Blog

Najbolje iPhone aplikacije za parkiranje automobila 2021. godine

Kao i vaš iPhone, i vi volite svoj automobil. Svaki dan vozite se do svog ureda u svom prekrasnom automobilu. Vikendom provodite zabavu s obitelji na plaži; vaš vas auto prati kamo god krenuli. Ali kada svoj automobil morate parkirati zajedno s tisućama drugih parkiranih na višekatnici, to je pakleno izazovno. Da bih pretjerao s tim problemom, rekao bih da je bolje pronaći iglu u plastu sijena. Problem se ovdje ne zaustavlja jer je pronalaženje parkirnog mjesta na prepunom parkiralištu podjednako zamorno.

1. Parkmobile

Parkmobile je pametna aplikacija za parkiranje koja idealno brine o svim vašim potrebama. Možete spremiti automobil i povezane podatke kako biste odmah rezervirali parkirno mjesto.

Aplikacija također omogućuje promjenu podataka o vozilima za gostujuće automobile. Obavijest možete savršeno prilagoditi da ostane ažurirana. Pravovremenim upozorenjem obavještava kada će vaše parkiranje isteći. Još je bolje što ćete pratiti troškove parkiranja koristeći cjelokupnu povijest vaših sesija parkiranja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. PayByPhone parkiranje

Što se tiče funkcionalnosti, PayByPhone Parking je prilično uredan. Aplikacija djeluje pametno omogućujući vam brzu rezervaciju odgovarajućeg parkirnog mjesta, a omogućuje vam i produženje parkiranja. Šalje vam brze podsjetnike kako ne biste zaboravili mjesto i vrijeme.

Widget za današnji pogled omogućuje vam da s lakoćom držite karticu na svom parkiralištu. Aplikacija vam omogućuje savršeno upravljanje primicima za troškove i računovodstvo. Uz to, također šalje obavijesti o lokalnim događajima, povijesti parkiranja i prometnim informacijama, kao i aktivnom parkiranju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. ParkWhiz

Što se tiče pružanja željene pogodnosti za rezervaciju pravog parkirnog mjesta, ParkWhiz je u rangu s najboljima. Jednostavno unesite odredišta i aplikacija će vam pokazati sva obližnja mjesta.

Osim što vam omogućuje lako rezerviranje željenog mjesta, aplikacija vam omogućuje i uštedu do 50%. Pomoću ove aplikacije moći ćete dobiti parkiranje s popustom na bilo kojem mjestu. Možete dobiti najniže cijene iz njegove najveće mreže garaža i parcela.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. SpotHero

Pomoću SpotHero-a pronalaženje i rezervacija najprikladnijeg mjesta za parkiranje puno je jednostavnije u većim gradovima, uključujući New York, Los Angeles, Chicago, Atlantu, Austin, Baltimore, Boston, Dallas, Denver, Detroit, Houston, Indianapolis i još mnogo toga. Ako rezervirate svoje parkiralište unaprijed, moći ćete uštedjeti do 50%. Pomoću aplikacije iMessage svoje rezervacije možete podijeliti i s prijateljima.

Aplikacija Apple Watch dodaje veću pogodnost predstavi omogućujući vam da rezervirate, ponovno rezervirate ili čak platite račun. Štoviše, nudi i jednostavno upravljanje troškovima i pogodnosti prije oporezivanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. BestParking

BestParking vam pomaže pronaći jeftine parkirališta u 105 gradova i 115 zračnih luka širom Sjeverne Amerike. Aplikacija je najprikladniji način uštede mnogih dolara. Također, aplikacija pruža točne podatke i oni se hvale svojom točnošću ako nađete netočne podatke, dobit ćete Starbucks eGift za 5 dolara.

Aplikacija je opsežno pokrivena vodećim medijskim agencijama Sjedinjenih Država. Doznajte sve detalje poput cijena po satu, dnevno ili za cijeli dolazak / odlazak. Štoviše, možete pronaći posebne potrebe za parkiranjem, poput toga možete li parkirati svoja veća vozila poput kombija ili kamiona, gdje možete pronaći najjeftinija parkirališta i druga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Put - parking i osiguranje automobila

Evo cjelovite aplikacije za vaše automobilske potrebe. Pomoću nje možete rezervirati parkiralište u zračnoj luci, satno parkiralište, mjesečno parkiralište, gradsko parkiralište i još mnogo toga. Nadalje, također vam pomaže u dobivanju usluge i osiguranja za vaš automobil.

Ima čisto i lako razumljivo sučelje zbog kojeg je povjetarac u potrazi za parkingom po gradu, događaju ili zračnoj luci. Opcije parkiranja možete čak i sortirati prema cijeni, udaljenosti ili recenzijama korisnika. Uključuje kartu parkiranja kako bi stvari bile prikladnije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Parkopedija

Ako pronađete bilo koju aplikaciju za parkiranje koja vam nudi više od 60 milijuna mogućnosti parkiranja u 8000 gradova širom svijeta, što biste trebali učiniti? Ovu biste aplikaciju trebali preuzeti odmah. Parkopedia Parkopedia, kao što i samo ime govori, možda je najveći izvor informacija o parkiranju.

Pomoću ove aplikacije možete tražiti parkiralište pomoću trenutne lokacije ili unosom adrese. Pronađite upute, provjerite dostupnost parkirnog mjesta u stvarnom vremenu, upoznajte se s radnim vremenom, ažuriranim cijenama i načinima plaćanja i još mnogo toga; aplikacija također nudi filtre kao što su besplatni, prihvaćene, pokrivene kreditne kartice itd. na nulu pri odabiru.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Pronađite svoj automobil s AR-om

Pronađite svoj automobil gdje god ste ga parkirali uz pomoć aplikacije Augmented Car Finder. Prilog proširene stvarnosti prikazuje vam smjer u kojem se nalazi vaš automobil, adresu ulice blizu vašeg automobila, koliko je daleko vaš automobil te datum i vrijeme kada ste parkirali.

Među mnogim značajkama, jedna od najzapaženijih je 3D tehnologija proširene stvarnosti. S ovom aplikacijom ne morate pitati za adresu do koje morate doći; samo slijedite pokretnu strelicu i stići ćete tamo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Appyparking

Kad bih odabrao aplikaciju za parkiranje automobila na temelju sveobuhvatne pokrivenosti u Velikoj Britaniji, Appyparking bi bio jedan od mojih najboljih izbora. Pokriva sve veće gradove Velike Britanije, a također nudi uslugu Smart City Parking na određenim područjima koja nudi dostupnost parkiranja u stvarnom vremenu.

Aplikaciju možete koristiti za traženje besplatnog parkiranja na ulici u blizini vaših odredišta, a također možete usporediti cijenu svih parkirališta koja se plaćaju. Osim toga, pruža i točne informacije o mjestima za parkiranje na ulici i ograničenjima.

Iako vam zelena zona na karti omogućuje otkrivanje slobodnog parkiranja, zelene zone pokazuju kada su uključena ograničenja. Stoga možete donijeti informiranu odluku o tome gdje biste trebali parkirati automobil.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. ParkMe

ParkMe vam pomaže da rezervirate parkirno mjesto za svoj automobil u brojnim gradovima; ne samo ovo; parking možete platiti unaprijed. Ovo štedi puno vašeg vremena i novca. Aplikacija vam nudi zauzetost parkirnog mjesta i garaža u područjima metroa diljem Sjedinjenih Država u stvarnom vremenu. Mapa uživo može vam pokazati ima li mjesta za parkiranje na ulici. ParkMe vam može pružiti puno mira u prepunim gradovima poput Los Angelesa, Santa Monice i San Francisca.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Koji je vaš odabir?

Koju ste od ovih aplikacija za parkiranje automobila odabrali za svoj iOS uređaj? Javite nam njegovo ime i značajke koje su vam se svidjele u njemu?

Možda biste željeli istražiti i ove postove:

  • Najbolje produktivnosti za iPhone i iPad
  • Poslovne aplikacije za iPhone
  • Najbolje aplikacije za praćenje troškova za iPhone i iPad
  • Kako koristiti Ne ometaj tijekom vožnje