Blog

Najbolje aplikacije za uređivanje glazbe za iPhone i iPad u 2021. godini

Naši neizmjerno moćni iOS uređaji mogu biti vrlo korisni i za uređivanje zvuka na profesionalnoj razini. Sve što trebate je pronaći prave aplikacije za uređivanje zvuka. Bez obzira jeste li početnik ili profesionalni urednik, kreator sadržaja ili entuzijasti koji stvaraju melodije zvona, sastavili smo popis najboljih aplikacija za uređivanje glazbe za iPhone i iPad kako bismo vam pomogli.

 1. GarageBand
 2. edjing Mix - dj aplikacija
 3. Audio uređivač Hokusai
 4. Medly
 5. Music Maker JAM
 6. Glazbeni urednik: Beat Song Maker
 7. WavePad glazbeni i audio uređivač
 8. Alat za uređivanje zvuka
 9. Lexis Audio Editor
 10. Studio za snimanje ferita

1. GarageBand

GarageBand je iscrpna Appleova aplikacija za uređivanje glazbe s impresivnom kolekcijom dodirnih instrumenata i potpuno opremljenim studijom za snimanje. Sadrži fantastične predloške poput EDM-a, House-a i Hip-hopa kako bi vaš zadatak učinili mnogo jednostavnijim.

Uz proširenje audio jedinice za instrumente treće strane, remix FX za izvođenje efekata u DJ stilu, aplikacija također pomaže u stvaranju sjajnih melodija zvona za iOS.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. edjing Mix - dj aplikacija

Dizajniran u suradnji s profesionalnim DJ-ima, edjing Mix donosi vrhunsku DJ postavku na vašem mobilnom uređaju. Možete pristupiti pjesmama s različitih platformi, iTunes, Deezer, SoundCloud itd., I odmah ih remiksirati.

S više od 20 DJ fx-a i značajkama, samplerom i hardverskom integracijom, aplikacija olakšava i super zabavlja miješanje glazbe.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Audio uređivač Hokusai

Hokusai je najbolji multitrack audio editor za manipulaciju na osnovnoj razini. Ima brojne značajke za poboljšanje zvuka, od ulaska / izlaska fade, standardizirane razine glasnoće, vremena unatrag do posebnih filtara i efekata.

Također se može pohvaliti poznatim gestama prstiju i prevlačenja te potpunom podrškom za poništavanje ili ponavljanje. Sjajno je to što pjesme možete uređivati ​​jednu uz drugu, a pritom održavati čist i organiziran prikaz svih pjesama.

Cijena: Besplatno (Hokusai 2 Pro Pack - nadogradnja - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Medly

Prijateljski i podržavajući sezonske i nove glazbenike, Medly nudi intuitivno sučelje jednostavno za upotrebu. Jednostavno odaberite željene instrumente, crtajte note, snimajte i pjevajte svoju skladbu.

Aplikacija dijeli vašu pjesmu na dijelove. To vam omogućuje neprimjetno biranje, premještanje, kopiranje, uklanjanje, povezivanje ili povezivanje dijelova. Osim uređivanja, također imate mogućnost učitavanja pjesme na SoundCloud i dijeljenja u obliku videozapisa i audio datoteke.

Cijena: Besplatno (mjesečno - član Medly - 6,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Music Maker JAM

Music Maker Jam stvara povjetare stvaranjem, remiksiranjem i dijeljenjem vaše glazbe. Sadrži više alata kao što je 8-kanalni mikser, 300+ mix paketa i 100k + knjižnica petlji kako bi vam olakšali muziciranje.

Štoviše, na skladbe možete dodati svoj vokal ili akustične instrumente ili napraviti nasumične remikseve samo protresući uređaj.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Glazbeni urednik: Beat Song Maker

Ova je aplikacija jedna od najjednostavnijih aplikacija za uređivanje glazbe na našem popisu. Pomoću različitih ugrađenih alata pjesme možete brzo i jednostavno prilagoditi. Osim toga, 100+ zvučnih efekata daje vam dovoljno prostora za istraživanje i eksperimentiranje.

Aplikacija nudi 30+ besplatnih zvučnih zapisa i neke audio efekte. Ako želite, također možete otključati više pjesama i značajki putem kupnji u aplikaciji.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. WavePad glazbeni i audio uređivač

WavePad se može pohvaliti širokim nizom značajki i efekata za poboljšanje svakodnevnog uređivanja zvuka. Stvarno će vam dobro doći s obrezivanjem zvučnih bitova, preusmjeravanja glasa, zvukova zvona i još mnogo toga.

A budući da aplikacija podržava razne formate poput WAV, CAF, AAC, AIFF, MP3 i FLAC, tijekom uređivanja zvuka nećete postići prepreke.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Alat za uređivanje zvuka

Glazbeni urednik na profesionalnoj razini prepun nevjerojatno izravnog sučelja i praktičnih alata. Ne samo izrezati, kopirati, zalijepiti; možete dodati efekte poput tona, reverba i odgode pomoću EQ-a.

Nadalje, imate slobodu uređivati ​​lijevi ili desni kanal odvojeno ili oba istovremeno. Također vam omogućuje snimanje glazbe, glasa i drugog zvuka bez problema.

Cijena: Besplatno (pretplata na jedan tjedan - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Lexis Audio Editor

Lexis je cjelovita, moćna, sadržajna i intuitivna aplikacija za audio snimanje i uređivanje. Omogućuje vam snimanje i dotjerivanje više audio isječaka na vaš ručni iOS uređaj.

Od promjene visine ili tempa odabranog dijela do dodavanja odjeka ili tišine, Lexis se lako može nositi sa svim tim i više.

Cijena: Besplatno (MP3 izvozni filtar - 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Ferrite Recording Studio

Ferrite je prilično zgodna aplikacija za podcastere, radijske novinare, internetska predavanja ili glasovna predavanja. Iznimno kombinira lakoću snimanja glasovnih bilješki i svestranost uređivanja i kombiniranja više zapisa.

Najbolje od svega je što sadrži čisto i intuitivno sučelje. Dizajn bez nereda donosi alate za uređivanje i efekte samo kada su vam potrebni.

Cijena: Besplatno (Pro verzija počinje od 14,99 USD)

preuzimanje datoteka

Jednostavno uređujte zvuk pomoću ovih aplikacija za uređivanje glazbe za iPhone

Inspiracija može pogoditi bilo kad i bilo gdje. A s ovim najboljim aplikacijama za uređivanje glazbe možete snimati i stvarati melodije u bijegu.

Podijelite s nama svoje iskustvo i kreacije u odjeljku za komentare u nastavku. Voljeli bismo čuti vašu presudu o tim aplikacijama i kako vam iPhone i iPad pomažu u stvaranju glazbe.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Aplikacije za strujanje glazbe za iPhone i iPad
 • EQ aplikacije za iPhone i iPad
 • Glazbene aplikacije za Apple Watch