Blog

Najbolji nosači za automobile za iPhone 5, 5s, SE u 2021. godini

Navigacija je postala bitni dio naših rituala u vožnji, a dobar nosač automobila može biti vrlo koristan. Ovisno o vašem stilu vožnje, možda ćete preferirati nosače za provjetravanje, nadzornu ploču ili vjetrobransko staklo. Naš popis najboljih nosača automobila za iPhone 5 i iPhone 5s nastoji biti sveobuhvatan. Jedna od najboljih stvari kod nosača automobila je njihova raznolika kompatibilnost. Dakle, iako su ove opcije kurirane imajući na umu iPhone 5 / 5s i SE, mogle bi raditi i s drugim uređajima. To znači da će isti nosač automobila funkcionirati ako se odlučite za nadogradnju ili za uređaje koje imaju vaša obitelj ili prijatelji.

 1. MPOW dizajner za telefon s jednim dodirom za automobil
 2. iOttie Držač telefona za nošenje u automobilu s jednim dodirom
 3. Maxboost držač za magnetske telefonske nosače za telefon (2 pakiranja)
 4. 8,5-inčni nosač za automobil za dugu ruku by EXSHOW
 5. Magnetski univerzalni držač za telefon za automobile tvrtke VANMASS
 6. Držač za telefon Air Vent za automobil iz BE Store
 7. Spigen OneTap nosač za automobil
 8. Držač za telefon za automobil s usisnom čašom iz tvrtke IPOW
 9. Držač za automobilski telefon za automobil DesertWest Air Vent
 10. Vansky 3-u-1 univerzalni držač za telefon

1. Držač za telefon za automobil s jednim dodirom MPOW

MPOW je vodeća marka koja proizvodi visokokvalitetni iPhone pribor. Ovaj nosač automobila lako je instalirati na ploču s instrumentima ili vjetrobransko staklo vašeg automobila. Jednostavno obrišite površinu prije nego što zalijepite nosač, a zatim slijedite video upute.

Ljepljiva usisna pločica čvrsto se lijepi na ploči s instrumentima i ostalim površinama. Značajna karakteristika ovog nosača za automobil je teleskopska ruka, koja se može produžiti za najbolji kut gledanja.

USP: Proširiva ruka

Pogledajte na Amazonu

2. Jednostavan držač telefona za nošenje u autu na dodir tvrtke iOttie

Olakšajte navigaciju patentiranim lakim mehanizmom jednim dodirom i teleskopskom rukom. Uređaj možete instalirati ili ukloniti jednom rukom i samo jednim dodirom. Zahvaljujući teleskopskoj ruci, držač automobila za iPhone 5 / 5s može se proširiti od 4 do 6,5 inča.

Ruka se može okretati na luku od 225 stupnjeva, pružajući više mogućnosti gledanja. Uz snažnu usisnu čašu i ljepljivu podlogu na ploči s instrumentima, nosač sigurno postavlja uređaj.

USP: Montaža jednim dodirom

Pogledajte na Amazonu

3. Držač magnetnih nosača za automobil od Maxboost-a (2 pakiranja)

Maxboost je proizveo nosače za automobil koji su izuzetno jednostavni u dizajnu i upotrebi. Nosač brzo sklizne u otvor za zrak vašeg automobila i magnetno se pričvrsti na vaš telefon s unaprijed instaliranom metalnom pločicom na stražnjoj strani.

Magnetski dizajn uklanja kabele, postolja, stezaljke, nosače ili gel. Omogućuje vam brz pristup vašem iPhoneu koji nije priključen na gromobranski kabel.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. PRIKAŽITE 8,5-inčni nosač za automobil s dugim krakom

EXSHOW je dizajnirao ovaj nosač za automobil iPhone kojim se može upravljati jednom rukom. Ovaj nosač pruža vam krajnju praktičnost, pogotovo kad se žuri i želite demontirati iPhone. Ovaj se nosač izuzetno jednostavno instalira na vjetrobransko staklo vašeg automobila.

Ovaj nosač za automobil dolazi s dugačkom rukom s fleksibilnom bazom. Dok vozite automobil, lako možete dodirnuti zaslon iPhonea i telefon se ne trese. Koristite ovaj nosač sa svojim fleksibilnim kugličnim zglobom od 360 stupnjeva koji vam daje najbolji vizualni kut.

USP: Dugačka ruka i fleksibilna baza

Pogledajte na Amazonu

5. VANMASS Magnetski univerzalni držač za telefon za nadzornu ploču automobila

Ako želite prebaciti na magnetski nosač automobila, ovu ponudu tvrtke VANMASS vrijedi pogledati. Najbolji dio oko toga je prisutnost šest magneta koji čine instalaciju uređaja super jednostavnom.

Osim toga, omogućuje vam i okretanje iPhonea SE u željenoj orijentaciji. Dakle, možete ga postaviti okomito i vodoravno kako biste imali bešavniji kut gledanja. Što se tiče trajnosti, VANMASS može izdržati redovite neravnine zahvaljujući čvrstom dizajnu.

USP: Šest jakih magneta

Pogledajte na Amazonu

6. Air Vent držač telefona za automobil iz BE Store

Ovaj nosač automobila ima punu rotaciju od 360 stupnjeva koja vam pruža optimalni kut gledanja. Držač osigurava sigurnu vožnju tijekom razgovora, navigacije, slušanja glazbe ili punjenja.

Nadalje, jednostavan je za upotrebu pritiskom na gumb na stražnjoj strani jedinice da se otvori i izvadi mobilni telefon. Zatim pritisnite obje strane s obje strane da biste ponovo stegnuli iPhone. Izgrađen je za praktičnost i rukovanje jednom rukom.

USP: Jednostavan za korištenje

Pogledajte na Amazonu

7. Spigen OneTap nosač za automobil

Nosač za automobil Spigen Kuel TS36 savršen je proizvod za ljude koji puno koriste navigaciju na svojim iPhone 5 / 5s. Bilo da se postavlja na armaturnu ploču ili vjetrobransko staklo, dobit ćete snažnu vezu. Može proširiti ruku do 3,5 inča široko, obavijajući vaš uređaj čak i robusnim kućištem.

Tehnologija jednim dodirom trenutno i povoljno zaključava telefon na mjestu. Štoviše, rotacija kuglice od 360 stupnjeva omogućuje vam postavljanje odgovarajućeg kuta samo jednom rukom.

USP: Slučaj kompatibilan

Pogledajte na Amazonu

8. IPOW držač za telefon za automobil s vakuumom

Dijagonalna stezaljka puno vam pomaže. IPOW donosi ovaj inovativan dizajn s dijagonalnom stezaljkom koja ne blokira zaslon vašeg telefona. Uobičajene stezaljke mogu blokirati bočne gumbe kao i zaslon osjetljiv na dodir vašeg telefona. Možda ćete teško voziti ako slijedite mape na iPhoneu.

Još jedna značajna značajka ovog proizvoda je da ga možete montirati bilo gdje u automobil - bilo da je to nadzorna ploča, vjetrobransko staklo ili središnja konzola vašeg automobila. Ovaj nosač možete koristiti dulje vrijeme jer je IPOW koristio ekološki prihvatljiv čvrsti materijal.

USP: Dijagonalna stezaljka

Pogledajte na Amazonu

9. Držač za telefon za automobil Air Vent tvrtke DesertWest

Metalni mehanizam osigurava da je nosač telefona čvrsto pričvršćen na otvor za odzračivanje. Nadalje, gumeni jastučići protiv klizanja, stabilna polica za nosače, čvrsta kandža bez ogrebotina također drže vaš iPhone u sigurnom rukohvatu. Značajno je da je potrebno samo 0,1 sekunde za postavljanje ili podizanje uređaja s nosača, osiguravajući uvijek vaše dragocjeno vrijeme.

Rotirajuća osovina za 360 stupnjeva pruža vam najbolji pogled za sigurnu i udobnu vožnju. Razvijen od vrhunskih materijala, držač automobila DesertWest za iPhone 5 / 5s dolazi s doživotnom uslugom.

USP: Čvrsta i sigurna opcija ugradnje

Pogledajte na Amazonu

10. Vansky 3-u-1 univerzalni držač za telefon

Vansky predstavlja dizajn tri u jednom, jer se ovaj nosač automobila može postaviti na otvor za zrak, nadzornu ploču ili vjetrobransko staklo vašeg automobila. Bez upotrebe bilo kakvog alata, ovaj nosač za automobil možete instalirati bilo gdje jednim gumbom za otpuštanje stezaljki.

Vanskyjev nosač za automobil pruža vam veću stabilnost svojim snažnim usisnikom, koji se čvrsto lijepi na površini. Dok vozite svoj automobil, možete usmjeriti pogled na ceste, a ne na telefon.

USP: Dizajn tri u jednom

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Sumirati…

Ako se svakodnevno putujete u svoj ured u automobilu, nosač za automobil jedan je od vaših osnovnih iPhone uređaja. Ovdje navedeni nosači nude vam bolju stabilnost i čvrstoću kako bi vam pružili nepokolebljivo vizualno iskustvo.

Možda biste željeli istražiti još dodatne opreme:

 • Trendi iPhone SE / 5S kućišta
 • Najbolji slučajevi za iPhone SE, 5s i iPhone 5 ispod 20 dolara
 • iPhone SE, 5s i iPhone 5 drvene priključne stanice
 • Najbolji automobilski punjači za iPhone SE, 5 i iPhone 5s

Podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found