Blog

Kako preuzeti Vine Videos na iPhone i iPad

Zbog onoga što bi moglo biti veliko srce za milijune korisnika Vine, Twitter je 2017. odlučio ugasiti "Vine" - uslugu kratkog oblika video hostinga na kojoj smo svi voljeli dijeliti šest sekundi duge video isječke. Ova je odluka korisnicima postavila sporno pitanje - kako preuzeti Vine videozapise na iPhone, iPad i računalo?

“Kraj Vinea blizu je, jer će popularna aplikacija za razmjenu kratkih videozapisa u vlasništvu Twittera u utorak službeno postati Vine Camera. Twitter je prije tri mjeseca najavio da će zatvoriti Vine, iako je prošlog mjeseca rekao da će se usluga prebaciti na Vine Camera, ”Fortune (17. siječnja 2017.).

Tvrtka je također najavila da web stranica usluge, Vine.co, više neće biti domaćin novim videozapisima, već će služiti kao arhiva za pretraživanje starih video isječaka.

Kasnije je Vine transformiran u Vine kamera, druga aplikacija omogućila je korisnicima stvaranje videozapisa s ciklusom od 6,5 sekundi koje mogu ili spremiti ili objaviti na Twitteru. Aplikacija je bila dostupna i za iOS i za Android. Međutim, i ove aplikacije više nema. Ali ipak, pronašao sam način za preuzimanje Vine videa.

Koraci za preuzimanje Vine Videos

Trenutno, unatoč isključivanju Vinea, videozapisi su arhivirani i dalje ih možete pregledavati. Možete čak i preuzeti to! Evo kako.

Potrebne stvari:

  • Vaša Vinova loza Korisničko ime (ili korisničko ime osobe čiji video želite preuzeti)
  • Prijenosno računalo ili računalo

Korak 1. Idite na Vine.co i napišite URL na kraju URL-a.

Primjer: Ako je vaše korisničko ime igeeksblog, URL bi trebao biti //vine.co/igeeksblog.Korak 2. Pogoditi Unesi, a tamo ćete vidjeti sve kratke video zapise o Vineu.Korak # 3. Klikni na datum prikazan ispod videozapisa. Korak # 4. Postavite pokazivač miša na videozapis i provjerite započinje li reprodukcija. Sada desni klik. Kliknite na Spremi video kao ...Uštedjeti.

Sada ovaj video možete prenijeti na svoj iPhone ili iPad koristeći AirDrop, iTunes, Finder, aplikacije za pohranu u oblaku, softver treće strane itd. Ako želite kopirati ove Vine videozapise na svoj Android telefon, to možete učiniti pomoću kompatibilnog kabel.

Odjava ...

Opsežno sam pokušavao pronaći web mjesto ili aplikaciju koja i dalje radi i omogućuje nam preuzimanje Vine videozapisa na iOS uređajima. Mislio sam da ako postoji web lokacija, mogu se koristiti iOS aplikacijama poput MyMedia ili Dokumenti i preuzmite Vine videozapise baš kao što lako preuzimamo Twitter videe na iPhone ili iPad, Android i Computer. Ali, ništa nije uspjelo. Ako znate bilo koji drugi način, podijelite to u komentarima u nastavku.

Također, čuli smo da suosnivač Vinea Dom Hofmann radi na aplikaciji / usluzi nazvanoj Byte koja je trenutno u zatvorenoj beta verziji s članovima zajednice s foruma posvećenog Byteu koji su pozvani da testiraju aplikaciju. Očekuje se da će biti javno dostupan negdje 2020. Do tada nam omogućuje rad s onim što imamo!

Možda biste voljeli zaviriti u…

  • Kako potajno gledati nečiju Instagram priču na iPhoneu
  • Koraci za onemogućavanje Facebook prepoznavanja lica na iPhoneu
  • Brzi načini da saznate je li vas netko blokirao na Snapchatu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found