Blog

Najbolja lica za Apple Watch koji morate probati 2021. godine

Prilagođavanje brojčanika vašeg sata jedan je od najboljih načina za prilagodbu vašeg Apple Watcha. Omogućuje vam da sat učinite vizualno privlačnim, a istovremeno vam daje potrebne informacije kroz komplikacije. Dakle, ovdje ističemo neke od najboljih Apple Watch lica, uključujući Breathe, Infograph i nove dizajne watchOS 7.

1. Kronograf Pro

Ovo je klasični brojčanik koji prema zadanim postavkama prikazuje tahimetar. To se koristi za mjerenje brzine. Međutim, također možete promijeniti brojčanike i postaviti timere od 60, 30, 6 i 3 sekunde.

To se može učiniti dodirivanjem gumba za izbor, a zatim zelenog gumba. Na vanjskim uglovima možete dodati četiri komplikacije. Najbolje je za one koji vole biti aktivni i u pokretu.

2. GMT

Ako radite u vremenskim zonama ili putujete, evo dobrog sata koji podsjeća na analogne dizajne starih škola. Sadrži dva brojčanika. Unutarnji prikazuje vaše lokalno vrijeme, dok vanjski može prikazati drugu vremensku zonu.

Dvobojna shema boja prikazuje dan i noć, te izlazak i zalazak sunca u odabranom gradu. Možete prilagoditi boje kako želite i dodati komplikacije po vašem izboru na četiri vanjska kuta.

3. Umjetnik

Ako više volite nešto minimalističko, a kreativno, vrijedi pogledati brojčanik umjetnika. Na njemu se nalazi portret koji je stvorio umjetnik Geoff McFetridge.

Dizajn možete promijeniti tapkajući po licu. Također, automatski se mijenja kad god podignete i zglob. Štoviše, čini prikaz na zaslonu uvijek atraktivnim.

4. Broji

Ako uvijek trebate koristiti štopericu, ovo zaštitno lice je za vas. Jednostavno dodirnite zaslon da biste pokrenuli odbrojavanje koje će se prikazivati ​​na samom satu.

Na rubovima postoje mjesta za pet komplikacija. A boju prstena možete mijenjati kako želite. Dakle, možete imati brz pristup širokom spektru informacija.

5. Tipograf

Za jedinstveni izgled isprobajte tipografsko lice koje nudi tri prilagođena stila tipa: klasični, moderni i zaobljeni. Možete odabrati prikaz samo četiri broja ili svih 12 brojeva brojčanika sata.

Osim zadanog stila, možete odabrati i arapski, arapski indijski, devanagari i rimski simbol.

6. Pruge

Za zabavan i živopisan izgled isprobajte ove pruge koje možete prilagoditi kako želite. Možete promijeniti broj, boju, kutove i smjer pruga.

Možete ih postaviti kao kvadrat ili umetnuti krug s komplikacijama na uglu. Ovo je jedno od najprilagodljivijih brojčanika, tako da pomoću njega možete stvoriti bezbroj različitih izgleda.

7. Dišite

Treba li vam malo smirenosti u vašem užurbanom životu? Evo brojčanika koji vam može pomoći. Nalikuje dizajnu i animacijama aplikacije Breathe. I premda ima prostora za dodavanje komplikacija, izgubit ćete taj spokojan osjećaj.

Kada dodirnete satnu masku, ona će ići ravno u aplikaciju Breathe za vođenu sesiju meditacije. Dakle, izvrstan je izbor za svakoga tko svom danu želi dodati malo pažnje.

8. Kalifornija

 

Dajte svom Apple Watchu klasičan svečani izgled s ovim bezvremenskim dizajnom. Nudi čitav niz mogućnosti za oznake za biranje kako bi dobili izgled koji želite.

Lice preko cijelog zaslona serije 4 i kasnije ima dva mjesta za komplikacije. A u manjoj kružnoj verziji lica ima mjesta za četiri komplikacije.

9. Modularni kompakt

Za one koji vole podatke, evo lica Apple Watcha koje će vam se svidjeti. Dobio je šest mjesta za kompliciranje, tako da nudi puno informacija na brzinu i dodir.

Nadalje, tri ikone na dnu mogu se promijeniti u kontakte tako da možete upućivati ​​pozive izravno s brojčanika.

10. Infograf

Ako volite komplikacije, Infograph je jedno od najboljih Apple Watch lica koje možete koristiti. Može prikazati do osam komplikacija,

Četvorka na uglu također vam mogu pokazati dodatne informacije na redizajniranim zaslonima serije 4 i 5. U gornjem desnom dijelu nalazi se vrijeme, a sredina nudi prečace do aplikacija poput Aktivnosti i Glazba.

11. Siri

Zašto svi koji ne mogu izdržati dan bez Sirija ne bi dobili ovaj brojčanik i na zglobu imali svog omiljenog asistenta? Jednostavno je postaviti i prilagoditi.

Posebno je korisno kada trebate obaviti neke stvari, a nemate iPhone u blizini. Na dnu se nalazi i vrtuljak sa smjernicama i obavijestima.

12. Fotografije

Neka vam dragocjene uspomene budu dostupne na zapešću uz zaštitni mehanizam Photos. Možete odabrati prikaz fotoalbuma sinkroniziranog sa satom, nedavnih fotografija ili deset prilagođenih slika.

Slika će se promijeniti svaki put kad podignete zapešće ili kad dodirnete lice. Možete čak dodati i fotografiju uživo sa svog iPhonea ili iPada, a ona će animirati svaki put kad pogledate zaslon sata. Na dnu ima mjesta za dvije komplikacije.

13. Timelapse

Za sve ljubitelje putovanja, sat s vremenskim odmakom prikazuje slike prekrasnih mjesta iz cijelog svijeta. Krajolik ili gradski krajolik dinamički se mijenjaju s vremenom na vašem mjestu. Postoje dva mjesta za kompliciranje za vaše najvažnije podatke. To je izvrstan način da uživate u pogledu na odredišta iz snova, čak i ako niste bili tamo.

14. Priča o igračkama

Umirite novorođeno dijete u sebi s ovim preslatkim zaštitnim licem na kojem se nalaze scene iz filma Priča o igračkama. Možete vidjeti slatke male animacije svih glavnih likova Priče o igračkama kao što su Buzz Lightyear i Woody.

Možete dodirnuti brojčanik da biste vidjeli i više animacija različitih likova. Savršeno je imati zaigran i zabavan izgled na satu.

15. Kaleidoskop

Evo još jednog razigranog zaštitnog lica koje vam prikazuje šarene slike poput fizičke igračke po kojoj je nazvano. Koristi poseban algoritam za isticanje promjenjivih elemenata tijekom dana.

Verzija preko cijelog zaslona dostupna je na Series 4 i novijim verzijama, ali nema komplikacija. Kružna lica imaju tri mjesta za kompliciranje.

16. Memoji

Volite Memoji? Dodajte ih na zapešće pomoću ovog sata i zabavite se gledajući ih kako animiraju. Pokažite svoje jedinstvene kreacije i dodajte svoju osobnost na sat.

Malu informacijsku ploču na dnu možete prilagoditi kako želite. O tome možete saznati više u našem cjelovitom vodiču za korištenje Memojija na Apple Watchu.

Prilagodite svoj Apple Watch s lijepim licima

Dakle, s tako raznolikim opcijama nadamo se da ste pronašli najbolje lice Apple Watcha za svoje sklonosti. Javite nam u komentarima ispod koji vam se najviše sviđaju.

Zavirite i u ove postove:

  • Kako prilagoditi sat na Apple Watchu
  • Kako podijeliti lica s Apple Watchom
  • Najbolja postolja za punjenje za Apple Watch
  • Najbolja božićna lica za Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found