzorima. Međutim, aplikacija nije besplatna, ali smatrajte je jednokratnom investicijom za svoje fotografske interese.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

9. Obscura Camera

Obscura može kliknuti nevjerojatne portrete, pejzaže i fotografije uživo. Dolazi s fino podešenim haptičnim povratnim informacijama koje vam omogućuju da bolje razumijete sve prilagodbe izvršene u postavkama. Aplikacija može kliknuti u RAW, HEIC i JPEG formatima. Ukupno postoji 19 filtara, uključujući crno-bijeli, i analogni filtar.

Popis značajki aplikacije OBSCURA 2 uključuje kontrolu bljeskalice, raspored mreže, okidač i pro-level kontrole. Štoviše, postoji i ugrađeni uređivač za dotjerivanje slike prema vašem izboru. Ima podršku za widget centra za obavijesti za jednostavan i brz pristup. Aplikacija je osigurala ‘Izbor urednika’ u App App Storeu.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. Priručnik - RAW kamera

Kamera s ručnom neobrađenom ima značajke poput ručnog upravljanja, mogućnost klikanja u RAW-u, DNG / HEIF formatu, zumiranje fokusa i histogram. Omogućuje kontrolu nad brzinom zatvarača, ISO-om, fokusom i kompenzacijom ekspozicije za bolji učinak.

Aplikacija podržava svijetle i tamne teme. Može kliknuti portretne slike predmeta s preciznim odvajanjem pozadine. Iako aplikacija nije besplatna, niz značajki koje nudi čini je privlačnom kupnjom za daljnje poboljšanje kvalitete slike.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

Sumirati

Jeste li fotograf početnik ili ste stručnjak? Javite nam u komentarima ispod koja aplikacija za kameru smatrate da je najbolja za vaš iPhone i vaše sklonosti.

Možda ćete voljeti pogledati i:

 • Aplikacije za pronalaženje skrivene kamere
 • Najbolji endoskopski fotoaparati za iPhone
 • Najbolje iPhone aplikacije
 • iPhone pozadine aplikacije
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found