Blog

Najbolje Mac aplikacije za stvaranje GIF-a 2021. godine

GIF-ovi su danas poludjeli! Volim ih dijeliti sa svojim prijateljima kako bih izrazila razne nijanse emocija. Osim toga, mogu se koristiti i za promociju marki i proizvoda. Na primjer, možete istaknuti svoje ključne proizvode, simulirati demonstracije proizvoda i skrenuti pozornost na poziv na radnju. Želite odmah krenuti u akciju? Pregledajte ovaj ekskluzivni skup najboljih aplikacija za stvaranje GIF-ova na Macu kako biste sklonost tim smiješnim slikama podigli na potpuno novu razinu.

Postoji mnogo načina za kreativnost s animiranim GIF-ovima. Možete stvarati memove, snimati videozapise ili slike i pretvarati ih u smiješne GIF-ove. Uz pomoć brojnih alata za uređivanje moći ćete svojim komičnim slikama dati željeni izgled. Radujete li se istraživanju ovih najboljih aplikacija za GIF kreatore za Mac? Dopustite da i ja prošetam s vama!

Najbolje aplikacije za stvaranje GIF-a na Macu

1. Hvatanje Giphy

Giphy Capture je najjednostavnija, ali moćna aplikacija. Ako tada želite stvoriti kratki i slatki animirani GIF, svakako možete ići s ovom aplikacijom. Pomaže vam u snimanju videozapisa / slika do 30 sekundi.

Giphy Capture nudi super jednostavne značajke uređivanja. Odaberite bilo koju petlju i prilagodite je okviru. Štoviše, možete dati animirane naslove kako biste dodali stil svom GIF-u. To će vaš GIF više privući pažnju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. CloudApp

CloudApp izvodi točno ono što kaže. Stvaranje GIF-ova s ​​njim vrlo je jednostavno. Jednostavno sučelje omogućit će vam pretvaranje video isječaka i označenih slika u nevjerojatne GIF-ove.

CloudApp omogućit će vam izmjenu veličine, kašnjenja okvira, slijeda, efekata i još mnogo toga. Nakon što stvorite GIF-ove, spremite ih na svoj Mac. Kasnije podijelite te prekrasne GIF-ove na mrežnim platformama.

Cijena: Besplatno (CloudApp Pro mjesečno - 8,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. GIF tipkovnica

Jednostavno rečeno, "GIF tipkovnica" u potpunosti vas pokriva raznim GIF-ovima poput reakcija, glazbe, smiješnih i još mnogo toga. Možete pregledavati cijelu kolekciju i odabrati one koje se čine savršenima za vašu poruku. O da, sadrži i tone trendovskih GIF-ova, tako da vaše vrijeme razmjene poruka ostaje u najvišoj brzini.

Aplikaciju možete koristiti za spremanje omiljenih GIF-ova. Ako želite stvoriti posebnu kolekciju, zaista biste cijenili ovu značajku. Osim toga, moći ćete ga koristiti s nekoliko aplikacija, uključujući iMessage, Slack, Telegram, Facebook, Reddit i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. GIF pivovara

Donošenje zapanjujućih GIF-ova svijetu. GIF pivovara moćna je aplikacija koja video datoteke pretvara u nevjerojatne GIF-ove. Morate snimiti zaslon ili uvesti videozapise. Primijenite nekoliko značajki uređivanja.

Promijenite veličinu, obrežite i postavite brzinu kadra - brojanje - odgodite koliko želite. Da bi slike izgledale privlačnije, možete upotrijebiti filtre poput boje, opisa i još mnogo toga. Vaš vlastiti GIF spreman je za spremanje i dijeljenje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Cinemagraph Pro

Ako tražite moćnu aplikaciju za stvaranje zaista jedinstvenih GIF-ova, pogledajte Cinemagraph Pro. Celovečernji video pretvara u animiranu sliku. Također vam daje kontrolu i omogućuje vam odabir što će se kretati, a što ne. Pomoću ovoga možete stvoriti razne vrste GIF-ova, poput onog s vodenim valovima koji udaraju o obalu, ali ljudi na plaži su nepomični.

Kada aplikaciju pokrenete prvi put, proći ćete kroz impresivan vodič koji vam pokazuje kako to najbolje iskoristiti. Osim njih, Cinemagraph Pro ima nekoliko različitih alata koji vašu sliku podižu na višu razinu. Dajte ovom zeleni signal.

Cijena: Besplatno (pojedinačno - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. PicGIF Lite

Sviđa vam se stvaranje GIF-ova? Ako je odgovor da, "PicGIF Lite" bio bi izvrstan dodatak vašoj kolekciji.

Ono što mi se jako sviđa u ovoj aplikaciji je što stvaranje GIF-ova od fotografija i videozapisa čini prilično jednostavnim. Kako ova aplikacija radi s nekoliko slika i video formata poput JPEG, TIFF, BMP, PNG, TGA, RAW, PIC, MOV, MPEG, MP4, M4V, 3GP, AVI itd., Moći ćete s lakoćom dizajnirati GIF-ove.

Možete postaviti FPS ili odgodu kadra kako biste savršeno prilagodili brzinu animacije i također prilagodili veličinu GIF-ova. Štoviše, PicGIF Lite omogućuje vam da podijelite svoje stvaralaštvo putem iMessage, Tumblr i e-pošte.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Pametni GIF Maker

Smart GIF Maker tako je sjajna aplikacija koja vam pomaže da na bolji način modificirate GIF-ove. Izgrađen s jednostavnim korisničkim sučeljem, Smart GIF Maker omogućuje vam dodavanje / brisanje okvira i fotografija. Možete postaviti broj GIF-ova petlje i trajanje okvira.

Jednostavno povucite i ispustite slike u okvire. Možete čak i promijeniti redoslijed okvira. Jednom spremljeni, GIF-ove možete izvesti ili podijeliti sa svojim kolegama, prijateljima i obitelji.

Cijena: Besplatno (vodeni žigovi - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Gifable - GIF snimač zaslona

U samo tri jednostavna koraka možete stvoriti smiješne GIF-ove na svom Macu, a sve zahvaljujući aplikaciji Gifable - snimač zaslona. Nakon klika na ikonu Gifable i povlačenja miša preko područja za snimanje, aplikacija će automatski započeti snimanje.

Ova je aplikacija savršen alat za blogere, osobe s utjecajem na društvenim mrežama, marketinške stručnjake i ljude koji stvaraju vodiče za sljedbenike. Prije nego što podijelite svoje stvaranje, dobit ćete priliku vidjeti pregled GIF-a. Za brzo i jednostavno kopiranje, možete koristiti međuspremnik.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

9. GIF Uživo

GIF To Live predstavlja potaknut napredak. Opremljen je hi-end značajkama koje vam pomažu u stvaranju sjajnih GIF-ova. GIF i video možete jednostavno pretvoriti u GIF-ove u samo nekoliko klikova.

Njegov inovativni organizator okvira pomaže vam u izradi animacija iz okvira. Možete povući i ispustiti animacije prema okvirima. Osim toga, možete obrnuti animacije i prilagođene izglede kako biste ga učinili personaliziranijim. Želite isprobati ovu prilagođenu aplikaciju? Samo naprijed, izvucite maksimum iz njegovih elegantnih značajki!

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

10. Ezgif

Za razliku od gore navedenih Mac aplikacija, Ezgif je mrežni GIF pretvarač. Omogućuje vam osnovna uređivanja poput obrezivanja, promjene veličine, optimizacije i još mnogo toga. Možete čak podijeliti i spojiti više GIF-ova u jedan kadar.

Možete snimiti do 400 fotografija i videozapisa da biste stvorili GIF-ove. Veličina datoteke aplikacije je ograničena na 30 MB. Međutim, zbog toga nećete moći ugostiti slike ili videozapise, pobrinite se da preuzmete GIF-ove nakon što budu pripremljeni.

Cijena: Besplatno

Probaj

To je sve, prijatelju!

Preko vas!

Jesu li vam se svidjele ove najbolje GIF kreatorske aplikacije za Mac? Mogu li znati naziv aplikacija koje će vam uljepšati vrijeme razmjene poruka? Slobodno nam javite njihova imena i značajke koje su vam se svidjele u njima.

Ako vam se svidio ovaj post:

  • Najbolje Mac aplikacije za stvaranje GIF datoteke
  • Najbolje emoji aplikacije za iPhone
  • Kako poslati fotografije uživo kao GIF na iPhone
  • Kako poslati GIF-ove u iMessageu na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found