Blog

Preuzmite iOS 13 Stock Pozadine

Odmah nakon što je Apple najavio iOS 13 na WWDC 2019, mnogi entuzijasti pokušavaju se dočepati beta verzije. Puno toga će se promijeniti u iOS-u 13 nakon što je objavljen jer je prepun uzbudljivih značajki. A mnogi od vas su također ushićeni ako se ne varam.

Svaki put kada se objavi novi iOS, Apple rijetko propušta priliku izložiti OS s pozadinskim pozadinama. Pa, odmah od riječi, korisnici su već u potrazi za iOS 13 pozadinama. A zašto ne bi? Njihov prekrasni iPhone zaslužuje da iz iOS-a 13 izvuku najbolje, dizajn, rezolucija, boje tekstura i još puno mamaca koji korisnike privlače da se dočepaju ovih zapanjujućih pozadina. Niste li vi jedan od njih? Ako je odgovor da, nastavite čitati da biste saznali više!

Kako bih bio siguran da ćete dobiti pozadinske pozadine za iOS 13, to sam olakšao popisavši sve dostupne pozadine u ovom postu. U osnovi su trenutno dostupne 4 nove pozadine za preuzimanje. Zanimljivo je da ove pozadine imaju 2 varijante za svaku, tamnu i svijetlu varijantu.

U ovoj iOS 13 pozadini dostupne su 4 boje, zeleno-bijela, narančasto-bijela, crno-bijela i plavo-bijela. Ove se pozadine isporučuju zapanjujuće razlučivosti 3208 X 3208. Budući da se radi o pozadinama visoke rezolucije, mogu se koristiti i na iPadu, Macu ili čak Android pametnim telefonima. Izvoli!

Preuzmite iOS 13 Pozadine za iPhone, iPad i Mac

Preuzmite Svjetlosnu pozadinu | Preuzmite Dark Wallpaper

Preuzmite Svjetlosnu pozadinu | Preuzmite Dark Wallpaper

Preuzmite Svjetlosnu pozadinu | Preuzmite Dark Wallpaper

Preuzmite Svjetlosnu pozadinu | Preuzmite Dark Wallpaper

Ako ste pomno promatrali gornje pozadine, postoje dvije varijante kao što sam već spomenuo. Lagana varijanta aktivira se kada je operativni sustav postavljen na svjetlosni način. A tamna varijanta se uključuje u reprodukciju kada je u mračnom načinu.

Ako se radujete preuzimanju ovih pozadina za iOS 13 u bilo kojem drugom OS-u ili čak prethodnim verzijama iOS-a, nećete vidjeti efekte tamnih i svijetlih varijanti kao što je to slučaj samo za iOS 13. Samo ako uređaj ima 4K zaslon, pozadina će raditi dobro na tim uređajima, inače možda nećete dobiti željeni rezultat.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found