Blog

Najbolji slučajevi kopča za remen za iPhone 8 Plus 2021. godine

Jedina naslovnica koju puno vole putnici ili avanturisti su futrole za futrolu. Osim što pametnoj telefonu nude željenu zaštitu, omogućuju vam i ugodno nošenje. Uz pomoć futrole možete sigurno pričvrstiti uređaj na remen ili torbu. Dok uživate u bejzbolskoj utakmici na plaži ili istražujete gustu šumu, poželjeli biste da vaš uređaj bude postavljen sigurno, a da je i dalje brzo dostupan, kako ne biste propustili hitne pozive i poruke. Tada mogu najbolje doći ove najbolje futrole za futrolu za kopču za iPhone 8 Plus.

 1. Omotani TANKI OKLOP
 2. i-Blason
 3. Bomea
 4. CASE FORCE serija brzina
 5. Kingsource
 6. Trianium Duranium Series
 7. Debin
 8. eSellerBox
 9. Galaxy Wireless
 10. Zizo Bolt serija
 11. Aduro
 12. LongRise

1. Omotani TANKI OKLOP

Futrola za remen THIN ARMOR idealna je kombinacija stila i zaštite. Čvrstom PCR konstrukcijom može pružiti potpunu zaštitu vašem pametnom telefonu od udara. Unutrašnjost od mikro vlakana čini je protiv ogrebotina.

Futrolu možete udobno okretati za 180 stupnjeva. Neklizajuća mikro završna obrada omogućuje poboljšano prianjanje. Podignuta usna djeluje kao pouzdani čuvar zaslona osjetljivog na dodir.

USP: Ergonomski dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. i-Blason

i-Blason je poznata marka koja proizvodi visokokvalitetne futrole za kopče za remen. Robusna konstrukcija je i-Blasonova snaga i to se odražava u ovoj futroli za remen napravljenoj za iPhone 8 Plus. Preuzeto iz serije Transformer, ovo kućište ima vanjsku stranu otpornu na udarce i ojačanu unutrašnju čahuru koja apsorbira udarce.

Dvoslojna futrola ima odvojivu futrolu za remen radi vaše udobnosti tijekom rada, putovanja i igre. Za gledanje medija možete koristiti postolje i postaviti telefon na stol ili bilo koju ravnu površinu.

USP: Dvoslojna zaštita

Pogledajte na Amazonu

3. Bomea

Izaberite ovu vintage torbicu iz futrole tvrtke Bomea kako biste pružili potpunu njegu pametnom telefonu i nosili ga s optimalnom lakoćom. Vodoravna torbica izrađena je od vrhunske PU kože. Rafiniranim dizajnom i izdržljivim materijalom može dugo trajati.

Štipaljka za remen omogućuje vam sigurno pričvršćivanje uređaja na remen. Postoje dodatne petlje za dodatnu sigurnost. Osim toga, može stati na vaš uređaj čak i uz tanku futrolu.

USP: Vrhunska PU koža

Pogledajte na Amazonu

4. CASE FORCE serija brzina

CASE FORCE ima amortizacijski dizajn koji osigurava da vaš pametni telefon lako izađe u pobjedu čak i od gadnih neravnina. Tvrda vanjska strana u potpunosti se može nositi s kapima, dok mekani silikonski unutarnji sloj osigurava da ogrebotine ostanu na oku.

Osim što vam omogućuje da sigurno pričvrstite uređaj na remen ili torbu, futrola također admiralitet ima ulogu stalka koji vam omogućuje gledanje medija pod željenim kutom. Na stražnjoj strani nalazi se izreza s logotipom koji omogućuje marki da osjeti svoju prisutnost. Još je bolje što je ovaj teški kofer dostupan u velikom broju varijanti boja.

USP: Višenamjenski nosač

Pogledajte na Amazonu

5. Kingsource

Kingsource vodoravna torbica udobnost je potpisa! Izrađen od vrhunske kože, namijenjen je ljudima profinjenog dizajna. Mekana unutrašnjost ne dopušta da vam pametni telefon ozlijedi zbog udara.

Metalna kopča omogućuje vam savršeno pričvršćivanje torbice na remen. Magnetsko zatvaranje čvrsto učvršćuje kućište; čime telefon sigurno držite unutra. Postoji nekoliko dodatnih petlji remena za dodatnu sigurnost.

USP: Dizajn niskog profila

Pogledajte na Amazonu

6. Trianium Duranium Series

Odlučite se za izuzetno robusnu futrolu koja će vašem pametnom telefonu ponuditi beskompromisnu zaštitu od slučajnih padova! Serija Trianium Duranium je ono što biste trebali koristiti da ne samo da nosite svoj uređaj s najvećom lakoćom, već mu pružite i kompletan štit za preživljavanje bilo kakvih neravnina. S dvobojnim dizajnom u boji, futrola za remen izgleda doista impresivno. Izrez logotipa omogućuje vam šepurenje marke u stilu.

Iako mekana gumirana unutrašnjost štiti vaš uređaj od ogrebotina, čvrsta vanjska strana izrađena od polikarbonatnog materijala odolijeva udarcima. Metalna stražnja ploča dodaje veću čvrstoću konstrukciji.

Dvoslojne strukture u kombinaciji s visokokvalitetnim materijalom pomažu da slučaj dugo traje.

USP: Gumeni interijer

Pogledajte na Amazonu

7. Debin

Prava bit torbice za futrolu s remenom Debin leži u jednostavnosti i mogućnosti omogućavanja nošenja pametnog telefona uz željenu udobnost. Okomita kožna torbica pripremljena je s mekom kožom. S urednom izradom, klasičnog je dizajna.

Meka unutrašnjost obloge otporna je struganju; nudeći potrebnu zaštitu pametnom telefonu za preživljavanje padova. Magnetskim zatvaračem možete stalno zatvarati i otvarati kućište.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

8. eSellerBox

Predstavite iPhoneu pouzdanu tešku futrolu za borbu s čak i ružnim neravninama s elanom. Sadrži troslojno kućište, eSellerBox je stvoren da pruži sveobuhvatnu zaštitu vašem pametnom telefonu. Kutovi straže dodatno osnažuju njegovu izgradnju.

Futrola s kopčom za remen za 360 ° lako se podešava kako bi vaš uređaj ostao netaknut. Osim toga, futrola također igra ulogu praktičnog postolja za oživljavanje vaših videozapisa.

Izgovoreni gumbi nude taktilne povratne informacije, što olakšava klikanje. To nije sve; dolazi sa zaštitnikom zaslona kako bi zaslon osjetljiv na dodir bio zaštićen od.

USP: Potpuno podesiva futrola

Pogledajte na Amazonu

9. Galaxy Wireless

Minimalistički dizajn čini ono što futrolu za bežični pojas Galaxy Wireless čini odijelom za vaš pametni telefon. S gumiranom teksturom, kućište se osjeća vrlo ugodno za držanje. Utvrđeni kutovi osnažuju kućište da izdrži udarce.

Okretnu kopču za futrolu možete prilagoditi prema potrebi. Stalak je uvijek spreman oživjeti vaše iskustvo gledanja medija. Točni izrezi i responzivni gumbi osiguravaju vam vrijeme bez problema dok koristite ovu zaštitnu futrolu.

USP: Tanak profil

Pogledajte na Amazonu

10. Zizo Bolt serija

Ako svoj pametni telefon želite zaštititi od svih opasnosti, nemojte davati Zizo Bolt Series. Možda nema privlačan dizajn, ali kada je riječ o pouzdanom branitelju za iPhone 8 Plus; upravo je tamo s najboljima.

Oklopljen čvrstom stijenom, nudi pouzdanu zaštitu od kapi. Kubura s kopčom za remen izvrsno odrađuje svoj pametni telefon. Nosač možete koristiti za bolji kut gledanja.

S tvrdoćom 9H, zaslon osjetljiv na dodir ima dodatnu zaštitu od struganja. Još bolje, kućišta serije Bolt dostupna su u nekoliko boja.

USP: Izuzetno zaštitno

Pogledajte na Amazonu

11. Aduro

Aduro je svladao umjetnost izrade visokokvalitetnih futrola za kopče za remen za iPhone. Ova futrola za futrolu izrađena je isključivo za iPhone 8 Plus. Futrole za remenje poznate su po zaštiti i praktičnosti. Adurovo kućište ima vrhunsku gumiranu teksturu za dodatnu zaštitu.

Radi praktičnosti, ugrađen je nosač za hands-free gledanje medija. Značajna stvar je da svoj mobitel možete postaviti u vertikalni i vodoravni način pomoću postolja. Druga važna značajka je kopča za remen koju možete zataknuti za pojas.

USP: Čvrst mehanizam zaključavanja

Pogledajte na Amazonu

12. LongRise

Ovaj slučaj tvrtke LongRise ima varljiv izgled. Letimičan pogled navodi vas da vjerujete da se radi o jednostavnom kućištu branika. Ako pogledate izbliza, saznat ćete da se radi o futroli za kopču koja je robusno izrađena od hibridnog tvrdog uveza za teške uvjete.

Otporno na udarce kućište ima tri sloja zaštite s ugrađenim zaštitnikom zaslona. Futrola za kopču za pojas može podnijeti ogrebotine, padove, neravnine i udare. Štipaljku za remen možete pretvoriti u nosač za gledanje medija na velikom zaslonu vašeg iPhone 8 Plus.

USP: Ugrađena zaštita zaslona

Pogledajte na Amazonu

To je za sada to! Nadam se da ste uživali u navigaciji kroz ovu vrhunsku kolekciju.

Koji je tvoj najdraži?

Koji ste od ovih kućišta za futrolu kupili za udobnije nošenje pametnog telefona?

Ne biste trebali propustiti:

 • Najbolji slučajevi za iPhone 8 Plus
 • Torbice za novčanik iPhone 8 Plus
 • Najbolji tanki kućišta za iPhone 8 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found