Blog

Najbolje aplikacije za praćenje uragana za iPhone i iPad u 2021. godini

Koji je bolji način da pripazite na nadolazeći tornado i izbjegnete njegov pad? Prilično jednostavno; iskoristite pomoć mape uživo i točnih prognoza kako biste ostali korak ispred ciklone! Pregledali smo najbolje aplikacije za praćenje uragana za iPhone 2019. kako bismo vam omogućili pravovremeno dobivanje upozorenja i lako praćenje tropskih ciklona. Na temelju vaših zahtjeva možete savršeno prilagoditi aplikacije da biste dobili precizna lokalna predviđanja. Štoviše, nude vam i vrlo korisne savjete u vezi s postupanjem s ciklonima. Uskočite pravo da ih sve istražite!

1. WeatherBug

Nijedan popis najboljih vremenskih aplikacija ne bi bio potpun bez WeatherBuga. Sadrži interaktivnu kartu koja vam omogućuje trenutni pristup svim informacijama koje su vam važne.

Možete koristiti desetodnevne prognoze kako biste spriječili loše vrijeme da vam pokvari zabavu. Možete zaviriti u vremenske uvjete s 18 vremenskih karata.

Omogućuje vam provjeru Doppler radara u više zemalja poput Sjedinjenih Država, Kanade, Meksika, Aljaske i Havaja. Još bolje, omogućuje vam i provjeru prometnih uvjeta u stvarnom vremenu kako biste izbjegli da zapnete na putu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Vremenski kanal

"Vremenski kanal" je bez premca kad je riječ o isporuci ispravnih lokalnih vremenskih prognoza. Ono što ovu aplikaciju čini sjajnom sposobnošću je sposobnost prikazivanja vremenskih prognoza za sljedećih 15 dana. Možete maksimalno iskoristiti predviđanja kako biste savršeno planirali svoje praznike i nadolazeće događaje.

Nudi detaljne informacije o vremenu zalaska sunca i plimama i osekama kako bi vam pomogao da budete u toku. Upozorenja uživo sa sigurnosnim upozorenjima osiguravaju da ostanete sigurni i možete izbjeći loše vrijeme. Uz to, možete nadograditi na (3,99 USD) premium verziju aplikacije da biste je koristili bez ikakvih oglasa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Oluja - vremenski radar i karte

Storm vam pomaže u stvarnom vremenu pratiti najteže vrijeme. Aplikacija je snažni NOAA radar i tragač za uraganima, koji je razvijen kako bi bio siguran i informiran o vremenu.

Ovu aplikaciju možete koristiti prije nego što izađete zbog posla, sigurnosti u kući ili za djecu u školi. Oluja će vam pomoći da shvatite vrijeme kao nikada prije. Pruža vam preciznu, naprednu tehnologiju HD mapiranja. Štoviše, možete provjeriti vremenske obrasce uživo širom svijeta.

Neke od izvrsnih značajki ove aplikacije su prikaz boja promjena vremenskih obrazaca na vašem području, šest sati budućeg globalnog radara (kopna i mora), upozorenja o lokalnoj oluji uživo, sveobuhvatni podaci o nadolazećoj oluji i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

4. Tamno nebo

Dark Sky još je jedna punopravna vremenska aplikacija koja pruža bogatstvo informacija. Ocijenjen kao aplikacija broj jedan u vremenskim kategorijama i dobio je četiri i pol zvjezdice od 4,6 tisuća ocjena, korisnici ga izuzetno cijene.

Uz pomoć vašeg GPS-a, aplikacija vam nudi personalizirane vremenske prognoze za vaše točno mjesto. Stoga vas nikad ne uhvati loše vrijeme i pametno planirate svoj izlet.

Uz vrhunsku radarsku animaciju možete vidjeti stvarni put oluje. Još bolje, moći ćete stvoriti i prilagođena upozorenja za temperaturu, vjetar i oborine kako biste ostali obaviješteni o onome što dolazi!

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

5. Olujni štit

Kako biste bili u toku s olujom i ekstremnim vremenskim uvjetima, "Olujni štit" je na visini. Na temelju vašeg zahtjeva možete fino podesiti obavijesti kako biste bili obaviješteni samo o željenim stvarima.

Radarska karta vrlo je jednostavno provjeriti što se događa na odabranim lokacijama. Kako bi se neželjene stvari udaljile, omogućuje vam i podešavanje vremenskih slojeva za prikaz na karti. Štoviše, widget Today možete maksimalno iskoristiti za praćenje vremenskih prilika izravno sa zaključanog zaslona.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Tragač uragana

Ovaj je posebno dizajniran da vam omogući praćenje uragana. Aplikacija nudi informacije u stvarnom vremenu i prilično je točna. Uz pravovremene obavijesti, upozorava vas kad god se čini da nova oluja probija svoj put ili prijeti odljevom.

Možete iskoristiti prilagođenu grafiku da biste s lakoćom pratili ekstremne vremenske uvjete. Nudi detaljne informacije o tropskom valu / ulaganju.

Nisu li dobri u praćenju uragana? Nema problema, možete pogledati videozapise kako biste naučili kako to lako obaviti.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

7. Weather Underground

Ako ste u potrazi za cjelovitom vremenskom aplikacijom, ozbiljno pogledajte "Weather Underground". Zahvaljujući širokoj mreži od više od 270 000 osobnih meteoroloških stanica, poznato je da pruža hiper-lokalne prognoze i trenutne uvjete. Globalne oluje možete pratiti pomoću pločica s uraganima i tropskim olujama.

S predviđanjima za 10 dana drži vas korak ispred i omogućuje vam savršeno planiranje putovanja. Pločica za zdravlje djeluje prilično dobro omogućujući vam praćenje kvalitete zraka, UV rizika i lokalnih izbijanja gripe.

Nadalje, moći ćete prijaviti i lokalne vremenske prilike kako biste pomogli drugim ljudima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Podaci Nacionalnog centra za uragane

„Podaci Nacionalnog centra za uragane“ na važnom su mjestu kada vam omogućuju pristup potrebnim informacijama o teškim vremenskim uvjetima.

Pomoću detaljnih satelitskih slikovnih animacija možete lako pratiti oluju i njezin uzorak. Korištenjem 10 filtara moći ćete oluju gledati iz različitih perspektiva.

Na temelju vaših potreba, idealno možete konfigurirati aplikaciju da prima upozorenja samo o stvarima koje su vam važne. Uz to, ova aplikacija ima podršku za više jezika poput engleskog, francuskog i portugalskog.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

9. NOAA SuperRes radar SAD

NOAA je već dugo jedna od mojih najdražih vremenskih aplikacija za iOS. Ono što se ističe u ovoj aplikaciji jest sposobnost pružanja točnih sedmodnevnih prognoza i brzih upozorenja za teške vremenske uvjete poput poplave, tornada i grmljavine.

Aplikacija sadrži više stilova karata kao što su teren, karta, satelit i hibrid kako biste vam omogućili pristup željenim informacijama bez ikakvih muka. Možete dodirnuti okvir upozorenja da biste pogledali cijelu poruku upozorenja Nacionalne vremenske službe.

Osim toga, moći ćete prilagoditi prozirnost radara ili prekrivača oblaka.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

10. Uragan: Američki Crveni križ

"Hurricane: American Red Cross" osvojio je nekoliko popularnih nagrada, a stručnjaci ga preporučuju. Najbolja stvar u vezi s ovom aplikacijom je što je možete neprimjetno prilagoditi kako biste dobivali upozorenja samo o odabranim mjestima.

Pruža obavijesti u stvarnom vremenu kako biste bili u toku s lošim vremenskim uvjetima. Pomoću karte uživo možete pripaziti na opasnosti.

Nudi detaljne upute o tome što trebate učiniti prije, nakon ili tijekom oluje. Štoviše, također možete brzo obavijestiti svog prijatelja da ste na sigurnom putem Facebooka, Twittera i drugih medija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je to, ljudi!

Koji je tvoj najdraži?

Pod pretpostavkom da ste pronašli uspješnijeg spasitelja za bavljenje ciklonima. Javite mi aplikaciju koja je privukla vašu pažnju.

Htjeli biste sustići i ove postove:

  • Najbolje vremenske aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima za iPhone i iPad
  • Aplikacije upravitelja zadataka za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije Kalendara za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found