Blog

Najbolje simulacijske igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Ponekad nam se svima čini da bježimo od stvarnosti i istražujemo nepoznate svjetove. Simulacijske igre nude zabavan način za to. Postoji mnoštvo različitih opcija App Storea, od utrka do strategija, zagonetki i avantura u igranju uloga koje će vas držati angažiranim. Stoga sljedeći put kada budete željeli istražiti nešto novo, isprobajte neke od ovih najboljih simulacijskih igara za iPhone i iPad.

 1. The Sims Mobile
 2. Biciklistička utrka
 3. Minecraft
 4. Vozačka akademija Cars Simulator
 5. Plague Inc.
 6. Stardew dolina
 7. Ekstremni simulator vožnje automobila
 8. Simulator leta aviona
 9. Roller Coaster Tycoon Classic
 10. Konstruktor mostova

1. The Sims Mobile

Uronite u posve drugačiji svijet s ovom poznatom igrom simulacije života. Omogućuje vam stvaranje likova i davanje jedinstvenih osobnosti. Možete čak prilagoditi gotovo sve, od izgleda do domova i još mnogo toga.

Dalje, vi u potpunosti kontrolirate priču, vodeći svoje Simse kroz njihovu karijeru, veze, hobije, svakodnevne aktivnosti i još mnogo toga. Možete čak i osnovati obitelj i prenijeti moćna nasljeđa.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Biciklijada | Simulacijske igre za iPhone

Zabavite se vozeći svoj bicikl kroz uzbudljive staze uz skokove i petlje u ovoj jednostavnoj, ali brzoj trkačkoj igri temeljenoj na fizici. Morate nagnuti iPhone ili iPad da biste se naslonili na bicikl i dodirnuli zaslon da biste ubrzali naprijed ili pritisnuli kočnicu.

Ima i pojedinačni način i način za više igrača postavljeni u desetak svjetova ovisnosti. I ne zaboravite skupiti teško stečene zvijezde kako biste otključali nove razine. Šarene grafike i izazovne avanture držat će vas zapelim!

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Minecraft

Iskoristite svoju kreativnost dok istražujete beskrajne svjetove i gradite sve, od najjednostavnijih tornjeva do najvećih dvoraca. Postoji kreativni način koji vam pruža neograničene resurse i način preživljavanja koji vas izazivaju u odbrani od neprijatelja.

Igra se redovito ažurira uz nove uzbudljive značajke. Također se možete igrati s prijateljima na različitim uređajima. Štoviše, također je među najboljim offline igrama koje se mogu igrati tijekom leta ili pri pokušaju spremanja mobilnih podataka.

Cijena: $6.99

preuzimanje datoteka

4. Simulator automobila za vozačke akademije

Kao što i samo ime govori, ovo je virtualna škola vožnje koja vam omogućuje da svladate svoje vještine za volanom. Morate slijediti sve protokole iz stvarnog života poput vezivanja sigurnosnog pojasa, praćenja putokaza, izbjegavanja pogrešnih skretanja i pravilnog parkiranja.

Sadrži preko 100 razina, a u svakoj fazi postoje testovi. Nadalje, tu su i noćni način vožnje i način izazova. Možete čak birati između preko 135 različitih automobila kako biste iskusili nevjerojatno praktične satove vožnje.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Plague Inc.

Ovaj nije za svakoga, jer uključuje biti negativac, a ne heroj. Vaša je misija zaraziti svijet smrtonosnim patogenom kako biste doveli do kraja ljudske povijesti. Možda se čini sadistički, ali također je aktualno i relevantno.

Izazov leži u strateškom širenju bolesti, dok se suprotstavlja svemu onome što čovječanstvo čini da bi im se prilagodilo. Među najboljim je simulacijskim iPhone igrama i dobila je priznanje za stvaranje svijeta koji angažira igrače na pitanjima javnog zdravstva.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

6. Dolina zvijezda

Ova nagrađivana igra uloga simulira život na selu. Omogućuje vam stvaranje i uzgoj farme s različitim usjevima i životinjama. Čak možete prilagoditi i dizajnirati svoju seosku kuću kako želite.

Uživate u više od 50 sati igranja, s mnoštvom različitih opcija, poput osnivanja obitelji, istraživanja špilja, otkrivanja blaga, bijega od čudovišta, posjećivanja festivala, ribolova ili račenja i još mnogo toga.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

7. Simulator ekstremne vožnje automobila

Sanjate li o vožnji sportskih automobila? Ispunite svoje maštarije u ovoj besplatnoj iPhone simulator igri koja vam omogućuje brzi automobil za virtualno okretanje. Oslobodite svoj bijes na cesti dok se utrkujete s suparničkim vozilima i izvodite vratolomije kako biste pojačali akciju.

Uključeno je nekoliko različitih pogleda kamere i točne fizike. Možete nanijeti realnu štetu kad srušite automobil. Koristite upravljač i akcelerometar za upravljanje vozilom.

Cijena: Besplatno (ponuda za uklanjanje oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Simulator leta aviona

Jeste li ikad sanjali da letite avionom? Evo simulacijske igre koja vam omogućuje da se okušate. Nudi vodiče o osnovama polijetanja i slijetanja, obrascima prometa itd. Također modelira fine detalje poput savijanja ravninskih krila i nagiba stajnog trapa.

Kvalitetni zrakoplovi s više livreja i interaktivnim kokpitima čine igru ​​zabavnom i zanimljivom. Nadalje, prepuno je puno uvjerljivih borbenih misija i scenarija za nuždu koji će testirati vaše vještine i dugo će vas igrati.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Roller Coaster Tycoon Classic

Priuštite svom unutarnjem djetetu ovu stratešku igru ​​izgradnje tematskog parka. Stvorite parkove, napravite uzbudljive vožnje, vodite trgovine i obogatite bogatstvo iz carstva svog tematskog parka. Možete li razveseliti sve svoje goste?

Ova igra testira vašu sposobnost upravljanja ljudima i financijama. Možete napredovati kroz 95 klasičnih scenarija parkova i naučiti kako voditi procvat. Izometrična grafika i originalna glazba i zvučni efekti u zabavnom parku čine ga još boljim.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

10. Konstruktor mostova

Budite kreativni i dokažite se kao izvrsni majstor u ovoj puzzle igri izgradnje mostova. Prođite kroz 40 različitih razina i koristite materijale poput drveta, čelika, kabela i betonskih stupova.

Izazov je odabrati prave materijale i ostati u okviru proračuna za izgradnju veličanstvenih mostova preko dubokih dolina, kanala i rijeka. Stres testovi će otkriti može li most koji gradite podnijeti svakodnevni stres stalne upotrebe.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Dakle, koju od ovih simulacijskih igara ćete isprobati na iPhoneu ili iPadu? Recite nam o svojim favoritima u komentarima ispod.

Možda biste htjeli zaviriti u:

 • MMORPG igre za iPhone
 • Najbolje kviz igre za iPhone
 • Vrhunske BMX igre za iPhone
 • Najbolje igre obrane tornja
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found