Blog

Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6/6 Plus 2021. godine

Futrole za novčanik korisne su na mnogo načina. Oni nude sigurno mjesto za odmor vašeg iPhonea, a istovremeno nude i više mjesta za nošenje gotovine i kartica. Evo nekoliko najboljih futrola za novčanik za iPhone 6/6 Plus. Navlake za novčanik dolaze u različitim izvedbama. Iako su neki spremni biti prikladan suputnik za putovanje, drugi su stvoreni da izgledaju vitko za svakodnevnu upotrebu.

1. Pristani Artisan Sport novčanik v5

Doc Artisan “Sport novčanik v5” ima otmjeni dizajn. Koža od punog zrna u kombinaciji s profinjenom izradom daje joj estetski osjećaj.

Dolazi s više mjesta za pružanje sigurnog mjesta za vaše kartice. Osim toga, tu je i džep za čuvanje nešto novca. Zahvaljujući RFID sustavu blokiranja, vaše kartice imaju dodatnu zaštitu.

Najbolja stvar u ovom slučaju je odvojivi dizajn, koji vam pruža slobodu da smanjite glavninu kada ne morate nositi novčanik.

Možete iskoristiti funkcionalnost stalka za poboljšanje pejzažnog prikaza. Štoviše, dolazi sa zaštitnikom zaslona koji pruža potrebnu njegu dodirnog zaslona.

USP: Otmjeni profil s odvojivom futrolom

Pogledajte na Docartisanu

# 2. LUPA - futrole za novčanik za iPhone 6/6 Plus

Ono što "LUPA" čini razumnom kupnjom jest sposobnost da ponudi većinu značajki velikih karata, iako je dostupna po pristupačnoj cijeni.

PU kožna torbica ima sofisticiran izgled i prikazuje uredan dizajn. Na stražnjoj strani ima izrezani logotip Apple, a ima izdržljivo kućište.

S unutrašnjošću koja apsorbira udarce, kućište bi trebalo preživjeti redovite neravnine. Veliki pretinac za gotovinu i tri držača kartica osiguravaju da vam tijekom dugog putovanja ne treba tradicionalni novčanik. Još je bolje što možete odabrati poklopac novčanika LUPA u nekoliko varijanti boja poput zlatne, crne i drugih.

USP: Pristupačno, ali vrlo impresivno

Pogledajte na Amazonu [iPhone 6] | Pogledajte na Amazonu [iPhone 6 Plus]

# 3. Dreem Fibonacci

Tražite li luksuznu torbicu za novčanik? Dreem Fibonacci ima dovoljno da stoji visoko prema vašim očekivanjima. Ručno je izrađen od vrhunske umjetne kože i sadrži podebljane šavove.

Zahvaljujući TPU kućištu, poklopac novčanika može apsorbirati šok. Uključujući više utora i džep s gotovinom, može nositi do 3-6 kartica i 5-10 računa. RFID zaštita od krađe nudi ključni štit karticama.

Novčanik možete odvojiti da biste udobnije držali futrolu. A s funkcionalnošću postolja, Fibonacci također oživljava vaše hands-free video pozive. To nije sve; jaki magneti omogućavaju radu poklopca s magnetskim nosačima automobila.

USP: Luksuzan dizajn

Pogledajte na Amazonu [iPhone 6] | Pogledajte na Amazonu [iPhone 6 Plus]

# 4. Vena vCommute

Ako želite da vam futrola za novčanik izgleda manje glomazno, ali bez puno kompromisa, pažljivo pogledajte Vena vCommute. Kućište je napravljeno u kombinaciji računala i TPU-a.

Zahvaljujući robusnom okviru, dobio je snagu da preživi slučajne padove i pametnom telefonu ponudi certificiranu vojnu obranu.

Na stražnjoj je strani skriveni utor koji vam omogućuje sigurno držanje do tri kartice. I da, nudi i funkcionalnost postolja za pojačavanje pejzaža.

USP: Ovjerena zaštita vojnog stupnja

Pogledajte na Amazonu [iPhone 6] | Pogledajte na Amazonu [iPhone 6 Plus]

# 5. Destilunion

Wally novčanik za iPhone 6 jednostavno nije poput bilo kojeg drugog novčanika s puno rasute robe. Elegantan je i primjećuje prilično tanak profil. U kožnom džepu koji se nalazi na stražnjoj strani kućišta možete držati do 4 kartice i nekoliko presavijenih novčanica u dolaru.

Sve karte ostaju na tajnom zadatku. Akcija povlačenja omogućuje vam prilično jednostavno vađenje karata iz džepa. Samo povucite jezičak i sve kartice i novac ukućan u njemu će izaći.

Napravljen od kvalitetne kože, futrola pruža potrebnu zaštitu i imat će tvrtku koja se dolikuje vašem iPhoneu. Svi precizni izrezi osiguravaju udoban pristup svim tipkama i priključcima. Ako ste spremni prijeći sa konzervativnih, tradicionalnih slučajeva, Wally može biti savršeno rješenje.

USP: Minimalistički profil

Odjava na Distilunionu

# 6. Zover

Ako želite kupiti futrolu od prave kože s vintage dizajnom po pristupačnoj cijeni (29,99 USD), idite na Zover. Kućište je jednostavnog dizajna i ima čvrst odbojnik za borbu protiv slučajnih padova.

Kožnom teksturom folijski poklopac omogućuje puno bolje držanje. U unutrašnjosti se nalaze tri utora za kartice i veliki pretinac za odlaganje nekih novčanica u dolarima.

Zahvaljujući jakom magnetskom zatvaranju, vaše dragocjenosti ostaju sigurno unutra. Osim toga, također ćete odabrati Zover u više opcija boja, uključujući ružičastu, vinsko crvenu i još mnogo toga.

USP: Vintage profil

Pogledajte na Amazonu [iPhone 6] | Pogledajte na Amazonu [iPhone 6 Plus]

# 7. Svila

Silk’s Wallet Slayer osmišljen je tako da vam omogućuje nošenje karata bez da vaš iPhone izgleda glomazno. Dakle, ako želite iskoristiti najbolje iz oba svijeta, razmislite o ovom zamišljeno osmišljenom slučaju.

Kućište ima okvir otporan na udarce i ima skriveni utor na stražnjoj strani gdje se može spremiti do tri kartice. Kako su pokriveni gumbi taktilni, možete ih ugodno pritisnuti.

Ima prednju usnicu koja štiti zaslon od ogrebotina. Osim toga, možete odabrati Ubojicu novčanika u nekim atraktivnim bojama poput crvene, zelene i drugih.

USP: Zaštitna futrola s postoljem

Pogledajte na Amazonu [iPhone 6] | Pogledajte na Amazonu [iPhone 6 Plus]

# 8. Nouske

Što je s kupnjom vrlo povoljne futrole za novčanik koja može učiniti više od samog posla? Izrezbarena kvalitetnom PU kožom, futrola za novčanik „Nouske“ ima i izgled i sposobnost pružanja potrebne zaštite od slučajnog pada ili oštećenja. Ugrađeni nosač omogućuje vam ugodno gledanje videozapisa.

Postoji magnetno zatvaranje koje automatski zaključava kućište. Može lako nositi do 3 kartice. Elegantan izgled dodaje prekrasno pero u kapici.

USP: Sofisticirani dizajn

Pogledajte na Amazonu [iPhone 6] | Pogledajte na Amazonu [iPhone 6 Plus]

# 9. Futrola za novčanik Vaja

Futrola za novčanik Vaja jedan je od najskupljih dostupnih slučajeva. Iako možete tvrditi da je cijena malo previsoka, zasigurno ima kvalitetu koja vam može upasti u oči. Dolazi s prekrasnim poklopcem s ugrađenim zemljanim magnetima. Uz zaštitu zaslona s četiri ugla i magnetsko zatvaranje, telefon će imati sofisticirano vrijeme dok se nalazi u kućištu.

Jedinstvena aroma kože izdvaja je. Tvrda jezgra od polikarbonata prekrivena vrhunskom biljno preplanutom kožom čini ga elegantnim. Mekana podstava od kože unosi nježnost u svoj elegantan profil.

USP: Povrćna štavljena koža

Pogledajte na VajaCases

# 10. OtterBox STRADA SERIJA

Za mene je ono što čini slučajeve "OtterBox Strada Series" toliko primjenjivima iznimno zaštitni dizajn u tankom faktoru oblika. Dakle, vaš pametni ima pouzdanu obranu od udaraca bez odustajanja od stila.

Vanjski dio od prave kože kombinira se s robusnim okvirom. Postoji okomiti utor u koji može stati nekoliko kreditnih kartica.

Zahvaljujući vanjskoj ljusci protiv klizanja, manja je vjerojatnost proklizavanja. Nadalje, navlake serije Strada prilagođene su džepovima i imaju ograničeno jednogodišnje jamstvo.

USP: Visoko zaštitni dizajn u tankom faktoru oblika

Pogledajte na Amazonu [iPhone 6] | Pogledajte na Amazonu [iPhone 6 Plus]

BONUS

ZVEdeng

ZVEdeng torbica za novčanik brine se za većinu vaših potreba, a također u velikoj mjeri održava faktor elegancije netaknutim. Kućište ima vanjsku površinu od PU kože i TPU okvir koji apsorbira udarce.

Tu je i podignuta TPU usnica koja štiti zaslon osjetljiv na dodir od ogrebotina. Na stražnjoj strani ima nekoliko utora za kartice i džep za novac.

Magnetska zaklopka sigurno se pričvršćuje kako bi bile savršeno na mjestu. Na kraju ćete odabrati ZVEdeng omot novčanika u lijepim bojama poput zelene, crne, ružičastog zlata itd.

USP: Elegantan profil

Pogledajte na Amazonu [iPhone 6] | Pogledajte na Amazonu [iPhone 6 Plus]

To je sve, prijatelji! Nadamo se da je vaš iPhone 6 / 6Plus napokon dobio savršeni par.

Pratite još ...

Od ovih visokokvalitetnih futrola za novčanik iPhone 6/6 Plus, za koje ste smatrali da vrijedi dati priliku? Ne zaboravite podijeliti svoja dva centa i stvari koje želite vidjeti u svojim omiljenim slučajevima.

Možda biste željeli istražiti:

  • Najbolje kožne futrole za iPhone 6 Plus
  • Drvene futrole za iPhone 6 Plus
  • Najbolje drvene futrole za iPhone 6