Blog

Najbolje priključne stanice za iPhone 7 i 7 Plus 2021. godine

Kako bi se osigurala nesmetana upotreba, iPhone mora imati snažni suputnik. Što može biti bolje od priključne stanice za punjenje koja omogućuje sigurno punjenje iPhonea i nudi željenu pogodnost za korištenje uređaja bez ruku? Ovaj sveobuhvatan popis najboljih priključnih stanica za iPhone 7 i 7 Plus pripremljen je za razumijevanje vaših neprestanih promjena.

 1. BEACOO
 2. Zatvoreno
 3. iHome iPL23
 4. Lamicall
 5. Mercase
 6. BAVIER
 7. Drvena građa za splav
 8. UDOLI
 9. YoFeW

1. BEACOO

BEACOO iPhone i Apple Watch postolje za punjenje izrađeni su od trajnog ABS materijala. Čvrsta izgrađena i glatka završna obrada daje lijep izgled. Možete ga koristiti i kod kuće i u uredu kako biste održavali uređaj uključenim.

Zahvaljujući čvrstom nakupljanju, pristanište može izdržati trošenje. Stalak za punjenje drži vaš pametni telefon okomito; omogućujući vam upotrebu uređaja bez ruku. Ima dvije kabelske kopče za podešavanje visine koje omogućuju rad postolja s većinom slučajeva na tržištu.

Protuklizno dno daje veću stabilnost; omogućujući mu stabilno stajanje dok držite uređaj. Osim toga, priključna stanica podržava način rada Noćni ormarić i dolazi u tri boje poput crne, bijele i ružičaste pijeske.

USP: Čvrsta konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

2. Zatvoreno

Omotani DockMate odlikuje se laganim i elegantnim dizajnom. Drži vaš iPhone okomito; nudi udoban kut gledanja. MFi certifikat čini ga potpuno kompatibilnim i sigurnim za punjenje uređaja.

Dock za punjenje također vam omogućuje sinkronizaciju pametnog telefona s računalom pomoću ugrađenog kabela. Što je još važnije, ovaj je pristanište kompatibilan s većinom tankih kućišta. Stoga ne morate ukloniti futrolu s uređaja prije nego što je stavite na upravljanje. DockMate, prijašnji dizajn, isporučuje se s doživotnim jamstvom.

USP: Dizajn prilagođen kućištu

Pogledajte na Amazonu

3. iHome iPL23

iHome iPL23 dizajniran je za vrhunski Bluetooth zvučnik koji stoji uz punjenje. Dakle, možete uživati ​​u strujanju glazbe s iPhonea bežično, a također učinkovito napajati pametni telefon.

Opremljen komorama zvučnika Reson8, iPL23 vas može u potpunosti zabaviti impresivnim stereo zvukom. A da ne govorimo o FM radiju s unaprijed postavljenom memorijom za šest stanica koja vam omogućuje da stignete svoje omiljene programe.

Dvostruka budilica može vam pomoći da ostanete sinkronizirani sa svojim zauzetim rasporedom i da nikada ne zakasnite ni za što. Štoviše, opremljen je i potpuno podesivim tajmerom za spavanje s odvojenom glasnoćom kako biste uživali u glazbi po vlastitoj želji.

USP: Akustika visoke vjernosti

Pogledajte na Amazonu

4. Lamicall

Lamicall čvrsto drži vaš pametni telefon; pružajući praktičniji kut gledanja kako biste osigurali jednostavnu interakciju s uređajem čak i kada se puni. Pristanište je izrađeno od visokokvalitetnog aluminija koji pojačava njegovu konstrukciju. Gumeni jastučići sprečavaju ogrebotine i ujedno ih održavaju stabilnim.

Dock za punjenje može se zakrenuti do 270 stupnjeva; omogućujući vam podešavanje kutova kako biste imali ugodno iskustvo gledanja medija. Osim značajki, Lamicall je dostupan u četiri boje poput svemirske sive, crne, crvene i srebrne.

USP: Zakretanje za 270 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

5. Mercase

Ako tražite visoko funkcionalan stalak za punjenje koji ne može raditi samo s vašim novim iPhoneom već i Apple Watch Series 2, imajte na umu Mercase.

Pristanište je pripremljeno s vrhunskim aluminijskim zrakoplovom i ima trajnu građu. Možete držati svoj Watch i iPhone u okomitom i vodoravnom položaju. Mekani TPU postolje sprječava ogrebotine, dok silikonske prostirke protiv klizanja pružaju prijeko potrebnu stabilnost. Napokon, Mercase je dostupan s doživotnim jamstvom i dolazi u dvije varijante boja: ružičasto zlato i svemirsko siva.

USP: Vrhunski aluminijski aluminijski razred

Pogledajte na Amazonu

6. BAVIER

Ovaj drveni pristanište tvrtke BAVIER posebno je napravljen za one koji žele više od pukog jednostavnog postolja za svoj iPhone 7. Glavni naslovi za ovaj dock je mogućnost odjednom napajanja vašeg iPhonea, iPada i Apple Watcha. Dakle, imate idealno rješenje za punjenje za sve svoje uređaje.

Stvoren od pravog bambusovog drveta, pristanište može dugo trajati. Ljubaznošću ručno izrađenog završnog sloja izgleda ugodno za oči. Stoga će vam se svidjeti koristiti ga kod kuće i u uredu.

USP: Drvo od bambusa

Pogledajte na Amazonu

7. DriftWood

Planirate li kupiti vrhunski drveni dok? DriftWood pristanište može biti dobar posao. Ovo pristanište za iPhone 7 izrađeno je od pravog drveta i odlikuje se bogatim ručno izrađenim dizajnom.

Potpuno je sposoban napuniti vaš uređaj potrebnom brzinom i sigurnošću. Što je najvažnije, pristanište također možete prilagoditi prema želji. Na primjer, svoje ime možete napisati na postolju za punjenje.

USP: Bogat ručno izrađen dizajn

Pogledajte na Amazonu

8. UDOLI

Jeste li usmjerili pogled na sposobnijeg organizatora za iPhone i iPad? UDOLI stanica za punjenje može biti pravovremeni odabir za vas jer aplombom može zadovoljiti vaše velike potražnje.

Prvo i najvažnije, pomoću ove stanice za punjenje možete istodobno sočiti čak pet uređaja. To je savršen način da sve svoje uređaje održavate ne samo uključenima već i organiziranima.

UDOLI dolazi s pametnim čipsetom kako bi zaštitio vaš uređaj od nekoliko opasnosti poput kratkog spoja i pregrijavanja. Što se tiče dizajna, organizator izgleda čvrsto i ima protukliznu podlogu za poboljšanu stabilnost.

USP: 5 USB priključak

Pogledajte na Amazonu

9. YoFeW

"YoFeW" predstavlja izuzetno kompetentan punjač za vaš iPhone, Apple Watch i AirPods. Kad smo kod dizajna, ono što mi je privuklo pažnju je konstrukcija od aluminijske legure s poliranom završnom obradom koja joj daje vrhunski izgled.

Pristanište ima protukliznu podlogu koja ga održava stabilnim. A uz prisutnost mekog TPU-a, vaš iPhone i Apple Watch ostaju zaštićeni od ogrebotina.

YoFeW čvrsto drži vaš pametni telefon za praktičnije gledanje, a također se slaže s većinom slučajeva na tržištu. Osim toga, dock podržava način noćnog ormarića i za vaš Apple Watch.

USP: Nadležni punjač za vaš iPhone, Apple Watch i AirPods

Pogledajte na Amazonu

Zamotati!

Dakle, ovo su moje najbolje priključne stanice za iPhone 7 i 7 Plus. Ono što mi se sviđa kod ovih postolja za punjenje je prikladno rješenje za punjenje koje nude. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, vrlo su izdržljivi i nude brzo punjenje.

Koje ćete postolje za punjenje odabrati za svoj iPhone 7? Javite nam svoje vrijedne povratne informacije u komentarima u nastavku.

Željeli biste pogledati:

 • Najbolji nosači za automobil iPhone 7/7 Plus
 • Punjači za automobil iPhone 7/7 Plus
 • najbolje Bluetooth slušalice iPhone 7/7 Plus