Blog

Najbolje aplikacije za kalkulator za iPhone i iPad u 2021. godini

Iako aplikacija kalkulator dionica na vašem iPhoneu može biti prikladna za svakodnevne izračune, nedostaju joj naprednije funkcije i značajke. Ako često trebate raditi složene izračune, na primjer za svoju tvrtku ili studenta, računovođu, znanstvenika itd. Dobro je istražiti druge mogućnosti. Srećom, postoji mnogo izvrsnih izbora koje možete odabrati između ovih najboljih aplikacija za kalkulator za iPhone i iPad.

 1. Kalkil
 2. Kalkulator
 3. Kalkulator
 4. CalConvert: Pretvarač valuta
 5. Kalkulator +
 6. Calzy
 7. EduCalc Classic
 8. Kalkulator HD ++
 9. PCalc Lite
 10. Xmart Kalkulator Pro

1. Kalkyl: Izbor urednika

Evo jedne od najopsežnijih i najintuitivnijih aplikacija kalkulatora koje ćete ikada koristiti. Ima sve značajke zadanog iOS kalkulatora, a možete se odlučiti za plaćanje 4,99 USD godišnje da biste dobili pro verziju koja dolazi s izborom dvije ikone aplikacija, pretvorbom valute i još mnogo toga.

Nadalje, uključuje grafikone i podržava haptički dodir na kompatibilnim uređajima. Poništavanje možete izvršiti i protresanjem uređaja, kao i ponoviti ako je potrebno. Nudi podršku za dinamički tip za cijelu aplikaciju i izgleda toliko dobro da ćete ga vjerojatno preferirati nego zadani kalkulator vašeg iPhonea.

Cijena: Besplatno (Kalkyl Pro - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Kalkulator

Ako često trebate provoditi brojne izračune, uživat ćete u upotrebi ove aplikacije koja sadrži brojne mogućnosti. Uz jednostavan za korištenje, nevjerojatno je prilagodljiv, s mogućnošću promjene oblika gumba i pozadine.

Idealno je i za potrebne proračune, ali i za znanstvene. Dostupni su dodaci ako vam je potrebna dodatna funkcionalnost, a podržava glasovnu kontrolu, tamni način rada, podijeljeni prikaz i povlačenje i ispuštanje.

Cijena: Besplatno (Premium članstvo mjesečno - 1,49 USD)

preuzimanje datoteka

3. Kalkulator

Ova aplikacija kalkulator može odabrati više od 80 različitih tema. Omogućuje vam lako prebacivanje između zbrajanja i oduzimanja i idealan je za brze svakodnevne izračune.

Ima velike tipke i atraktivno sučelje, što ga čini laganim za korištenje. Idealno je za sve, od uravnoteženja knjiga do djece koja rade domaće zadatke - idealan pratitelj za druge matematičke aplikacije koje vaša djeca mogu koristiti.

Cijena: Besplatno (Kalkulator bez oglasa - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. CalConvert: pretvarač valuta

Evo najbolje napredne aplikacije za znanstveni kalkulator za iPhone i iPad, uključujući pretvarač valuta i jedinica. Ima praktičnu funkciju povijesti koja sprema sve vaše izračune za buduću upotrebu.

Postoji 27+ kategorija i preko 600 jedinica za pretvorbu radi vaše udobnosti. Također možete pretvoriti više od 150 valuta. Bilo da putujete u strane zemlje, razmišljate o količinama kuhanja ili rješavate složene matematičke jednadžbe - ova vam aplikacija može pomoći.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Kalkulator +

Kalkulator + nudi sve što vam treba u kalkulatoru i prikazuje sve u razumnom korisničkom sučelju koje je intuitivno za upotrebu. Izgleda čisto, ali privlačno, što ga čini vizualno privlačnim kalkulatorom.

Što se tiče značajki, podržava rukopis, napredno uređivanje za brzo kretanje naprijed-natrag, mnoge znanstvene funkcije, razlomke i postotke itd. Naprednije funkcije moguće su putem kupnji u aplikaciji. Radi i na Apple Watchu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Calzy

Pogledajte ovaj elegantni moderni kalkulator za vaše svakodnevne matematičke potrebe. Ima obilje korisnih značajki poput memorijskog područja za pohranu više numeričkih vrijednosti za ponovnu upotrebu i jedinstvenu mogućnost označavanja.

Štoviše, može navesti rezultat izračuna na engleskom i 65 drugih jezika. Dobro funkcionira sa svim najnovijim iOS značajkama kao što su Drag and Drop (za iPhone i iPad), Haptic Touch itd. Također izgleda vizualno privlačno na vašem iPhoneu, iPadu i Apple Watchu.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

7. EduCalc Classic

Evo znanstvenog i grafičkog kalkulatora koji pruža moćne značajke za studente i znanstvenike. Bitne aritmetičke funkcije podržavaju kvadratni korijen, korijen kocke, n-ti korijen, zapisnike, apsolutnu vrijednost, faktorijel, permutacije i kombinacije, slučajni cijeli broj, krivulju zvona i još mnogo toga.

Također uključuje konstante poput brzine svjetlosti, jačine gravitacije na površini Zemlje itd., Tako da ne morate stalno unositi vrijednost. Dalje, postoji referentni popis formula za algebru, diferencijalni i integralni račun, geometriju, trigonometriju, vektore, vektorski račun i klasičnu mehaniku.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Kalkulator HD ++

Zabilježite sve svoje izračune pomoću ove aplikacije koja vam omogućuje brisanje jednog po jednog broja ako pogriješite, umjesto da cijeli problem pokrenete ispočetka. Ima više radnih prostora, tako da možete izračunati jedan, a rezultate spojiti u drugi, a da ga ne morate brisati.

Verzija koja se plaća oslobađa malo više prostora, tako da je zadnji redak izračuna uvijek vidljiv. Sposobnost povratka da biste kasnije pregledali svoje izračune nevjerojatno je korisna. Ima mnoge druge cool značajke poput desnog i ljevorukog načina rada za udobnost.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. PCalc Lite

PCalc je izvrsna aplikacija za kalkulator za znanstvenike, inženjere, studente, programere ili bilo koga tko želi izvoditi složene izračune. Nudi prikaz u više redaka, izbor rasporeda gumba, opsežni skup pretvorbi i konstanti jedinica, višestruko poništavanje i ponavljanje i još mnogo toga.

Nadalje, redovi veličine su bolji od aplikacije kalkulator dionica. Također možete dodati dodatne značajke koje su vam potrebne putem kupnji u aplikaciji. To ga čini pristupačnim i intuitivnim iskustvom.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Xmart Kalkulator Pro

Evo pametnog kalkulatora koji je dobro osmišljen i implementiran. Programiran je s vašim funkcijama, što stvara povjetarac za rješavanje svih vrsta matematičkih problema.

Nudi više od standardnih operacija i inteligentno prikazuje rezultate čim se izraz ažurira. Prilagodljive boje također omogućuju personalizaciju, što je lijep dodir.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

Najpopularnije aplikacije za kalkulator za iPhone i iPad

Dakle, koja je vaša aplikacija za kalkulator na vašem iPhoneu ili iPadu? Molimo podijelite s nama u komentarima ispod. Možete pogledati i naše preporuke za druge aplikacije s najvećom produktivnošću koje olakšavaju život.

Pročitajte dalje:

 • Savjeti i trikovi za iPhone Kalkulator
 • iPhone i iPad matematičke aplikacije za djecu
 • Poslovne aplikacije za iPhone i iPad
 • Kako koristiti aplikaciju Kalkulator na Apple Watchu