Blog

Najbolje aplikacije za alarm za iPhone i iPad u 2021. godini

Svatko od nas ima tendenciju prespavati tih pet minuta viška u ugodnom krevetu. Čineći to, svi često zakasnimo na posao. Osim toga, važno je i kako ćete se probuditi jer o tome ovisi čitav vaš dan. Nije samo tijelo ono što treba odmor; to je vaš mozak koji mirno odmara. Iznenadno buđenje iz dubokog sna može rezultirati umornim i lijenim danom. U App Storeu je dostupno nekoliko aplikacija za alarm za iPhone i iPad, ali mi smo odabrali najbolje za vas. Sve što trebate jest provjeriti popis aplikacija u nastavku i preuzeti ih.

1. Budilica za mene

"Budilica za mene" može sa sigurnošću tvrditi da je najbolja aplikacija za alarm za iOS. Ono što me natjeralo da poželim ovu aplikaciju je intuitivno korisničko sučelje i niz impresivnih dizajnerskih tema koje vam omogućuju da dodate lijepu prilagodbu u kombinaciju.

Izradite sjajnu play-listu za buđenje i ustanite ujutro s obnovljenom energijom. Omogućuje vam postavljanje više alarma pomoću omiljenih melodija, tako da možete ostati sinkronizirani sa svojim vremenom.

Iskoristite odbrojavanje vremena za spavanje da biste noću potpuno mirno slušali svoju omiljenu glazbu. Osim toga, možete pratiti i vremenske prilike kako biste savršeno planirali dan.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Jastuk

Aplikacija Jastuk ne samo da prati vaš obrazac spavanja, već se integrira i s Appleovom aplikacijom Health. Svaka sesija spavanja spaja se s podacima u Appleovoj aplikaciji Health. To vam pomaže da analizirate način spavanja i po potrebi napravite potrebne promjene. U slučaju da imate naviku govoriti dok spavate, ova aplikacija snima sve zvukove koje ispuštate i koje možete pustiti kad se probudite. Umjesto toga, aplikacija Pillow vas ne budi izravno u određeno vrijeme; probudi vas prije alarma kada aplikacija pronađe najbolje vrijeme.

Cijena: Besplatno

Preuzmite Jastuk

3. Budilnik HD

Ako tražite neku otmjenu aplikaciju za alarm, Alarm Clock HD je savršena aplikacija. Nije besplatno, ali značajke se definitivno vrijede. Ne samo da vas budi na vrijeme, već se i sinkronizira s vašim Facebookom, Twitterom, RSS feedovima i još mnogo toga kako bi prikazao vaša ažuriranja čim se probudite. Osim toga, postoje i mnoge mogućnosti prilagodbe, pa pokušajte.

Cijena: $1.99

Preuzmite Budilnik HD

4. Zvukovi spavanja budilice

Ova se aplikacija alarma potpuno razlikuje od svih gore navedenih. To vas ne samo budi, već nudi i vodiče za meditaciju kako biste se čvrsto naspavali. To pomaže ako patite od nesanice. Čak su i tonovi za buđenje savršeni kako bi osigurali da se probudite svježi izravno iz kreveta. Značajka meditacije nije dostupna u besplatnoj verziji; morat ćete potrošiti 4,99 USD da ih dobijete. Osim toga, osnovna verzija je besplatna za upotrebu.

Cijena: Besplatno

Preuzmite zvukove spavanja budilice

5. Vrijeme spavanja

Aplikacija za vrijeme spavanja za iPhone i iPad slična je ciklusu spavanja. Ova aplikacija prati vaše načine spavanja i budi vas u laganoj fazi sna. To osigurava da ste opušteni kad se probudite. Osim toga, dostupno je mnogo različitih opcija alarma, uz mogućnost postavljanja bilo kojeg zvučnog zapisa kao alarma. Aplikacija je u osnovi besplatna za upotrebu, ali u slučaju da su vam potrebne detaljnije značajke, mogli biste razmisliti o odabiru premium verzije.

Cijena: Besplatno

Preuzmite Vrijeme spavanja

6. Dobro jutro

Aplikacija Good Mornings također prati kako zvučite kako spavate. Također nadgleda vaše obrasce spavanja i budi vas kada ste u laganoj fazi sna. Ono što je Good Mornings izdvojilo od ostalih sličnih aplikacija jesu njegove mogućnosti 3D Toucha. Možete dodirnuti ikonu aplikacije 3D Touch da biste zavirili u statistiku i druge značajke aplikacije. Aplikacija nije besplatna, ali značajke vrijede cijene.

Cijena: $4.99

Preuzmite Dobro jutro

7. Matematički budilnik

Malo je ljudi koji bi zapravo voljeli matematičke probleme. Čak i ako to ne učinite, ova će aplikacija zadati matematičke probleme kad se alarm uključi. Alarm će se oglasiti tek nakon što uspješno riješite matematički problem. Morat ćete odgovoriti dovoljno glasno da bi aplikacija mogla provjeriti je li vaš odgovor točan. Pretpostavljam da je ovo dovoljno da vas potpuno probudi. Aplikacija je potpuno besplatna jer nema drugih premium značajki.

Cijena: Besplatno

Preuzmite matematički budilnik

8. Alarm za kretanje

Alarm za kretanje pomalo je sličan aplikaciji Puzzle Alarm Clock. Ako ne želite razbijati mozak odmah iz kreveta, tada je alarmni sat Motion savršen za vas. Umjesto slagalice, budilica Motion daje vam jednostavan zadatak da vaš iPhone drži u pokretu nekoliko sekundi. Alarm se uključuje tek nakon što izvršite traženi zadatak. Čineći to, zasigurno ćete izgubiti san i na vrijeme ustati iz kreveta.

Cijena: Besplatno

Preuzmite budilicu pokreta

9. Slagalica budilica

Nije se tako teško probuditi, bitno je ustajanje iz kreveta. Obično dodirnemo gumb za odgodu i vratimo se na spavanje. Slagalica Budilnik u ovom pogledu ne pokazuje milost. Aplikacija neće isključiti alarm dok ne riješite zagonetku prikazanu na zaslonu. To će potrajati nekoliko minuta, a do tada ćete izgubiti san. Savršena je aplikacija ako ste iskreno zainteresirani za buđenje na vrijeme. I na kraju, potpuno je besplatan.

Cijena: Besplatno

Preuzmite budilicu Slagalica

To je poprilično to! Dakle, ovo su moje omiljene aplikacije za alarm za iOS.

Koji je vaš odabir?

Sada ste na redu da podijelite misli i javite mi o aplikacijama za alarm koje su vas se jako dojmile. Uz to, recite nam nešto o značajkama koje biste željeli vidjeti u svojoj omiljenoj aplikaciji alarma za iOS.

Možda biste htjeli pogledati i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za fotoaparate za iPhone
  • Aplikacije za ručni fotoaparat za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za rječnike za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za praćenje spavanja za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found