Blog

Apple Watch ne prima obavijesti? Kako to popraviti

Apple Watch vam prikladno omogućuje pogled na dolazne obavijesti aplikacije, što može biti vrlo zgodno. Međutim, ako više ne primate ove obavijesti na zglobu, možda ćete se zapitati odakle početi tražiti problem i riješiti ga. U ovom detaljnom vodiču spomenuli smo devet testiranih rješenja koja pokazuju kako možete popraviti da Apple Watch ne prima problem s obavijestima. Pogledaj.

 1. Provjerite jesu li Apple Watch i iPhone povezani
 2. Isključite Ne ometaj
 3. Osigurajte da Apple Watch nije zaključan
 4. Još jednom provjerite jesu li obavijesti omogućene
 5. Povežite iPhone s mrežom za obavijesti aplikacija nezavisnih proizvođača
 6. Ažurirajte Apple Watch i iPhone
 7. Resetirajte sinkronizaciju da biste riješili probleme s kontaktima i kalendarima
 8. Prisilno ponovno pokrenite Apple Watch
 9. Otkažite i popravite Apple Watch

1. Provjerite jesu li Apple Watch i iPhone povezani

Da biste provjerili, prijeđite prstom od dna zaslona sata prema gore da biste pristupili Kontrolnom centru. Ako u gornjem lijevom kutu vidite zelenu ikonu iPhonea, to znači da su oba uređaja povezana.

U slučaju da vidite bilo koji drugi simbol poput crvene ikone iPhonea ili crvenog križa ili ikone Wi-Fi, povežite oba uređaja omogućujući Bluetooth i Wi-Fi. Ako ne uspije, pogledajte kako upariti Apple Watch s iPhoneom.

Bilješka: Ako ste na satu ili iPhoneu omogućili AirPlane način rada, isključite ga.

2. Isključite Ne ometaj

Ne ometaj osigurava da vas ne ometaju nikakve dolazne obavijesti. Stoga je za rješavanje našeg problema neophodno osigurati da DND nije omogućen.

Prijeđite prstom od dna zaslona Apple Watch prema gore da biste došli do Kontrolnog centra. Pazite da ikona polumjeseca nije ljubičasta. Ako jest, dodirnite isto za onemogućiti način Ne ometaj.

3. Osigurajte da Apple Watch nije zaključan

Vidite li malenu ikonu brave na satu? Ako je odgovor da, to znači da je vaš Apple Watch zaključan zaporkom, pa se stoga dizajnerske obavijesti ne šalju zaključanom satu, već iPhoneu.

Otključajte sat unosom zaporke i ovdje biste trebali početi primati obavijesti.

Bilješka: Obavijest na Apple Watchu dobit ćete samo kad je iPhone zaključan ili spava. Ako koristite iPhone, upozorenja će se pojaviti ovdje, a ne na satu.

4. Još jednom provjerite jesu li obavijesti omogućene

Možda ste isključili obavijesti Apple Watcha za neke situacije, što je još uvijek u akciji. Provjerimo je li sve u redu.

 1. Otvori Gledati na uparenom iPhoneu i dodirnite Obavijesti.
 2. Dodirnite jednu od ugrađenih aplikacija kao što je Aktivnost i provjerite Dopusti obavijesti je provjereno. Za ostale aplikacije poput Poruka, osigurajte da "Zrcalite moj iPhone'Je provjereno. Ako ste odlučili koristiti prilagođene postavke, osigurajte da su omogućeni Dopusti obavijesti, Zvuk, Haptično (prema vašem izboru).
 3. Za aplikacije nezavisnih proizvođača provjerite je li uključeno ispodUPOZORENJA ZA OGLEDALO IPHONE OD:'Je omogućen.

Bilješka: Ako ste isključili obavijesti aplikacija nezavisnih proizvođača za iPhone, u 3. koraku nećete vidjeti to ime aplikacije.

5. Povežite iPhone s mrežom za obavijesti aplikacija nezavisnih proizvođača

To se podrazumijeva da vaš iPhone mora biti povezan s Wi-Fi mrežom ili mobilnim podacima da bi primao obavijesti za aplikaciju treće strane poput WhatsApp.

Ako nije, otvorite Postavke aplikaciju na iPhoneu i spojite se na Wi-Fi mrežu ili uključite mobilne podatke.

6. Ažurirajte Apple Watch i iPhone

Ponekad, isporuka obavijesti može patiti zbog greške u watchOS-u. Stoga je od iznimne važnosti pokretanje najnovije verzije watchOS-a na vašem nosive uređaju. Možete izvršiti ažuriranje izravno sa sata ili slijediti dolje navedene korake na iPhoneu.

 1. Otvori Gledati aplikaciju i dodirnite Općenito.
 2. Dodirnite Ažuriranje softvera.
 3. Dodirnite Preuzmite i instalirajte. Ako vidiš Sada instalirati, to znači da je datoteka za ažuriranje već preuzeta. Dodirnite je i slijedite.

Da biste ažurirali svoj iPhone, otvorite Postavke aplikacija → OpćenitoAžuriranje softvera.

7. Resetirajte sinkronizaciju da biste riješili probleme s kontaktima i kalendarima

Suočavate li se s problemima s obavijestima, posebno s kalendarskim događajima ili kontaktima? Ako je odgovor da, možete ga brzo popraviti slijedeći korake u nastavku.

 1. Otvori Gledati na uparenom iPhoneu i dodirnite Općenito.
 2. Pomaknite se na dno i dodirnite Resetirati.
 3. Dodirnite Poništi podatke za sinkronizaciju.

8. Prisilno ponovno pokrenite Apple Watch

Jednostavno ponovno pokretanje također bi moglo učiniti trik, ali u slučaju da to ne donosi puno na stolu, razmislite o ponovnom pokretanju Apple Watcha.

Uz to, također bi bilo dobro ponovno pokrenuti iPhone kako biste riješili probleme s obavijestima.

9. Otkažite i popravite Apple Watch

Napokon, ako se čini da ništa ne radi, rasparajte Apple Watch i ponovno ga uparite. Obavezno slijedite metodu koja uključuje upotrebu aplikacije Watch. To će stvoriti sigurnosnu kopiju i omogućiti vam da je vratite bez napora.

Odjava

Ovo su neka od stvarnih rješenja za uspješno rješavanje problema s isporukom obavijesti na Apple Watchu.

Uz to, neki su korisnici imali sreće u primanju obavijesti nakon što su isključili otkrivanje zgloba. Možete isprobati ovo iz Gledati aplikacija → Lozinka → isključite prekidač za Otkrivanje zgloba.

Nekolicina također tvrdi da je uspješno riješila ovaj problem onemogućivanjem opcije "Cover to Mute" s GledatiappZvuk i haptika → isključiti Cover to Mute.

Imate li dodatnih pitanja u vezi s tim? Ako je odgovor da, slobodno nas kontaktirajte putem odjeljka za komentare u nastavku.

PROČITAJTE DALJE:

 • Kako koristiti Lock za izbacivanje vode iz Apple Watch-a
 • Apple Watch se ne puni? Evo 4 rješenja kako to popraviti
 • Kako koristiti automatsko otkrivanje vježbanja na Apple Watchu
 • Što znači Red Dot na Apple Watchu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found