Blog

Najbolje aplikacije za društvene medije za iPhone i iPad u 2021. godini

Ovdje smo nabrojali neke od najboljih iPhone aplikacija za društvene mreže za geekove društvenih medija, koji su neprestano priključeni na svoje Facebook zidove i ručke za Tweeter. Osim tradicionalnih aplikacija, za vas smo naveli i manje poznate, ali jednako korisne aplikacije. Istražite svaku aplikaciju i preuzmite svoj izbor aplikacija na iPhone i iPad.

1. WhatsApp

Pojavom WhatsAppa tradicionalni SMS izgubio je svoje uporište. Neograničena razmjena poruka ključna je atrakcija WhatsAppa, zajedno s dijeljenjem fotografija, videozapisa i zvuka. Aplikacija također nudi mogućnost pozivanja ako je vaš pametni telefon povezan na Wi-Fi ili mobilne podatke.

Kritična značajka ove aplikacije je WhatsApp Web, koja korisnicima omogućuje upotrebu svih značajki telefonske aplikacije u računalnom pregledniku. Aplikacija je postala toliko popularna da ju je Facebook nabavio. To je jedna od najpopularnijih iPhone aplikacija za društvene mreže širom svijeta.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. GroupMe

GroupMe je dom za sve grupe koje ste dio obitelji, sustanara, prijatelja, suradnika, timova, događaja i još mnogo toga. Počnite dodavati ljude na njihove telefonske brojeve ili ID-ove e-pošte; čak i ako nemaju aplikaciju na svojim iPhone uređajima, mogu sudjelovati u chatu putem SMS-a.

Obavijestima možete učinkovito upravljati; ako smatrate da su neki chatovi uvredljivi, uvijek možete utišati te razgovore ili cijelu aplikaciju. GroupMe može se pohvaliti ekskluzivnim emojijima koji izražavaju vaše osjećaje; zašto koristiti riječi kad imate nevjerojatan popis emojija?

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Glasnik

Messenger s Facebooka omogućuje korisnicima Facebooka da međusobno razgovaraju. Osim chata, aplikacija omogućuje korisnicima stvaranje grupa i slanje fotografija.

Aplikacija je prvi put pokrenuta 2011. godine, a nakon tri godine Facebook je obvezno preuzeo Messenger na pametnim telefonima za sve korisnike Facebooka. Međutim, ovaj potez Facebooka naišao je na snažnu reakciju korisnika koji su se žalili na probleme s performansama i zabrinutost zbog privatnosti.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Timehop

Lijepo je zaviriti u prošlost. Timehop ​​vam pomaže da živite svoje prošlosti. Aplikacija donosi vaše stare fotografije i postove s vašeg iPhonea, Facebooka, Instagrama, Twittera i Foursquarea i ponavlja vašu prošlost. To je poput hodanja memorijskom trakom s Timehopom. Proslavite neke nezaboravne trenutke u svom životu i budite povezani s prijateljima.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. WeChat

Baš kao i Viber, WeChat je također jako podcijenjen. Ali ljudi koji su se okušali u ovoj aplikaciji za razmjenu poruka znaju da je jedna od najboljih.

U ovoj aplikaciji najviše volim raditi grupni chat s do 500 ljudi. Ako želite stvoriti ogromnu mrežu ljudi, trebali biste imati na umu ovu aplikaciju.

Sviđa mi se njegova masivna galerija naljepnica koja sadrži razne stvari koje će začiniti vaše razmjene poruka. Osim toga, možete podijeliti svoju lokaciju u stvarnom vremenu i podijeliti svoje fascinantne slike na osobnom streamu fotografija.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Viber

WhatsApp je zasluženo najpopularnija aplikacija za razmjenu poruka na svijetu. Međutim, mislim da "Viber" s preko 900 milijuna korisnika nije manje impresivan od prethodnog. Zbog toga smo ga uključili u naš pregled najboljih WhatsApp alternativa za iPhone.

Aplikacija nudi sve moguće alate koji će vam omogućiti da komunicirate sa zabavom. Na primjer, možete dijeliti fotografije, videozapise i dijeliti svoje misli pomoću tekstualne poruke.

Uz stalno rastući paket naljepnica uvijek na vašem radaru, vaš razgovor nikada ne gubi duh. Moći ćete stvoriti grupu s do 250 prijatelja i ostati povezani s njima.

Štoviše, možete sakriti chat i čak izbrisati već poslanu poruku. Zahvaljujući šifriranju od kraja do kraja, Viber čuva vaše chatove.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Wishbone

Wishbone je za ljude koji kao da nikada nemaju dovoljno razgovora koji vole zabavu. Aplikacija je lijep paket za gotovo sve ono za što biste voljeli biti u toku. Na primjer, možete se informirati o svemu što potresa modni svijet, a također istraživati ​​glazbu i humor.

To nije sve; moći ćete sustići i stvari koje kockaju živote slavnih. Želite li najbolje pogledati na rođendanskoj zabavi svog prijatelja? Provedite glasanje kako biste saznali u kojoj ćete haljini moći poljuljati plesni podij!

Kompatibilnost: iPhone

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Periskop

Periscope je stvorio popriličnu buku kada je prvi put objavljen u ožujku 2015. Do tada je izazvao strašan odgovor korisnika. Twitter je aplikaciju nabavio prije nego što je javno pokrenuta.

Aplikacija je dizajnirana bolje od konkurencije; štoviše, programeri Periscope dodali su jedinstvenu funkcionalnost kako bi je učinili drugačijom. Dobar izgled, pametno sučelje i sustav srca učinili su Periscope rock zvijezdom na društvenim mrežama; toliko da je sada imenica postala glagol: "Što kažeš na Periskopiranje našeg događaja?"

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Snapchat

Snapchat ne treba nikakav uvod. Aplikacija je pokrenuta kao Picaboo, koja je nestala s tržišta; nakon nekoliko mjeseci pojavila se ista aplikacija Snapchat.

Kratkotrajne poruke odgovorne su za trenutni hit među studentima koji vole stvarati fotografije s neugodnim selfiejima, mutnim videozapisima i smiješnim licima. Aplikacija je brzo impresionirala tinejdžere, posebno teško udovoljavajući; čak se i Facebook petlja u ovu kategoriju.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Hootsuite

Dakle, pomalo vam je teško upravljati svim svojim društvenim računima? Idite za Hootsuite da biste se smjestili na vrh svojih višestrukih društvenih računa poput Facebooka, Twittera, Instagrama, LinkedIna izravno iz ove aplikacije.

Koristite ovu aplikaciju za brzo objavljivanje poruka u vašoj omiljenoj društvenoj aplikaciji. Iskoristite najveću prednost značajke automatskog rasporeda da biste bez napora planirali poruke nekoliko dana. Pogledajte sve svoje račune i rješavajte ih unutar aplikacije. Da biste koristili aplikaciju bez ikakvih ograničenja, ažurirajte premium verziju (29 USD mjesečno).

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve za sada!

Koji je tvoj najdraži?

Znam da su vam neke od gore spomenutih aplikacija zapele za oko. Mogu li znati njihova imena i značajke koje su vam se svidjele u njima?

Ne propustite:

  • Najbolje Facebook alternative za iPhone i iPad
  • Najbolje WhatsApp alternative za iPhone
  • Savjeti za rješavanje - aplikacija Pinterest ne radi na iPhoneu i iPadu
  • Pregled aplikacije AIMIsocial Media Marketing: Ace igra na društvenim mrežama