Blog

Najbolje aplikacije za izradu pozivnica za iPhone i iPad u 2021. godini

Kad god su velike proslave poput rođendana i obljetnica iza ugla, događaj počinjemo planirati do savršenstva već unaprijed. A nakon što je planiranje završeno, tražimo dizajnera koji može stvoriti lijepu pozivnicu kako bi pozvao sve goste na zabavu. Nedavno sam se našao u sličnoj situaciji u kojoj sam smatrao da bi bilo pametno otići po digitalnu pozivnicu. Osim smanjenja troškova, pomoglo bi mi da brže i povoljnije pošaljem pozivnicu. To je ono što me na kraju navelo da pregledam neke od najboljih aplikacija za izradu pozivnica za iPhone.

1. Pozovite

"Evite" je mnogo više od običnog proizvođača pozivnica. Vrhunac ove aplikacije je neprestano rastuća knjižnica unaprijed definiranih predložaka koja se može uklopiti u bilo koju prigodu poput rođendana, vjenčanja, godišnjice i još mnogo toga.

Uz mnoštvo prilagodbi u ponudi, možete stvoriti lijepu pozivnicu dodavanjem naziva događaja, vremena i mjesta. Napišite poruku domaćina i dodajte odgovarajuću fotografiju kako biste svojoj kartici dali malo osobniji dodir.

Kad je vaša pozivnica spremna, možete je poslati e-poštom, pa čak i tekstom. Štoviše, moći ćete i pripaziti na odgovore i moći postavljati komentare.

Cijena: Besplatno / 12,99 USD za do 15 gostiju

preuzimanje datoteka

2. Canva - kreator grafičkog dizajna

Ako želite postati malo kreativniji, ozbiljno razmislite o "Canvi". Bez obzira želite li napraviti privlačnu fotografiju koju želite podijeliti u svojim omiljenim aplikacijama za društvene mreže ili izraditi pozivnicu izglednog izgleda, to vas pokriva.

Ono što ovu aplikaciju stavlja ispred krivulje je kolekcija od preko 60 000 besplatnih dizajna. Svi su stručno izrađeni i mogu zadovoljiti različite potrebe.

Svojim fotografijama možete dodati dirljive citate za veću personalizaciju. Još je bolje da imate mogućnost primijeniti nekoliko hladnih filtara, fino podesiti svjetlinu, a također upotrijebiti vinjetu kako bi vaše slike izgledale ugodno za oči.

Cijena: Besplatno / 4,99 USD za Images Pro Monthly

preuzimanje datoteka

3. Izrađivač poziva iz Picthug Pte Ltd

Stvaranje lijepe pozivnice postaje prilično jednostavan zadatak kada imate puno super praktičnih alata za eksperimentiranje. Pomoću ove aplikacije imate pristup ne samo preko 1000 predloga vrhunske kvalitete već i mnogim mogućnostima prilagodbe.

Spojite ogromnu biblioteku predložaka s više od 5000 umjetničkih djela i preko 500 fontova i dobit ćete vrhunski alat. Dakle, nije važno planirate li napraviti čestitku za proslavu rođendana ili momačke večeri, može se izvrsno podnijeti zadatku.

Ova aplikacija za izradu karata također vam omogućuje slanje pozivnica putem više medija, kao što su e-pošta, tekst i još mnogo toga. Osim toga, super je lako pažljivo pratiti RSVP-ove i upravljati njima bez ikakvih muka.

Cijena: Besplatna / 4,99 USD tjedne pretplate

preuzimanje datoteka

4. Izrađivač poziva od Essential Apps LLC

Što se tiče dizajniranja atraktivnih kartica, ova je ocijenjena vrlo visoko. Za mene je najbolji dio u tome fleksibilnost koju nudi. I kao profesionalni dizajner i kao početnik zaista ćete obožavati njegov set alata.

Na raspolaganju vam je stotine gotovih dizajna, vrlo je jednostavno pronaći onaj koji se savršeno slaže s vašom temom. Što se tiče prilagodbe, možete kontrolirati gotovo sve aspekte svojih karata.

Bilo da se radi o promjeni teksta, dodavanju prikladne slike ili stavljanju prilagođenog logotipa, osigurava da kreativnost ima dovoljno slobode da osmisli jedinstvenu pozivnicu.

Cijena: Besplatna / 2,99 USD tjedne pretplate s 3 dana besplatnog probnog razdoblja

preuzimanje datoteka

5. Aplikacija za izradu pozivnica iz tvrtke Clear Coast LTD

Ako želite ići s nevjerojatno jednostavnim proizvođačem kartica, zadržite ovu aplikaciju na svom popisu želja. Sviđa mi se njegovo prilično elegantno korisničko sučelje koje se od početka osjeća poznato.

Osim toga, ova aplikacija za izradu poziva nudi mnoštvo profesionalno izrađenih dizajna. Fotografije, tamne boje i primamljiv tekst možete koristiti kako bi se vaša pozivnica učinila preslatkom. Nakon što dizajnirate karticu, možete je preuzeti, ispisati ili poslati svim svojim prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Izrađivač pozivnica, razglednice

Nisu li svi vješti u uređivanju slika ili stvaranju zapanjujućih dizajna, zar ne? I tu su vrlo jednostavne tehnike za korištenje koje vam omogućuju izradu značajnih karata.

Našao sam ovu aplikaciju do visokog stupnja kako u smislu jednostavnog stvaranja kartice tako i nuđenja svih prikladnih alata. Osim toga, nudi predloške za širok raspon kategorija kao što su želje za vjenčanje, tuš za bebe, mladenke, božićno slavlje i još mnogo toga. Stoga odabir onog koji može odgovarati vašoj posebnoj prigodi i davanje elegantnog izgleda ne bi trebao predstavljati veliku stvar.

Cijena: Besplatno / 4,99 USD za mjesečni pro paket

preuzimanje datoteka

7. Izrađivač pozivnica od ružičastog zlata

Iako Rose Gold nije potpuno opremljen proizvođač pozivnica, poput mnogih svojih rivala, ima dovoljno da opravda očekivanja. Ima čisto sučelje i dolazi sa svim osnovnim alatima za uređivanje.

Rose Gold nudi predloške za sve prigode, pa ćete ovisno o vrsti događaja koji planirate lako odabrati lijep dizajn. Možete dodati lijep tekst i koristiti otmjene fontove kako bi poruka izgledala istaknuto.

Nadalje, postoji i mogućnost odabira boje koja idealno odgovara vašoj temi. Budući da je ova aplikacija za izradu karata dostupna besplatno, možete istražiti sve značajke bez ikakvih ograničenja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Izrađivač pozivnica za rođendanske čestitke

Toliko o statičnim čestitkama? Ako želite da vaša pozivnica bude uživo i izražajnija, isprobajte video čestitke. Kladim se da mogu zgrabiti više očnih jabučica i omogućiti vam da elegantnije prenesete poruku.

Ali jedino pitanje koje bi vas moglo proganjati jest: možete li stvoriti zapanjujuću video čestitku? Naravno, to možete postići s lakoćom.

Aplikacija vam omogućuje da pomoću omiljene glazbe, nezaboravnih fotografija i videozapisa napravite fascinantnu karticu. Svoju kreativnost ukrasit ćete i sjajnim citatom ili porukom u jezik.

Cijena: Besplatno / 5,99 USD za otključavanje svih značajki

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelji!

Koji je vaš odabir?

Budući da još uvijek morate sastaviti popis svih zadataka i besprijekorno njima upravljati, što prije prilagodite digitalnu karticu i pošaljite ih svim svojim prijateljima i voljenima. Upotrijebite izvornog RSVP menadžera da biste ostali u kontaktu sa svim svojim gostima.

Ali prije nego što uđete u raspoloženje za proslavu, ne zaboravite podijeliti svoja razmišljanja o svojoj omiljenoj aplikaciji. Također, stvari koje su vam privukle pažnju.

Željeli biste istražiti i sljedeće postove:

  • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima za iPhone i iPad
  • Aplikacije kalendara za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za upravljanje kontaktima za iPhone i iPad

Ako volite istraživati ​​zaokruživanje iOS aplikacija, ostanite u kontaktu s nama.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found