Blog

Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad u 2021. godini

Video preuzima svijet i s pravom s obzirom na to koliko je zabavan i zanimljiv. Najbolje je to što vam nije potrebna nikakva otmjena oprema za izradu videozapisa za dijeljenje s prijateljima i obitelji ili za prijenos putem Interneta. Postoji mnoštvo nevjerojatnih aplikacija koje su jednostavne za upotrebu i daju vam rezultate profesionalnog izgleda za nekoliko minuta. Ako ovo zvuči uzbudljivo, sakupili smo neke od najboljih aplikacija za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad.

 1. InSHot
 2. Videoshop
 3. Filmaš Pro
 4. Spoj
 5. KineMaster
 6. iMovie
 7. Isječci
 8. LumaFusion
 9. Adobe Spark Video
 10. PowerDirector

1. InSHot

InShot je praktična aplikacija koja omogućuje brzo uređivanje videozapisa. Možete obrezati isječke i dodati filtre i glazbu, kao i promijeniti brzinu. Također možete dodati pozadinu ili stvoriti preklapanje slika, što je prilično popularno na mreži. Zbog toga je najprikladnije za stvaranje kratkih videozapisa za dijeljenje na društvenim mrežama.

Nadalje, sučelje je jednostavno za upotrebu i ne treba vam puno vremena za upoznavanje aplikacije. Nudi neograničenu zabavu s različitim prilagodbama koje možete napraviti, poput dodavanja emojija i teksta. Također je koristan alat za stvaranje videozapisa u različitim omjerima slike, poput kvadratnih za Instagram.

Besplatna verzija sadrži vodeni žig, ali postoji nekoliko pristupačnih kupnji putem aplikacije i planovi za više prilagodbi.

Cijena: Besplatno (InShot Pro (1 mjesec) - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Videoshop

S ocjenom 4,9 i preko 200 000 ocjena u App Storeu, nemoguće je previdjeti ovu besplatnu aplikaciju za uređivanje videozapisa. Može se pohvaliti impresivnim rasponom značajki izvan uobičajenog obrezivanja, naslova, prijelaza, zvuka i specijalnih efekata.

Na primjer, možete stvoriti stop-motion animacije i preokrenuti videozapis da biste ga reproducirali unatrag. Nadalje, možete skalirati svoje snimke unutar okvira i prekriti ih filtrima nadahnutima Instagramom.

Za stvaranje zadivljujućih videozapisa s ovom aplikacijom ne trebaju vam prethodno iskustvo uređivanja ili posebne vještine. Provest će vas kroz korake, a većina funkcionalnosti traje samo nekoliko dodira. Pa ako su brzina i jednostavnost korištenja prioritet, pokušajte s ovim.

Cijena: Besplatno (mjesečno Videoshop Pro - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Filmmaker Pro

Kao što i samo ime govori, ova aplikacija pomaže svima da postanu profesionalni filmaši. To je jedina aplikacija za uređivanje videozapisa na iPhoneu i iPadu koja ima značajku chroma ključa. Međutim, takve premium značajke dostupne su samo u verziji aplikacije koja se plaća. Slično tome, morate ukloniti vodeni žig.

Besplatna verzija, međutim, može se pohvaliti svim uobičajenim alatima koje možete očekivati, poput obrezivanja, razdvajanja, podešavanja brzina itd. Istodobno, aplikacija se može pohvaliti brojnim cool video filtrima, prijelazima, prekrivanjem teksta, naljepnicama, ilustracijama i još mnogo toga. .

Možete istaknuti svoje videozapise odabirom pravog zvuka i glazbe iz ogromne audioteke. Ako doista želite poboljšati svoju igru ​​za uređivanje videozapisa, tada se vrijedi razmetati pro verzijom ove izvrsne aplikacije.

Cijena: Besplatno (neograničen pristup mjesečno - 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Spoj

Opremljen svim moćnim alatima uređivača za radnu površinu, Splice je zabavna aplikacija koja je stekla oduševljenu zajednicu korisnika nazvanu Splicers. Jedan od čimbenika koji ovu jednostavnu aplikaciju za uređivanje videozapisa čine iOS i iPadOS je širok raspon besplatne glazbe i zvučnih efekata.

Štoviše, možete dodati naraciju ili prilagođene zvučne efekte pomoću ugrađenog diktafona. Splice također nudi mnogo različitih efekata i filtara koje možete dodati svojim videoisječcima kako bi se istakli.

Na kraju, ova aplikacija pojednostavljuje dijeljenje društvenih mreža za vaše projekte. Odnosno, svoj video možete prenijeti izravno na Facebook, Instagram i druge platforme. Dostupne su različite kupnje u aplikaciji i opcije pretplate kako biste na najbolji način iskoristili ovu aplikaciju.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. KineMaster

Jeste li perfekcionist kada je u pitanju uređivanje vaših videozapisa? Tada je KineMaster idealna aplikacija za vas. Ponosi se nizom alata za precizno uređivanje okvira po kadar. To je osobito korisno kada radite sa usporenim isječcima unutar duljeg videozapisa.

Možete stvoriti i spojiti više slojeva sa slikama, videozapisima, tekstom, zvučnim efektima, glasom i glazbom. Zatim slojevima možete dodati pokret pomoću alata za animaciju Keyframe. Filtri u boji vaše kreacije još više ističu.

Trgovina imovinom aplikacije nudi izvrsnu kolekciju zvuka, grafika, fontova, naljepnica, prijelaza i još mnogo toga kako bi poboljšala vaš projekt. Nadalje, ovi se ažuriraju tjedno, tako da uvijek imate nešto novo za eksperimentiranje.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. iMovie

Ako ne želite koristiti bilo koju aplikaciju za uređivanje videozapisa treće strane, Appleov iMovie prilično je privlačna opcija. Sadrži modernizirani dizajn i intuitivne geste s više dodira koje olakšavaju stvaranje gotovo bilo koje vrste videozapisa, uključujući prikolice u hollywoodskom stilu.

Na prilagođenom projektu možete raditi od nule ili upotrijebiti jedan od unaprijed postavljenih predložaka. Postoji mnoštvo opcija u pogledu naslova i efekata. Za taj profesionalni dodir možete koristiti i sliku u slici, zeleni zaslon i poglede podijeljenog zaslona.

Jednom kada izradite svoj film, možete ga izvesti i podijeliti na različite načine, uključujući prijenos na YouTube ili slanje putem pošte ili poruka. Jedna od značajnih prednosti iMoviea je ta što se ne morate brinuti o vodenim žigovima. Appleova aplikacija za uređivanje videozapisa stvara videozapise bez ikakvog vodenog žiga i može imati potpunu slobodu dodavanja vlastitih logotipa i robne marke ako je potrebno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Isječci

Ako tražite jednostavnu i besplatnu aplikaciju za uređivanje videozapisa koja vam omogućuje brzo stvaranje zabavnih videozapisa za prijatelje i obitelj, pogledajte Apple Clips. To je izvrstan alat koji vam omogućuje dodavanje naslova, naljepnica, opisa, filtara i zvučnih zapisa videozapisu.

Izuzetno je jednostavan za upotrebu, što ga čini savršenim za početnike. Možete uvesti isječke s fotoaparata ili snimati izravno u aplikaciju. Osim toga, možete se bolje izraziti pomoću Animoji i Memoji.

Nadalje, značajka Selfie Scenes omogućuje vam umetanje okružujućeg okruženja od 360 stupnjeva oko sebe, poput svemira ili izmišljenih svjetova. Važna napomena su titlovi uživo, koji se automatski generiraju na zaslonu dok snimate glasovni zapis za svoje videozapise.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. LumaFusion

Ovaj popularni video editor ima mnoštvo moćnih značajki za uređivanje i elegantno korisničko sučelje. Vremenska crta je intuitivna, ali postoje i vodiči, prekrivajući okviri za pomoć i detaljan korisnički vodič koji će vas uputiti u pravom smjeru.

Ova aplikacija omogućuje vam uređivanje šest zapisa za fotografije, videozapise, zvuk, naslove i grafiku. Također nudi šest dodatnih audio zapisa za pripovijedanje, glazbu i zvučne efekte. Postoji niz alata, prijelaza i efekata za obrezivanje visokih specifikacija, uključujući uređivač korekcije boja u pet točaka, mikser zvučnih zapisa uživo i pametni generator naslova.

Nadalje, svoje uređene filmove možete bez problema dijeliti bilo gdje i kontrolirati razlučivost, kvalitetu kompresije, brzinu sličica i format. S tako impresivnim mnoštvom funkcionalnosti, ova je aplikacija najprikladnija za novinare i profesionalne kreatore videozapisa.

Cijena: $29.99

preuzimanje datoteka

9. Adobe Spark Video

Adobe je vodeće ime kada je u pitanju kreativni softver. A Adobe Spark ispunjava reputaciju svojim moćnim mogućnostima stvaranja uvjerljivih video priča u nekoliko minuta.

Uz mogućnost uređivanja vlastitih medija, dobivate pristup preko milijun prekrasnih slika i različitih zvučnih zapisa koji vam pomažu u stvaranju zadivljujućeg sadržaja. Posebno je korisno za sve koji se žele istaknuti na društvenim mrežama, a najbolji dio je taj što nije potrebno dizajnersko iskustvo kako bi se ova aplikacija iskoristila na najbolji mogući način.

Možete dodati prilagođene logotipe, boje i fontove kako biste stvorili identitet robne marke. Stoga je savršen za stvaranje svega, od marketinških videozapisa do demonstracija proizvoda, najava i još mnogo toga. Na kraju, Adobe Spark prepoznat je kao Izbor urednika App Store-a za najbolju novu aplikaciju.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata na Spark - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. PowerDirector

Bez obzira želite li stvarati kinematografske videozapise, uređivati ​​putopise ili putopise ili kombinirati različite isječke u jedan, PowerDirector za iPhone i iPad ima niz funkcionalnosti za vaše potrebe. Ima impresivan izbor alata za uređivanje koji se mjesečno ažuriraju za vrhunsko korisničko iskustvo.

Jednostavno, intuitivno sučelje olakšava stvaranje videozapisa koji će zadiviti sve oko vas. Možete uređivati ​​i izvoziti videozapise u kvaliteti do 4K i izvoditi niz prilagodbi poput brzine i filtara. Postoje i stotine besplatnih predložaka.

Ako se pretplatite na premium verziju ove aplikacije, dobit ćete pristup još više značajki i zaliha medijskog sadržaja koje možete uređivati ​​po želji. Stoga naprijed i oslobodite svoju kreativnost s ovom izvrsnom aplikacijom.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Koju aplikaciju za uređivanje videozapisa volite koristiti na iPhoneu i iPadu? Isprobajte neke od naših preporuka i javite nam svoje mišljenje u komentarima u nastavku. Ako želite rad na računalu, pogledajte najbolji softver za uređivanje videozapisa za Mac.

ČITAJ VIŠE:

 • VITA Video Editing aplikacija za iPhone i Android: Besplatno uređujte videozapise
 • Kako promijeniti usporenu brzinu video snimanja na iPhoneu

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found