Blog

Kako prilagoditi ikone iPhone aplikacija

Uvijek sam volio prilagođavanje ikona aplikacija na iPhoneu. To je lijep način da svom uređaju dodate neki osobni dodir. Sada je jednostavnije mijenjati izgled ikona aplikacija na iOS uređajima zahvaljujući nekim elegantnim platformama poput iSkin.

Omogućuje vam s lakoćom instaliranje tematskih aplikacija na iOS uređaj. Razvijen je za rad s iPhoneom, iPadom i iPodom sa sustavom iOS 7 ili novijim i dostupan je besplatno.

Zanimljivo je da dodaje samo ikone tematskih aplikacija na početni zaslon vašeg uređaja i ne zamjenjuje postojeće. Stoga ćete trebati staviti sve svoje zalihe aplikacija u mapu da biste ih sakrili nakon što iSkin doda prečace na vaš početni zaslon. Zvuči zanimljivo? Dopustite mi da pokažem kako to funkcionira na pravi način!

Kako instalirati tematske ikone aplikacija na iPhone i iPad

Korak 1. Pokreni Safari na iOS uređaju koji želite tematizirati. Posjetite iSkin web stranicu.

Korak 2. Dalje, morate se pomaknuti prema dolje i dodirnuti Pregledajte sve teme pod Instaliraj iOS teme.

Korak # 3. Sad ćete vidjeti puno tema. Odaberite onu koju želite. Mi ćemo izabrati Materijal Crna.

Korak # 4. Zatim se pomaknite prema dolje i dodirnite Ikone aplikacija pod Instaliraj temu da biste na početnom zaslonu temirali svoje omiljene aplikacije.

Korak # 5. Pomaknite se ponovno prema dolje. Vidjet ćete popis ikona aplikacija u odjeljku Prikaži brze radnje. Vidjet ćete prilagođene ikone aplikacija nekoliko popularnih aplikacija poput Facebooka i Instagrama. Dodirnite svaku ikonu aplikacije koju želite tematizirati.

Bilješka: Ikonu aplikacije možete i preimenovati. Da biste to učinili, jednostavno dodirnite tekstno polje, koje se nalazi s desne strane ikone aplikacije.

Korak # 6. Nakon što odaberete ikone aplikacija, pomaknite se prema dolje i dodirnite Generiraj temu.

Korak # 7. Sad će se pojaviti skočni prozor koji govori: “Ova web stranica pokušava otvoriti Postavke kako bi vam prikazala konfiguracijski profil. Želite li to dopustiti? " Dodirnite Dopustite.

Korak # 8. Zatim dodirnite Instalirati. Dobit ćete upozorenje: Profil nije potpisan. Zanemarite upozorenje i dodirnite Instaliraj u gornjem desnom kutu.

Korak # 9. U skočnom prozoru dodirnite Instalirati opet.

Korak # 9. Napokon, dodirnite Gotovo u gornjem desnom kutu za završetak.

Korak # 10. Nakon završetka postupka, idite na početni zaslon uređaja i provjerite posljednju stranicu - sve ikone vaših tematskih aplikacija blistave su da vam ukradu srce!

To je sve narode!

Vaš Take!

Volite li personalizirati svoj iPhone? Ako je odgovor da, onda nas obavijestite koji je vaš najbolji način da vaš uređaj dobije drugačiji izgled.

Kako govorimo o prilagodbi, preporučio bih vam da pogledate ove vrhunske iPhone aplikacije koje vam omogućuju da transformirate izgled aplikacija na uređaju.

Možda biste htjeli pogledati:

  • Kako promijeniti ikone aplikacija u iOS-u 14 na iPhoneu
  • Najbolji paketi ikona aplikacija za iOS 14 za iPhone i iPad
  • Kako ukloniti ili sakriti ladicu iMessage App
  • Kako izbjeći probleme s izgaranjem na iPhoneu X.