Blog

Najbolji slučajevi tipkovnice za iPad Pro 2018 od 12,9 inča [izdanje 2021]

Kakva je korist od ultra velikog zaslona od 12,9 inča, ako od njega ne možete izvući maksimum? Ako govorite o dodatku koji iPadu može dodati vrijednost, izvrsno kućište tipkovnice odmah pada na pamet. Odaberite jedan od najboljih etuija za tipkovnicu za iPad Pro 12,9 ″, uparite ga i provjerite koliko postaju udobni i pejzažni prikaz i tipkanje.

Da ne zaboravimo, neke futrole za tipkovnicu također mogu pružiti svestranu zaštitu vašem iPadu. Dakle, možete poboljšati ne samo upotrebu, već i pružiti potrebnu njegu tabletu.

Ne volite glomazne poklopce tipkovnice? Ne brinite jer smo odabrali i nekoliko praktički dizajniranih kućišta s odvojivom tipkovnicom. Stoga, ako vam se čini da je maska ​​preteška ili želite da vam se ruke osjećaju malo lagano dok držite iPad, možete izvaditi 12,9-inčne futrole za tipkovnicu iPad Pro 2018. Otkrijte koja se od opcija u nastavku može uklopiti u vaše zahtjeve!

 1. Jabuka
 2. IVSO
 3. Trgovina Tonb
 4. Yocktec
 5. Vivefox
 6. Coastacloud
 7. Infiland
 8. Zagg tanka knjiga go
 9. Animuss
 10. Eoso
 11. Fintie
 12. Maxace

1. Apple Smart tipkovnica Folio

Onog trenutka kad pomislim da odaberem najkompetentnije kućište tipkovnice za iPad Pro, padne mi na pamet Appleov pametni tipkovnički folio. Da, vrlo je skupo (221,45 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog djela). Međutim, što se tiče isporuke robe, kućište tipkovnice ima kvalitetu da se istakne.

Štoviše, Smart Keyboard Folio neometano radi s iPadom. Na primjer, ne morate brinuti o punjenju ili uparivanju kućišta.

Tipkovnica pune veličine pruža bolja iskustva s tipkanjem. Ako su tipke taktilne, tipkanje će ostati brzo i glatko. Nadalje, ima i neki jastuk koji podnosi udar.

USP: Tipkovnica pune veličine s taktilnim tipkama

Pogledajte na Appleu

2. IVSO

Kada se raspravlja o odabiru jeftine, ali vrlo dobre tipkovnice za iPad Pro 12,9-inčni 2018, ovu iz IVSO-a ne treba zanemariti.

Navlaka je izrađena u braku od meke PU kože i glatkih mikrovlakana. Iako vanjska ljuska nježne teksture puno olakšava rukama držanje iPada, unutrašnjost nudi potreban jastuk na kućištu tipkovnice kako bi se oduprle ogrebotinama.

Tipkovnica u obliku prijenosnog računala ima kliktan osjećaj, pa očekujte da tipkanje bude jedrenje. Šezdeset sati radnog vremena trebalo bi biti više nego za uobičajenu upotrebu.

Nadalje, IVSO dolazi u pet atraktivnih opcija boja kao što su crna, plava, siva, ružičasto zlato i prekrasna crvena.

USP: Tipkovnica u stilu prijenosnog računala

Pogledajte na Amazonu

3. Tonb

Sportskog sofisticiranog dizajna, Tonb je i dizajn i potpuno funkcionalnu tipkovnicu bio lijep par za iPad Pro 12,9-inčni. Zahvaljujući mekanom materijalu, vanjski izgled djeluje nježno na dodir. A s glatkom unutrašnjošću, poklopac tipkovnice može pomoći vašem iPadu da izdrži udarce.

Međutim, ono što me natjeralo da odaberem Tonb je odvojivi dizajn koji vam omogućuje uklanjanje tipkovnice kad nije potrebno. Uz to, nudi i više poboljšanih kutova gledanja tako da imate ugodne kutove gledanja.

USP: Sofisticirani dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Yocktec

Yocktec gledam kao vrijedno proračunsko kućište tipkovnice za 12,9-inčni iPad Pro. Što se tiče dizajna, čini se da je naslovnica pragmatična.

Baš kao i mnogi njegovi kolege, i ovaj je isklesan od PU kože i mikrovlakana. Iako izgleda sofisticirano, možete se osloniti na unutrašnjost otpornu na udarce kako biste zaštitili svoj tablet.

Čini se da je tipkovnica dobro postavljena, a tipke je lakše pritisnuti ili kliknuti. Dakle, ne bi vam trebalo biti teško nositi se s njima.

Sposobnost izdržavanja do 60 sati čini je prilično sigurnom okladom za redovitu upotrebu. Ima siguran utor za pohranu vašeg Apple Pencil-a i čak mu nudi potrebnu njegu. Šest varijanti boja, uključujući crnu, plavu, zlatnu, također igraju dobru ulogu u tome da Yocktec postane fini kandidat za vaš ukus.

USP: Utor za olovku za jabuku

Pogledajte na Amazonu

5. Vivefox

Počevši od dizajna, ovo kućište tipkovnice tvrtke Vivefox ima izvršni i izravni dizajn, koji je naočit i dojmljiv. Pomičući se naprijed s tipkovnicom, ona ima tipke tipke što olakšava tipkanje. Uz to, na raspolaganju ima i neke korisne tipke prečaca.

Ostale značajke uključuju tri kuta postolja za udobnost gledanja. Na kraju, postoje tri različita izbora boja koji odgovaraju vašem stolu.

USP: Prečaci na tipkovnici za jednostavnost

Pogledajte na Amazonu

6. Coastacloud

Coastacloud je izradio futrolu za tipkovnicu za poslovne ljude i najviše rukovoditelje. Ovaj se kućište isporučuje s odvojivom tipkovnicom, što čini veliku razliku za korisnike. Kad ne želite koristiti tipkovnicu, možete je brzo odvojiti od kućišta.

Jedino što nedostaje je da u ovom kućištu tipkovnice ne nudi ugrađeni držač olovke, iako ima značajku automatskog buđenja. Koristite njegov postolje i svoj iPad Pro možete brzo pretvoriti u MacBook. Za bolji pregled možete podesiti kut na bilo koju razinu.

USP: Magnetski odvojivi poklopac

Pogledajte na Amazonu

7. Nevjera

Kućište tipkovnice tvrtke Infiland precizno je dizajnirano. To je zbog mikro stvari koje se imaju na umu. Bez obzira radi li se o dizajnu kućišta ili tipkovnice, sve je napravljeno precizno i ​​jasno se vidi elegancija.

Osim toga, futrola je izrađena od visokokvalitetne PU kože zajedno s čvrstom ljuskom kako bi zaštitila vaš uređaj od normalnih padova i neravnina. Tipkovnica nema pozadinsko osvjetljenje, ali to se može odbiti s obzirom na uglađeni dizajn. Na kraju, nema izbora boja.

USP: Izvrsni dizajn

Pogledajte na Amazonu

8. Zagg tanka knjiga go

Zaggov "slim book go" može tvrditi da je najveći konkurent Appleovoj pametnoj tipkovnici Folio. Vrhunsko kućište tipkovnice izgleda uredno izrađeno i elegantnog je dizajna.

Ima tipke u stilu prijenosnog računala sa sedam boja s pozadinskim osvjetljenjem kako bi tipkanje bilo ugodno čak i u mračnom okruženju. Odvojivi dizajn omogućuje vam upotrebu poklopca kao samostalnog kućišta; još jedan veliki plus ako želite više fleksibilnosti.

Kućište ima integriranu pohranu za zaštitu vašeg Apple Pencil 2. I kao i bilo koja druga naslovnica za folije, također nudi više kutova gledanja kako bi i tipkanje i potrošnja medija bili praktični.

USP: Vrhunska kvaliteta s tipkama u stilu prijenosnog računala

Pogledajte na Zaggu

9. Animuss

Animuss je stvorio jednostavnu futrolu za tipkovnicu za vaš iPad Pro. Bilo kojem korisniku izuzetno je jednostavno razviti pametnu tipkovnicu, i u tome je ljepota ovog kućišta tipkovnice. Kad kućište leži sklopljeno, izgleda tanko i lagano.

U svojim naporima da izgradi elegantan kofer, Animuss nije zaboravio na čvrstinu; slučaj je jednako izdržljiv koliko i lijep. Praktična značajka ovog kućišta tipkovnice je plastični materijal i tehnička tkanina koji pružaju ugodno i tiho iskustvo tipkanja.

USP: Tiho tipkanje

Pogledajte na Amazonu

10. Eoso

Za razliku od ostalih kućišta tipkovnice, Eoso se ne lomi. Proizvod je izrađen od trajnog PU i kožnog materijala, koji ne klizi s uređaja dok ga presavijate. Tipke ovog kućišta tipkovnice trajat će dulje i dobit ćete dobar povrat ulaganja.

Pametna futrola za tipkovnicu protiv ogrebotina štiti cijelo tijelo vašeg iPad Pro. Eoso koristi dvoslojne zaštitne mjere kako bi vaš iPad zaštitio od prašine, kemijskih tvari i padova. Čak i ako slučajno padnete s visine od četiri metra, ostat će netaknut.

USP: Zaštita cijelog tijela

Pogledajte na Amazonu

11. Fintie

Ova futrola za tipkovnicu tvrtke Fintie jednostavna je izgleda, ali što se tiče karakteristika i trajnosti, pobjeđuje u utrci. Tipkovnica je izrađena od visokokvalitetnog ABS materijala, a ne od silikona. To ga čini mnogo trajnijim. Snažna ljuska računala štiti iPad Pro od normalnih padova, udaraca i udaraca.

Magnetsku tipkovnicu možete lako odvojiti od kućišta kada je ne koristite. Protuklizna guma omogućuje vam gledanje na iPadu u više kutova. I na kraju, kućište je dostupno u crnoj boji.

USP: Snažan i izdržljiv

Pogledajte na Amazonu

12. Maksacija

Sportskog sofisticiranog dizajna, Maxace je i dizajn i potpuno funkcionalnu tipkovnicu bio lijep par za iPad Pro 12,9-inčni. Zahvaljujući veganskoj koži, vanjski izgled djeluje nježno na dodir. A s glatkom unutrašnjošću, poklopac tipkovnice može pomoći vašem iPadu da izdrži udarce.

Kućište također nudi višestruko poboljšane kutove gledanja tako da tijekom rada imate ugodan položaj gledanja. Ako to nije sve, tipkovnica je također vodootporna. I na kraju, dostupan je samo u crnoj boji.

USP: Sofisticirani dizajn

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelji!

Koja je vaša najbolja oklada i zašto? Ne zaboravite iznijeti svoje stavove o gore navedenim slučajevima.

Odjava ...

Appleov Smart Keyboard Folio je daleko najbolji. Međutim, mnoge jeftine opcije mogu mu dugoročno pružiti. Ako se možete pomiriti s manjim kompromisima, odaberite finu opciju iz ponuda trećih strana.

Ali ako su vam bešavne performanse na vrhu prioriteta, Appleova futrola za tipkovnicu bila bi lak za vas.

Pogledajte i sljedeće postove:

 • Najbolji 12,9-inčni iPad Pro 2018
 • Najbolji 12,9-inčni iPad Pro 2018 Folio futrole
 • 12,9-inčni iPad Pro 2018 zaštitnici zaslona od kaljenog stakla
 • Najbolji 12,9-inčni iPad Pro 2018 rukavi