Blog

Najbolji tanki iPad iPad 202021 koji piše poput olovke

Obradili smo neke od najboljih iPad olovki na iGB-u. Većina je to bila okrugla olovka s velikim vrhom koja se koristi u skiciranju, slikanju, ispunjavanju velikih dijelova boja i slično. Što ako biste htjeli bilježiti bilješke na iPadu?

Tu dolazi olovka s tankim vrhom. Olovka s finom špicom, kako ih popularno zovu, također se može koristiti za skiciranje i bojanje, ali vidno se koristi za pisanje na iPadu. Tanka točka omogućuje vam pisanje baš kao što biste pisali olovkom i papirom. Mekana, nježna, ali čvrsta oštra olovka pomaže vam da zabilježite stvari na iPadu.

Puno je olovaka nalik olovci za iPad. Neki od njih imaju te sitne plastične stvari pričvršćene za ono što im stvarno otežava pisanje. To nisu "pametni peraji" ili olovke tipa olovke korisne za bilježenje. Stoga smo ih izbjegavali i odabrali one s pravim finim točkama.

Najbolji tanki iPad iPad Stylus u 2020

# 1. MEKO

MEKO olovka izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i aluminijskog materijala. Čvrsta konstrukcija u kombinaciji s atraktivnim dizajnom omogućuje mu trenutni utjecaj.

Čistim diskom možete lako stvoriti točnu točku. Kako je vrlo glatko, moći ćete pisati onoliko lijepo koliko biste željeli. Nećete imati problema s zamjenom vrha. Ova olovka dolazi u šest kombinacija boja crne i srebrne, crne i ljubičaste.

USP: Pojačano prianjanje

Pogledajte na Amazonu

# 2. Ciscle

Ciscle je fantastičan za crtanje, slikanje i naravno pisanje. Fini vrh od 1,8 mm pruža izvrsnu točnost koja vam omogućuje glatko crtanje ili pisanje željenim protokom.

Izrađen od visokokvalitetne bakrene žice, vrh dugo zadržava vrhunsku funkcionalnost. Što je još važnije, nije potrebno da Bluetooth uparivanje ili aplikacija funkcioniraju. Ovu praktičnu olovku možete koristiti s većinom aplikacija za slikanje i bilježenje.

Kućište vrhunske aluminijske legure nudi poboljšano držanje kako bi olovka lakše držala. Dolazi s ugrađenom baterijom koja traje do 12 sati s jednim punjenjem. Ako isključimo vijek trajanja baterije, Ciscle je dostupan u tri boje: crnoj, zlatnoj i ružičastoj.

USP: Dizajn protiv klizanja

Pogledajte na Amazonu

# 3. Livescribe 3 iPad Stylus

Livescribe 3 je pametno olovko. Nije dizajniran za izravnu upotrebu "na" iPadu, ali sve što napišete s Livescribe 3 (na papiru) gotovo se odmah šalje u aplikaciju Livescribe +. A ono što ste napisali možete pretvoriti u tekst na iPadu. Tekst koji se putem iPada može poslati ili podijeliti putem pošte, poruka itd.

Livescribe 3 također može snimati zvuk kad pišete, a to može biti korisno na brojne načine. Kao što je prikazano u videozapisu, možete napisati "adresu" dok diktirate adresu i sve se to pohranjuje. Sljedeći put samo dodirnite riječ "adresa" na bilješci na iPadu i dodirnite Reproduciraj - snimljena adresa će se reproducirati.

Vjerojatno, Livescribe 3 nije vaša uobičajena olovka za tanke / tanke vrhove. Ako tražite nešto više od samo pisača, Livescribe 3 ima stvari.

USP: Ugrađena memorija

Pogledajte na Amazonu

# 4. Zspeed

Zspeed je pripremljen kao dobar alat za vođenje bilješki i skiciranje. Dolazi s ultratankim vrhom koji vam nudi veću kontrolu i poboljšava točnost. Budući da je lagan (11,5 g) i nudi bolji zahvat, za vrijeme pisanja imat ćete lako vrijeme.

Vrhunski nehrđajući bakar i čelik povećavaju njegovu dugotrajnost. Džepna kopča omogućuje vam lako nošenje olovke. Potrebno je samo 40 minuta da se potpuno napuni i traje do 15 sati. Osim trajanja baterije, Zspeed je dostupan u višebojnim opcijama poput srebra, zlata, crvene, crne i ružičastog zlata te dolazi s jednogodišnjim jamstvom.

USP: Kućište od anodiziranog aluminija

Pogledajte na Amazonu

# 5. Prijateljski Šveđanin Premium

Ako tražite finu olovku s tankim vrhom za svoj iPhone ili iPad uređaj, ovaj model Friendly Swede Stylus nudi upravo to. Dolazi s izuzetno tankim vrhom koji vam omogućuje da pišete s velikom preciznošću. Iznimno je kompatibilan sa svim kapacitivnim uređajima osjetljivim na dodir.

Tijelo je izrađeno od izdržljivog aluminija i čelika, a dolazi s dodatnim zamjenjivim vrhovima. Zamjena korištenog vrha vrlo je jednostavna i može se obaviti ručno bez alata.

Par odvojivih elastičnih lančića koji dolaze s olovkom vrlo je koristan. Uz olovku ćete dobiti i kvalitetnu krpu za čišćenje.

Uz to, Friendly Swede Premium dostupan je u više opcija u boji i dolazi s doživotnim jamstvom.

USP: Elastične vezice

Pogledajte na Amazonu

# 6. Musemee Notier V2 Stylus

V2 olovka Musemee Notier pruža vrhunsku preciznost vrhom diska. Savjet je izuzetno fin i omogućuje vam jasan pogled na pisanje.

Izuzetno provodljiv vrh omogućuje izuzetno glatko funkcioniranje na zaslonu uređaja zbog velike osjetljivosti. Vrh je također vrlo fleksibilan, omogućujući vam upotrebu u gotovo svim kutovima.

USP: Superfini savjet s vrlo malom vizualnom točkom

Pogledajte na Amazonu

# 7. Povoljno skladište

Dizajniran pomoću najnovije provodljive hibridne tehnologije vlakana, Bargain Depot Hybrid Stylus nudi vam ugodniji dodirniji doživljaj od vaših prosječnih olovki. Osim svoje glatkoće, pruža i trajni hibridni vrh koji sprečava oštećenja zaslona vašeg uređaja i nudi dodatnu preciznost.

Vrh je lako zamjenjiv. Olovka je izrađena od visokokvalitetnog čelika i aluminija s baterijom koja traje do pet tjedana ako svakodnevno koristite sat vremena. Uz olovku dobivate dodatne zamjenjive vrhove i set elastičnih vezica.

Pored značajki, možete odabrati Bargains Depot u više opcija boja.

USP: Trajni savjeti od vlakana

Pogledajte na Amazonu

# 8. amPen

amPen je istaknuta marka na polju iPad olovke. Ova olovka s tankim vrhom napravljena je pomoću tehnologije vrha diska kako biste mogli pisati s iznimnim savršenstvom kao da vam je u ruci prava olovka. amPen je upotrijebio plastični vrh diska koji se uvlači kako bi zaštitio disk od oštećenja dok u putovanju nosite digitalnu olovku.

Bez obzira koristite li ovu olovku pod kutom ili uspravno, njezin plastični disk glatko klizi na zaslonu osjetljivom na dodir vašeg uređaja. Štoviše, možete postići visoku preciznost tapkanja i prebacivanja gumba.

USP: Uvlačivi vrh plastičnog diska

Pogledajte na Amazonu

# 9. Evach

Kreativni ljudi uvijek vjeruju u postizanje 100% rezultata, a za to ulaze u detalje. Nešto što Evach slijedi u proizvodnji visokokvalitetne iPad olovke s tankim vrhom. Ova lagana i glatka digitalna olovka vaš je savršen partner u pisanju i crtanju stvari na vašem iPadu.

Bez uparivanja olovke putem Bluetootha, možete početi koristiti ovu olovku na iPadu s velikim zaslonom. Osim vašeg iPada, ovaj je pisač kompatibilan i s vašim iPhoneima i drugim tabletima. Ugrađena baterija značajna je značajka, jer ovu olovku možete koristiti dugih osam sati nakon što se potpuno napuni.

USP: 8-satna baterija

Pogledajte na Amazonu

# 10. Adonit Jot Pro

Adonit Jot Pro Fine Point Stylus vjerojatno je jedno od najpreciznijih olovki za kapacitivne ekrane osjetljive na dodir poput iPhonea. Sadrži vrh diska koji vam pruža drugačije iskustvo za razliku od pisanja olovkama olovke s gumenim vrhom.

Razina preciznosti veća je s vrhom diska, što vam daje jasnoću prilikom pisanja. Adonitov Jot Pro magnetski se povezuje s vašim uređajem što ih čini nerazdvojnima od putovanja.

Izrađena je od izdržljivog čelika i aluminija, a dolazi s gumenim držačem, što joj daje ekskluzivan izgled u rangu s bilo kojom luksuznom olovkom na tržištu.

USP: Magnetsko prianjanje

Pogledajte na Amazonu

# 11. Wacom Bambus Fineline 2

Zahvaljujući fluidnim performansama, Wacom Bamboo Fineline 2 izvrstan je za pisanje. Osjetljivost na visoki tlak omogućuje vam bilježenje sa željenom točnošću.

Olovka tankog vrha prilično je lagana i nudi poboljšano prianjanje. Stoga ćete uživati ​​u pisanju ili stvaranju bilješki. Podržava neke omiljene aplikacije za bilježenje, poput Bambus papira, Notes Plus, Good Notes, Zoom Notes, My Script Smart Note i Note note.

USP: Osjetljivost na visoki tlak

Pogledajte na Amazonu

# 12. Wacom Bamboo Stylus Fineline

Wacom je dobro poznat po tome što je stvorio vrhunsku olovku za pametne telefone i tablete. Uz Wacom Bamboo dobivate olovku nalik olovci s finim dijelom za bilježenje bilješki, brze skice i još mnogo toga.

Također ga možete koristiti za šaranje, ali dizajniran je da radi poput olovke s finim vrhom. Osjetljivost na visoki tlak osigurava vam da možete pisati sa željenom točnošću.

Tehnologija odbijanja dlanova donosi veću praktičnost predstavi. Surađuje s nekim popularnim aplikacijama za bilješke, kao što su Bambusov papir, Polica za bilješke, PDFpen, Note Plus i ZoomNotes. Osim toga, Wacom Bamboo dostupan je u više varijanti boja.

USP: Tehnologija odbijanja dlanova

Pogledajte na Amazonu

# 13. IPad Stylus Adonit Jot Script

Adonit ima puno tankih olovki za iPad. Samo Script sadrži fino šiljasti vrh koji nije prekriven jednom od onih sitnih kružnih plastika. A Jot Script prednjači kao jedna od najfinijih olovki s tankim vrhom za iPad.

Djeluje glatko, a korištenje se osjeća baš kao da koristite olovku. Jot Script izašao je kao Adonit Jot Script Evernote Edition: posebno je izrađen za one aktivne sesije bilježenja.

Tehnologija PixelPoint postavlja vrh olovke na oko 2 mm: dovoljno tanak da se osjeća poput olovke, dovoljno debeo da neometano radi na iPadu. Jot Script radi na AAA bateriji i Bluetooth 4.0. Koliko traje baterija ovisi o tome koliko koristite i koliko traje svaka sesija bilježenja.

USP: PixelPoint tehnologija

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Završavati

Dakle, ovo su moji vrhunski stilovi za iPad utemeljeni na iskustvu glatkog pisanja i preslatkom dizajnu. Nadam se da ste impresionirani njima. Ako sam propustio na ovaj popis uvrstiti visokokvalitetnu olovku za iPad, javite mi to u komentarima u nastavku.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Najbolji iPad postolja
  • Najbolji postolja za MacBook
  • iPad Pro kožne futrole
  • Najbolji Apple Pencil Case
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found