Blog

Najbolje aplikacije za rukopis za iPhone i iPad u 2021. godini

Kažu: "Nikad nisi prestar za učenje." Ako želite da vam lijepi rukopis još nije ispunjen ili tražite aplikaciju koja vaše malo dijete može naučiti kako graciozno pisati, pružite ovim najboljim aplikacijama rukopisa za iPhone i iPad priliku da pokažu svoju vrijednost.

Aplikacije za poboljšanje rukopisa za djecu

1. LetterSchool

Izuzetno dobro napravljena i korisna obrazovna aplikacija za najmlađe. Djeca mogu na zabavan način naučiti engleske abecede i brojeve (1 do 10).

Predaje putanju slova, smjer linija, a nudi i vježbe u kojima slova moraju povezati s riječima. Postoji način igre koji ne dopušta da se dosada uvuče u učenje.

LetterSchool podijelio je tečaj na dvije razine: srebrnu i zlatnu. Uz to, privlačne animacije, živopisna grafika i hladni zvučni efekti osiguravaju da vaše dijete ima loptu dok lijepo savladava umijeće pisanja.

Cijena: Besplatno, (otključaj sve oblike - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Čarobnjak za pisanje za djecu

Puno je dobrih stvari, ali tri su mi se značajke posebno istakle u ovoj aplikaciji rukopisa. Prvo i najvažnije, super-intuitivno korisničko sučelje poziva djecu otvorenog srca.

Zatim aplikacija koristi uzbudljiv koncept koji pomaže djeci da savladaju umijeće praćenja riječi, brojeva i slova na zabavan način. Treće, s više od 50 animiranih naljepnica i odgovarajućim zvučnim efektima, aplikacija zadržava dosadu.

Važno je da će vaše dijete uživati ​​dok će naučiti graciozno pisati! Također možete stvoriti prilagođene popise riječi i voditi evidenciju o napretku vašeg djeteta. Nadalje, omogućuje vam stvaranje korisnog PDF radnog lista.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

3. iTrace

iTrace je jedna od najboljih aplikacija za podučavanje djece rukopisu. Postoji nekoliko mogućnosti prilagodbe aplikacije koja će djeci pomoći da poboljšaju vještinu rukopisa. Osim toga, omogućuje vam i praćenje napretka vašeg djeteta.

Vaša djeca mogu naučiti brojeve, njihovo ime, veliko / malo slovo i riječi. Aplikacija nudi više metoda pisanja i nudi više od 600 nagrada. Dakle, vaše će dijete imati puno razloga za učenje.

Štoviše, iTrace podržava više igrača i automatski sprema njihov napredak.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

4. Montessorium: Uvod u kurziv

Dakle, vaše dijete nije u stanju svladati vještinu brzopisanja? Ova aplikacija može vam biti od velike pomoći.

Uči vašu djecu kako čitati, pisati i razumjeti slova od a do z. Osim toga, nudi i zvukove slova kako bi ih vaše dijete moglo pravilno izgovoriti.

Aplikacija ima odjeljak u kojem će vaše dijete moći vježbati i velika i mala slova. A on / ona također može iskoristiti pješčanik kako bi naučio kako ih slobodno pisati.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

5. Spremno za ispis

Razvijen i održavan od strane radnog terapeuta, Ready to Print nudi sveobuhvatno iskustvo učenja. Bez obzira jeste li roditelj, terapeut ili odgojitelj, aplikacija će vam dobro doći u podučavanju djece vještinama prepisivanja.

Da bi stvorio snažne temelje, Ready to Print sadrži 194 zasebne razine u 13 aktivnosti. Kako se aktivnosti i razine prelaze, djeca mogu savladati vizualno-motoričke, vizualno-perceptivne i izvrsne motoričke vještine.

Aplikacija omogućuje promjenu veličine i postavki vještina prema djetetovim mogućnostima. Nadalje, možete postaviti više korisničkih profila, a aplikacija će pamtiti postavke vještina i pratiti napredak po svakom korisniku. Izvještaj o napretku e-poštom će se poslati izravno iz aplikacije. Imajte na umu da je aplikacija dostupna samo za iPadOS.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

Vrhunske aplikacije za poboljšanje rukopisa za odrasle

1. Kaligrafsko pisanje

Kao što i samo ime govori, aplikacija vam omogućuje savladavanje izrade pomoću Apple olovke ili drugog olovka treće strane kompatibilnog s vašim iPadom. Aplikacija omogućuje da se vaša olovka ponaša poput olovke s tintom.

Ovisno o varijacijama pritiska vaše ruke, sjene i širina četke variraju. Možete se odlučiti za crtanje iz ruke ili za slovo po slovo prema vašim željama. Štoviše, svoj napredak s moždanim udarom možete procijeniti vježbama za udar.

Da biste bolje razumjeli anatomiju svakog slova i ukrasne krivulje, možete pratiti uzorke. Također možete upisati jednostavni tekst, ući u trag dizajnu i uljepšati ih prema vašem ukusu.

Također pročitajte: Najbolje aplikacije za kaligrafiju za iPhone i iPad

Cijena: Besplatno, (otključaj sve značajke - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Kurzivni pretvarač

Čar kurzivnog pisanja posve je nešto drugo! A ova vam aplikacija pomaže naučiti kurzivno pisanje, a istovremeno poboljšavate i svoje vještine rukopisa.

Za razliku od bilo koje posebne aplikacije za djecu, ova vas ne podučava slovo po slovo. Umjesto toga možete upisati svoju omiljenu riječ, recimo vaše ime i pretvoriti ga u više kurzivnih stilova.

Odaberite font koji vam se najviše sviđa i počnite s trasiranjem. Ako se izgubite, također možete provjeriti točan redoslijed i položaj olovke putem posebnog načina. Štoviše, prikladna funkcija povijesti prati vaš napredak.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Kaligrafija Umjetnost

Pretvorite svoj iPad olovku u kaligrafsku olovku i stvorite nevjerojatna remek-djela s ovom aplikacijom. Zahvaljujući vodiču korak po korak i krivulju po krivulju, možete brzo naučiti kaligrafiju.

Baš poput stvarne olovke, možete odabrati kutove vrha, debljinu i boju tinte koja kroz nju prolazi. Budući da virtualna olovka savršeno oponaša pravi kolegu, s istom ćete lakoćom moći lijepo pisati na papir.

Aplikacija uključuje 21 kaligrafski font na engleskom, 3 kineska stila pisanja, 16 olovaka, četiri četke, 24 unaprijed odabrana kuta olovke i 9 veličina olovke. A ako to nije dovoljno, također ste upoznati s 12 pozadina starog stila, opsežnom paletom boja, 2000% zumom i opcijom spremanja i dijeljenja posla.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

4. Dobre bilješke 5Idući prema mišljenju da praksa muškarce / žene čini savršenima, dodao sam ovu aplikaciju na popis. Među najpopularnijim aplikacijama za bilježenje, GoodNotes omogućuje vam pisanje bilješki olovkom ili prstima.

Štoviše, s naprednom tehnologijom digitalne tinte, vaše rukom napisane bilješke čitljive su, izgledaju i mogu se dijeliti. Bilo da pišete bilješke, dodajete li napomene u PDF ili Word datoteku, sve je praksa pisanja.

Uz to, s obzirom da na dokumentu možete označavati, samo preuzmite radne listove rukopisa s interneta. Olovkom pišite preko slova i tada !! Svakim potezom možete vježbati i poboljšati svoje pisanje.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

5. Callicreative App

Aplikacija koju vam je donijela tvrtka Manuscript Pen Company za vježbanje kaligrafije, rukopisa, bojanja i crtanja. Prepuni raznih olovaka, markera, širina vrhova i boja, možete črčati do mile volje.

Zahvaljujući ugrađenim predlošcima kaligrafije, možete usavršiti poteze trasiranjem preko njih. Također možete naučiti stvarati kurzivna i gotička slova, minuskule, majuskule i brojeve.

Kad se uvjerite, samo dodirnite karticu od ruke i stvorite nova remek-djela. I ne samo da stvarate, već i podijelite s prijateljima i obitelji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Bonus:

Olovka za ispis

Kao što smo rekli, praksa je bitna, ali ponekad rukom napisane bilješke postaju pomalo nezgodne. Zbog toga možemo zanemariti pisanje, ali zašto se plašiti kad imamo fantastičan rukopis za tekstualne aplikacije kao što je Pen to Print.

Aplikacija brzo i gotovo ispravno pretvara vaša velika slova, kurzivnu i uobičajenu skriptu u tekst. Vrhunska tehnologija OCR (optičko prepoznavanje znakova) omogućuje brzo izdvajanje teksta iz skeniranih papira i pretvara ih u tekst koji se može uređivati.

Najbolji dio, možete brzo provjeriti pretvorbu red po red. Nakon provjere datoteke možete spremiti za kasniju upotrebu. Ili ih izvezite u omiljene aplikacije poput Evernotea ili Apple Notesa.

Cijena: Besplatno, (mjesečni plan - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

Pa, kada stiže moja rukom napisana zahvalnica?

Sad kad ste istražili najcjenjenije aplikacije za rukopis, ne zaboravite prebaciti svoje povratne informacije u odjeljak za komentare u nastavku. Ono što ćemo cijeniti je oznaka na vašim rukom napisanim remek-djelima, ovdje se za označavanje obrađuju naši društveni mediji - Facebook, Twitter i Instagram.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Najbolje iPad aplikacije za iskorištavanje Apple olovke
  • FreeCell, Pasijans i još mnogo toga, najbolje igre s kartama za iPhone i iPad
  • Najbolje iPhone i iPad aplikacije za znanost za djecu
  • Problemi s pisanjem? Isprobajte ove najbolje aplikacije za pisanje za iPhone i iPad

Volite čitati ovaj pregled aplikacija?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found