Blog

Najbolje besplatne aplikacije za melodije zvona za iPhone u 2021. godini

Svi volimo personalizirati svoje iPhone uređaje, a postavljanje prilagođene melodije zvona jedan je od najjednostavnijih načina za to. Mnoge aplikacije mogu vam pomoći otkriti i dobiti idealne melodije i tonove kako biste oživjeli svoj telefon. Štoviše, mogu se slobodno koristiti i ponuditi nešto za gotovo bilo koji ukus. Stoga istražujte i izrazite svoju glazbenu stranu s ovim najboljim besplatnim aplikacijama zvona za iPhone.

 1. Melodije zvona za iPhone!
 2. Melodije zvona za iPhone! (glazba, muzika)
 3. Melodije zvona za iPhone
 4. Melodije zvona HD ∙ Melodija zvona
 5. Melodije zvona za iPhone: Beskonačnost
 6. Najbolje melodije zvona 2020
 7. Ringtones Maker - aplikacija za zvonjenje
 8. Cool melodije zvona: Ringtone Maker
 9. Melodije zvona: za iPhone
 10. Najbolje melodije zvona: Vrhunska glazba

1. Melodije zvona za iPhone!

Evo izuzetno fleksibilne i jednostavne aplikacije za zvono za iPhone. Možete pregledavati i odabrati popularne melodije zvona iz više kategorija. Ili ga čak možete stvoriti pomoću pjesama iz vaše knjižnice. Slobodno snimite melodije zvona za iPhone, tonove teksta i tonove upozorenja.

Nadalje, možete ponovno posjetiti i urediti sve spremljene melodije zvona u biblioteci "Moji tonovi". Zanimljivo je da također radi kao aplikacija za pozadinu i omogućuje vam dodavanje lijepih slika na zaključani zaslon. Nabavite ovu fantastičnu aplikaciju 2 u 1 za potpuno prilagođavanje izgleda i zvuka vašeg iPhonea!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Melodije zvona za iPhone! (glazba, muzika)

Isprobajte melodije zvona po vašem izboru u ovoj značajci prepunoj aplikacije. Jednostavno možete snimati glasove i zvukove po svom izboru kako biste ih pretvorili u personalizirane tonove. Podesite oznake početka i kraja za precizno uređivanje.

Zatim, tu je i opcija za nestajanje i isključivanje za profesionalni dodir. Naravno, također možete podesiti visinu i glasnoću kako želite. Pogledajte stvarne valne oblike vaših zvukova i podijelite svoje kreacije na društvenim mrežama kako biste oduševili svoje prijatelje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Tuunes melodije zvona za iPhone

Ova aplikacija za zvono za iOS ima mnogo opcija i svojim ažuriranjima povremeno dodaju nove tonove. Aplikacija ima prilično impresivan katalog melodija koji sadrži melodije zvona i zvukove upozorenja prikladne za svaki pojedinačni ukus.

Izaberite iz unaprijed instalirane zbirke melodija ili dodajte svoju; ova vam aplikacija omogućuje divljenje. Postavite željenu melodiju zvona bez stolnih računala, prijenosnih računala ili bilo kakvih drugih kabela. Sve što vam treba je ova aplikacija i vaš iPhone i spremni ste za kretanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Melodije zvona HD - Melodija zvona

Ovo je jedna od najboljih iPhone aplikacija za melodije zvona za istinski osobni dodir. Ima opsežni katalog koji se redovito ažurira i privući će sve želje. Istražite teme kao što su komedija, sablasni, zvukovi prirode, životinje i još mnogo toga.

Dalje, možete provjeriti trendovske tonove koji vam pomažu da budete u toku s najnovijim vijestima iz svijeta vijesti. Ako i dalje ne možete pronaći nešto što vam se sviđa, izvolite i stvorite melodiju zvona od svojih lokalnih iTunes zapisa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Melodije zvona za iPhone: Beskonačnost

Ova vrhunska iOS aplikacija za zvono može se pohvaliti s mnoštvo kategorija, uključujući Electronic, Rock, Pop, Country, Indie, R&B i još mnogo toga. Možete pronaći sve vrste nevjerojatnih pjesama koje su u potpunosti licencirane od strane njihovih izvođača.

Dalje, postoje nove istaknute pjesme koje ćete svakodnevno otkrivati ​​kako biste bili u toku s najnovijim trendovima. Spremite i organizirajte svoje najdraže tonove u biblioteku omiljenih za brzi pristup u bilo kojem trenutku!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Najbolje melodije zvona 2020

Unesite novo u svoj život s aplikacijom Najbolje melodije zvona 2020. dolazi s tisućama najnovijih glazbenih melodija da vas oduševe. Kategorije uključuju prirodu, elektroničku, klasičnu, božićnu tematiku, najpopularnije i još mnogo toga.

Aplikacija je dobro razvijena i ugodna za upotrebu. Međutim, ima puno video oglasa, ali nisu toliko nametljivi. Daje vam mogućnost postavljanja zvuka dolaznog poziva, melodije zvona SMS-a i zvuka alarma.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Ringtones Maker - aplikacija za zvonjenje

Ovaj je potpuno besplatna aplikacija za izradu melodije zvona za vaš iPhone koja se ne mora povezati s računalom. Optimizirano je na samo 10 MB, što ga čini brzim preuzimanjem koje ne zauzima previše prostora na vašem uređaju.

Nadalje, potrebno je samo nekoliko sekundi da napravite prilagođenu melodiju zvona s najnovijim metodama izrade. Također podržava odabir video zapisa i automatsko izdvajanje audio zapisa za stvaranje melodije zvona. Prilično zgodno!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Cool melodije zvona: Ringtone Maker

Bez obzira želite li prilagoditi melodije zvona, tonove teksta, upozorenja e-poštom, upozorenja budilice, upozorenja govorne pošte, tonove cvrkutanja ili upozorenja, ova aplikacija nudi mnoštvo zabavnih zvučnih efekata i melodija koje možete odabrati.

Štoviše, nudi nešto prikladno za svaki praznik i događaj koji se sjetite, od Božića i Noći vještica do rođendana, Valentinova itd. Možete čak stvarati tonove iz svojih omiljenih pjesama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Melodije zvona: za iPhone

Ova aplikacija omogućuje vam uređivanje bilo koje muzike zvona ili mp3 zapisa. Samo izrežite dio koji želite koristiti i voila, vaša prilagođena melodija gotova je u trenu. Možete čak pretvoriti video zvukove u jedinstvene melodije zvona.

Također možete snimiti bilo koji zvuk i spremiti završene tonove u svoju knjižnicu. Aplikacija broji preko 500 000 zadovoljnih korisnika, tako da znate da joj se može vjerovati. Izvrstan je izbor za besplatno puštanje najhladnijih zvukova.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Najbolje melodije zvona: Vrhunska glazba

Istražite tone najboljih melodija zvona za svoj iPhone i odaberite između 12 i više različitih kategorija. Tu se ubrajaju najpoznatija glazba, klasične melodije, jazz, pop, elektro ili čak latino i country pjesme.

Omogućuje vam da svoj telefon učinite jedinstvenim s jedinstvenim zvukovima koji pokazuju vaš stil! Spremite melodiju zvona na svoj iPhone i postavite je za kontakte, alarme i upozorenja. Ova se aplikacija također udvostručuje kako bi vam pružila HD pozadine za početni zaslon i zaključani zaslon.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati

Volite ove besplatne aplikacije za zvono za iPhone? Tada biste možda željeli isprobati daljnja prilagođavanja s najboljim aplikacijama za uređivanje glazbe koje vam omogućavaju spajanje i miješanje vaših omiljenih melodija. Ne zaboravite podijeliti svoje iskustvo s nama u komentarima ispod!

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Najbolje iPhone aplikacije
 • Najpopularnije glazbene aplikacije za Apple Watch
 • Najbolje aplikacije za strujanje glazbe za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found