Blog

Najbolji kontrolori igara za Mac u 2021. godini

Iako Mac nije hardcore gaming OS, postoji nekoliko uzbudljivih igara. S igračkim tipkovnicama i mišem možete se nositi, ali ništa ne može zamijeniti udobnost igranja s Game Controllerom na vašem Macu. Dodatna je udobnost to što možete ugodno leći na svoj Kauč dok uživate u igri. Ono što treba napomenuti kod igraćih kontrolera je njihov dizajn. Bez obzira koliko ste profesionalni u igri, ako vam nije ugodno s vašim kontrolerom, vjerojatno ćete izgubiti bitku. Ako prolazite kroz ovu nevolju, bolje pogledajte neke od najboljih igraćih kontrolera za Mac koje smo odabrali ovdje na ovom popisu.

1. Majstor potiskivanja

Dok igrate igru ​​na Macu, potreban vam je vrhunski komfor. Za produženije sesije igranja, igraći kontroler mora imati široki odmorište za ruke za optimalnu udobnost. Navigacijska palica Thrustmaster ističe ovu značajku. S lako dostupnim tipkama, ovaj kontroler pruža vam užitak u igranju bez muke.

Ovaj igraći džojstik dolazi s 12 gumba i pet osovina, koje je u potpunosti moguće programirati. Ako volite igrati igre povezane s civilnim zrakoplovstvom i vojnim zračnim napadima, ovaj kontroler ima okidač za kočenje i brzu paljbu.

USP: Visoka preciznost

Pogledajte na Amazonu

2. Nimbus SteelSeries

Nimbus SteelSeries donosi Bluetooth gaming kontroler za vaš Mac. Ovaj kontroler s certifikatom MFi pruža vam pravo iskustvo bežične konzole na vašem Macu i drugim iOS uređajima. Gumbi osjetljivi na pritisak omogućuju satima igranje igara bez izazivanja grča u prstima.

Nakon što ovaj regulator napunite, može se koristiti više od 40 sati za neprekidno uživanje u igrama. Aplikaciju Nimbus Companion možete koristiti za istraživanje besplatnih i plaćenih igara s omogućenim kontrolerom na svojim mobilnim uređajima.

USP: Baterija 40+ sati

Pogledajte na Amazonu

3. INEXE

iNNEXT nudi dva paketa retro USB super kontroler gamepad za vaš Mac. Nije omogućen Bluetooth, ali ima kabel dugačak pet metara kako bi se održala razumna udaljenost između vašeg Mac računala i joypada. Ovaj generički USB kontroler možete povezati sa standardnim USB priključkom.

Osjetljivi gumbi osiguravaju preciznu kontrolu nad vašom igrom. Ovaj se joypad može spojiti na vaše osobno računalo, prijenosno računalo, prijenosno računalo, MacBook i Android pametne telefone putem USB OTG kabela.

USP: Kabel od 5 stopa

Pogledajte na Amazonu

4. Miadore

Vratite svoja sjećanja iz djetinjstva s ovim klasičnim USB kontrolerom za Mac i NES igre. Ovaj retro gamepad kompatibilan je s 32-bitnim i 64-bitnim računalima. Ovaj kontroler možete spojiti na svoj Mac putem USB priključka.

Jednostavno je uključiti i reproducirati ovaj kontroler jer ne zahtijeva upravljačke programe i softver. Osjetljivi gumbi osiguravaju preciznost u kontroli vaše igre.

USP: Nisu potrebni vozači

Pogledajte na Amazonu

5. GameSir

GameSir predstavlja službeno kontroler za igre s certifikatom MFi, koji je kompatibilan sa svim Appleovim proizvodima kao što su Mac, iPhone, iPad, iPod touch i drugi. Provjerite je li vaš uređaj macOS 10.6 ili noviji. Iskoristite najbolje profesionalno igračko iskustvo za pucanje, borbu, akciju i sportske igre.

Za povezivanje bez poteškoća, GameSir nudi bežični 4.0 i izvrsne LED kristalne tipke. Značajna značajka ovog gamepada je 256 razina osjetljivosti na pritisak, što vam daje vrhunsku kontrolu igara.

USP: Povezivanje bez zaostajanja

Pogledajte na Amazonu

6. Urvoix

Urvoix bežični kontroler igara može se pohvaliti klasičnim dizajnom; ali unutra je prepuna vrhunske tehnologije za kontrolu igara na Macu. Ovaj bežični kontroler omogućuje vam igranje na udaljenosti od 30 metara. Jednostavno uključite i reproducirajte; ne biste trebali instalirati nijedan upravljački program.

Ovaj kontroler možete napuniti mikro USB kabelom jer ima ugrađenu punjivu litij-ionsku bateriju. USB adapter kompatibilan je s većinom emulatora na Macu.

USP: Punjiva baterija

Pogledajte na Amazonu

7. Pokreni nokat

RunSnail je postigao veću vrijednost performansi s novim značajkama poput kontrola kretanja, vibracija, USB-C i turbo funkcionalnosti. RunSnail-ov kontroler za igre poznat je po širokoj kompatibilnosti, a ova kvaliteta čini ga prvim izborom pravih igrača. Ovaj multi-kompatibilni kontroler savršen je za ljubitelje igara koji vole mijenjati platforme u uredu i kod kuće.

Značajna značajka ovog kontrolera je ugrađeni pametni CPU. Njegov firmware može se nadograditi kako bi proširio svoju funkciju u budućnosti. Uživajte u njegovom retro dizajnu i maksimalno iskoristite džojstike na koje se može kliknuti.

USP: Ugrađeni pametni CPU

Pogledajte na Amazonu

8. Gam3Gear

Sa svojim džepnim profilom, Gam3Gear bežični kontroler gamepada vaš je savršen pratilac dok igrate igre na Macu. Njegovo sitno tijelo i nježni dizajn mogu se pomicati poput nakita. Privežite vezicu (dolazi u paketu) za gamepad i možete je koristiti kao privjesak za ključeve.

Jednom potpuno napunite ovaj gamepad i uživajte u igrama dugih 20 sati. Proizvod je kompatibilan sa svim glavnim igraćim platformama kao što su macOS, Android i Windows.

USP: Džepni profil

Pogledajte na Amazonu

9. CC&SS

CC&SS donosi Mac kontroler za igre, koji se može pohvaliti super osjetljivim tipkama. Možete precizno kontrolirati svoju igru ​​ne propuštajući nijedan udarac. Sa svojim šest metara dugačkim kabelom, sve igre možete udobno igrati sa svog kauča.

Ne biste trebali instalirati nijedan upravljački program, jer kontroler ima značajku plug-and-play. Dizajn ovog kontrolera podsjeća na vintage gamepad koji ste držali u djetinjstvu.

USP: Super osjetljivi gumbi za preciznu kontrolu

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelji!

Jeste li u igri?

Mac nudi izvrsnu platformu igračima da igraju svoje omiljene igre. Kontroler s ergonomskim dizajnom i visokokvalitetnim materijalom, dugo možete neumorno igrati igre.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Najbolji kontrolori igara za iPhone
  • Besplatne igre za iPhone i iPad
  • Najbolje plaćene igre za iPhone i iPad

Koji biste kontroler igre željeli kupiti za svoj Mac? Podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u okviru za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found