Blog

Najbolje aplikacije za upravljanje zalihama za iPad i iPhone 2021. godine

Ako vodite malu tvrtku, vjerojatno ne želite trošiti puno na specijalizirani softver koji vam može pomoći. Srećom, mobilne aplikacije dolaze u pomoć, bez obzira želite li upravljati katalozima ili platnim spiskom. Jedan od primarnih aspekata većine poduzeća je upravljanje zalihama ili zalihama. Odnosno, praćenje proizvoda na zalihi, koliko ih se prodaje itd. Da biste to olakšali, možete najbolje iskoristiti ove najbolje aplikacije za upravljanje zalihama za iPad i iPhone.

 1. Sortirano
 2. GoCanvas - poslovni obrasci
 3. Inventar skladišta
 4. Inventar sada
 5. Popis inventara
 6. Inventar za kontrolu zaliha
 7. Upravljanje zalihama Boxstorm
 8. Inventar + mobitel
 9. Aplikacija inventara - Zoho
 10. Na polici

1. Sortirano

Što se tiče dobrog upravljanja zalihama, fleksibilnost je jako bitna. A sa Sortlyjem imate željenu slobodu da svoj inventar bude idealno optimiziran, uglavnom u skladu s vašim poslovnim potrebama.

Ima potpuno prilagodljivo sučelje koje osigurava da sve svoje stvari možete održavati u pravom redoslijedu. Bilo da se radi o označavanju ili sortiranju stvari na temelju kategorija ili prema vašem zahtjevu, to vas pokriva.

Druga stvar koju vrijedi spomenuti je sposobnost pomnog praćenja svih bitnih detalja s lakoćom. Stoga nije važno jeste li u letu ili sjedite u uredu, brz pogled na vaš katalog bit će bez muke.

Cijena: Besplatno (plus - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. GoCanvas - poslovni obrasci

Ova aplikacija daje vam moć prikupljanja vrijednih podataka od kupaca i suradnika, koji se zatim pretvaraju u PDF-ove. Nema više gubljenja vremena na sporo papirologiju i procese.

Upravljajte svime, od faktura i radnih naloga do procjena, odricanja i još mnogo toga. To znači da s tim možete učiniti puno, ne samo upravljanje zalihama. To olakšava gnjavažu pri rješavanju netočnih ili nepotpunih informacija, nečitkog rukopisa ili stranica koje nedostaju.

Cijena: Besplatno (plan pokretanja platna - 29,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Inventar skladišta

Prihvatite i lagan i bezbolan postupak praćenja dionica s ovom vrhunskom aplikacijom inventara za iOS. Omogućuje vam izradu prilagođenih predložaka za predmete koje držite u svojoj trgovini kako bi odgovarao vašim individualnim poslovnim potrebama.

Možete definirati prilagođena polja i pratiti sve stavke ili podskup stavki. Međutim, jedan je nedostatak taj što se za ovu aplikaciju ne može napraviti sigurnosna kopija na iCloud. Međutim, jednostavno sučelje i nedostatak cijene čine ga pobjednikom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Inventar sada

Inventory Now gotovo je punopravna aplikacija za praćenje zaliha za vaš uređaj. Dizajniran je kao lagana zamjena za vrhunski sustav prodajnih mjesta i djeluje prilično impresivno.

Svoje proizvode možete pratiti kroz njihov puni životni ciklus. To vam omogućuje da vodite točnu evidenciju onoga što ste prodali, što ste prodali i što treba otpremiti. Kao rezultat toga, lako možete pratiti prodaju i dobit.

Cijena: Besplatno (osnovna pretplata - 6,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Popis inventara

Ovisno o vašim zahtjevima, ovu aplikaciju možete prilagoditi tako da idealno upravlja i sinkronizira vaš tijek rada. Značajke poput prilagođenih filtara osiguravaju vam potrebnu fleksibilnost za upravljanje zalihama na temelju onoga što vam najbolje odgovara. A sa skenerom crtičnog koda postaje malo lakše tražiti određene stavke.

Najistaknutiji aspekt je nesmetana suradnja koja omogućuje cijelom vašem timu da rade zajedno. Aplikacija također funkcionira izvan mreže i ima razne predloške s kojima možete raditi.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Popis kontrole zaliha

Evo još jedne aplikacije koja olakšava popis vaših predmeta, razvrstavanje u kategorije i pridruživanje mjestima spremišta. To pojačava organizaciju podataka i drži vaše evidencije gotovo na mjestu.

Pomoću pametnih ugrađenih alata za pretraživanje lako ćete dohvatiti svoje predmete i njihova mjesta. Nadalje, izradite PDF kataloge na temelju popisa stavki, podijelite ih putem e-pošte i ispišite ih pomoću AirPrint-a. Također možete uvesti / izvesti sve svoje podatke u CSV datoteku i sinkronizirati s drugim iOS uređajima s iCloudom.

Cijena: Besplatno (puna verzija - 26,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Upravljanje zalihama Boxstorm

Za pojednostavljeni popis ne možete pogriješiti s Boxstormom. To je prvo besplatno rješenje za upravljanje zalihama koje se neprimjetno integrira s Quickbooks Online. Štoviše, budući da se temelji na oblaku, svoj inventar možete pratiti s bilo kojeg mjesta ili bilo kojeg uređaja.

Nevjerojatno je korisno automatizirati ručne procese, poput dodavanja zaliha, promjene broja zaliha, revizije i ažuriranja računa itd. Do pet korisnika može potpuno besplatno surađivati ​​na ovoj aplikaciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Inventar + mobitel

Ova nagrađivana iOS aplikacija za inventar posebno je dizajnirana za one koji se bave automobilima ili drugim vozilima. Pruža brz i učinkovit način rukovanja svime, od stjecanja do raspolaganja,

Nadalje, možete umanjiti rizik i maksimizirati dobit pomoću vrijednosti vozila i povijesti transakcija. Također, s TrueScore podacima integriranim u postupak ocjenjivanja možete donositi informirane odluke o kupnji i stvarati točne ponude.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Aplikacija za inventar - Zoho

Aplikacija ima jednostavan jezik dizajna koji upravljanje zalihama čini jednostavnim zadatkom. Bilo da se radi o konfiguriranju predmeta ili generiranju prodaje i narudžbi, zadatke možete izvršavati s lakoćom zahvaljujući brzim gestama.

Zoho nudi ažuriranja u stvarnom vremenu vezana uz narudžbe i stavke kako biste mogli biti u toku s najnovijim promjenama. Da ne spominjem, aplikacija također podržava Apple Watch kako bi vam pomogao da pratite svoj inventar izravno sa zapešća. A uz neprimjetnu sinkronizaciju putem svih podataka, svi vaši podaci ostaju sigurni i ugodno dostupni svugdje.

Cijena: Besplatno (osnovno - 25,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Na polici

Na polici je jednostavna, ali značajkama bogata aplikacija za upravljanje zalihama za iPad. Pomoću nje možete na prvi pogled vidjeti koji su predmeti "vrući", a koji nisu. Njegova svestranost čini ga izvrsnom opcijom za različite tvrtke, od salona i malih trgovina do barova, salona itd.

Aplikacija naglašava jednostavno i elegantno praćenje s naglaskom na zalihe male količine, kretanje zaliha, analitiku / izvješća i još mnogo toga. Omogućuje i lakši način dodavanja predmeta u inventar s mogućnostima uvoza.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

Sumirati

Jeste li isprobali neke iPad i iPhone aplikacije za inventar? Javite nam koji vam je najbolje uspio u komentarima u nastavku. A kad imate važne sastanke, ne zaboravite upotrijebiti najbolje prezentacijske aplikacije da biste utjecali. Sve najbolje!

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Aplikacije za upravljanje unosom narudžbi
 • Najbolje aplikacije za praćenje troškova
 • ERP aplikacije za iPhone
 • Najbolje aplikacije na prodajnom mjestu (POS)