Blog

Najbolje Apple CarPlay aplikacije za iPhone u 2021. godini

Appleov CarPlay poboljšava vaše iskustvo vožnje pružajući vam pristup svim vašim osnovnim aplikacijama na prikladan način. Pomaže vam u navigaciji, odgovoru na poruke i slušanju glazbe ili podcastova u pokretu. Neke od zadanih iOS aplikacija koje su kompatibilne s CarPlay uključuju Telefon, Poruke, Apple Maps, Apple Music i još mnogo toga. Ali više funkcija možete dodati pomoću opcija treće strane. Izaberite između ovih najboljih aplikacija CarPlay za iPhone.

 1. Google Maps
 2. Waze navigacija i promet uživo
 3. TomTom GO Navigacija
 4. Spotify
 5. Zvučno
 6. iHeart: Radio, Glazba, Podcasti
 7. Oblačan
 8. TuneIn Radio
 9. Što ima
 10. Zoom Cloud Meetings

Aplikacije za navigaciju

1. Google Maps

Dobijte GPS navigaciju, promet i prolaz u stvarnom vremenu o dnevnim putovanjima i putovanjima na nepoznata mjesta. Google Maps također vam pomaže da istražite lokalne četvrti i otkrijete zanimljiva mjesta.

Bez obzira u kojem se dijelu svijeta nalazite, ovo je najbolja aplikacija za izvanmrežne mape koja sadrži stotine milijuna tvrtki i mjesta, uključujući trgovine s mješovitom robom, ljekarne i druga važna mjesta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Navigacija Waze i promet uživo

Ovo je još jedna navigacijska aplikacija koja vas obavještava o svemu što se događa na cesti. Upozorava vas na promet, padove, gradnju, policiju, padove i još mnogo toga.

Dalje, pružit će vam alternativne rute kako biste izbjegli promet i pomoći vam da pronađete najjeftiniju benzinsku pumpu na putu. Možete čak i slušati glazbu i podcastove izravno iz aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. TomTom GO Navigacija

Evo aplikacije s prilagodljivim kartama na temelju onoga što trebate i kada vam treba. Dostupan je u 150 zemalja i kontinuirano se ažurira kako bi se osiguralo da uvijek pronađete najbolju rutu i uštedite vrijeme, čak i kada ste izvan mreže.

Možete pretraživati ​​odredišta, slikovita područja, turističke atrakcije i još mnogo toga, pa je i to dobra aplikacija za putovanja. Jedan od uzbudljivih aspekata je Navođenje pokretnim trakama koje vam daju do znanja koja je traka vaša za raskrsnice i izlaze.

Cijena: Besplatno (jednomjesečna pretplata - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

Aplikacije za audio zabavu

4. Spotify

Ako volite glazbu, tada morate imati Spotify koji će vas zabavljati dok ste na putu. Ova aplikacija za strujanje glazbe izrađuje prilagođene popise pjesama prema vašim željama kako biste bili sigurni da uvijek imate na što se prilagoditi.

Nadalje, postoje uređeni popisi za reprodukciju za svaku vrstu raspoloženja i tisuće podcastova kako biste pratili vaše interese. Mnogi su izvornici koji nisu dostupni ni na jednoj drugoj platformi.

Cijena: Besplatno (Spotify Premium počinje od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Zvučno

Čitanje nikada nije bilo lakše zahvaljujući audio knjigama. Čujte se kako biste se usredotočili na vlastita putovanja dok navigirate do odredišta. Uz mnoštvo najprodavanijih romana i non-fikcije iz cijelog svijeta, nudi i originalne knjige za vaše zadovoljstvo slušanja.

Dalje, možete se nagristi i na podcastove. Kada se pretplatite, dobivate jedan mjesečni bonus za dobivanje bilo koje knjige koju želite i koja zauvijek ostaje u vašoj knjižnici. Dodajte ovo svom arsenalu CarPlay aplikacija i proširite svoj um.

Cijena: Besplatno (US Premium Plus mjesečno - 15,99 USD mjesečno)

preuzimanje datoteka

6. iHeart: Radio, Glazba, Podcasti

Pogledajte još jedno rješenje za sve vaše potrebe za audio-zabavom u automobilu. Nudi tisuće radio postaja uživo, podcastove i neograničene popise glazbe koji odgovaraju vašim raspoloženjima i aktivnostima.

Prepun je korisnih značajki poput Favorita i Tjedne kombinacije, što olakšava otkrivanje novih zvukova koji će vam se svidjeti. Možete čak stvoriti personalizirane stanice na temelju svojih omiljenih izvođača koristeći biblioteku milijuna pjesama različitih žanrova.

Cijena: Besplatno (iHeartRadio Plus - 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Oblačno

Jeste li ljubitelj podcasta? Potom vam ovdje postoji obavezna aplikacija CarPlay koja ima sve što vam treba bez nepotrebnih značajki i frke. Jednostavno, intuitivno korisničko sučelje olakšava slušanje onoga što želite kad god želite.

Ostale značajke ove vodeće aplikacije za podcast uključuju Smart Speed ​​koja štedi vrijeme bez izobličenja zvuka ili zvuka neprirodno i Voice Boost, što čini svaku epizodu jednakom glasnoćom s mehanizmom za remasteriranje kvalitetne emisije.

Cijena: Besplatno (Overcast Premium - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. TuneIn Radio

Pogledajte ovu radio aplikaciju za najopsežniju svjetsku biblioteku uživo, originalnog zvuka i zvuka na zahtjev u ovoj radio aplikaciji za CarPlay. Uživajte u svemu, od najnovije vijesti i živih sportova do ekskluzivne glazbe i podcasta iz cijelog svijeta.

Ne trebate brinuti hoćete li odabrati sljedeću stvar koju ćete slušati jer se može pohvaliti nizom postaja koje su kustosi renomirani influenceri, DJ-evi i ikonične ličnosti. Premium pretplata omogućit će vam pristup još ekskluzivnijim sadržajima poput engleske Premier lige, NHL-a i zabave bez oglasa.

Cijena: Besplatno (TuneIn Premium počinje od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

Komunikacijske aplikacije

9. WhatsApp

Iako vam CarPlay već daje pristup zadanoj aplikaciji iOS Messages, on također podržava WhatsApp koji će vam pomoći da još više budete povezani u pokretu. Šaljite i primajte tekstove, glasovne poruke, fotografije i videozapise putem mrežne veze.

Možete čak i upućivati ​​audio ili video pozive, i to potpuno besplatno. To je jedan od najpopularnijih načina komunikacije s drugima na globalnoj razini, tako da ga morate imati za svoje CarPlay iskustvo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Zoom Cloud Meetings

Budite u toku s ovom aplikacijom za video konferencije koja je svijet obuzela. Iako je nevjerojatno koristan za radne i profesionalne potrebe, jednako je koristan za internetski sastanak s prijateljima i obitelji.

Ima način sigurne vožnje koji vam pomaže da razgovarate dok se fokusirate na cestu. Nadalje, pomoću prečaca -Siri možete prilagoditi svoje glasovne naredbe za pokretanje, pridruživanje i preslušavanje popisa vaših nadolazećih sastanaka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati

Nadamo se da će vam ovaj pregled nekih od najboljih CarPlay aplikacija za vaš iPhone podići iskustvo vožnje i dodati veću udobnost u život. Javite nam svoje favorite u komentarima ispod.

Pročitajte Dalje

 • AI aplikacije za iPhone i iPad
 • Aplikacije za putovanja za iPhone i iPad
 • Aplikacije snimača glasa za iPhone
 • Aplikacije samookidača za iPhone