Blog

Najbolje iPhone 5 / 5s radio stanice sa satom 2021. godine

Pristaništa za iPhone 5 / 5s već su se ušuljala na tržište i vrše brzu prodaju. Za iPhone 5 postoje priključne stanice za budilice, a zatim i priključne stanice za stereo zvučnike. Pristanište je cool stvar imati kraj kreveta, uz sofu u salonu ili čak na kuhinjskom pultu dok kuhate slušajući neki reggae. iPhone 5 / 5s dokovi postali su na neki način prilično popularni. Točnije, ljudi također traže priključne stanice za iPhone 5 / 5s Clock / Radio s ugrađenim FM i AM kanalima koji će emitirati svježu radio glazbu.

1. iHome “iPLWBT5B”

iHomeov "iPLWBT5B" osmišljen je kako bi uspio i vaš iPhone i Apple Watch. Ako ste voljni imati vrlo kompetentan punjač za oba uređaja, ovaj može biti izvrstan kandidat.

Dock omogućuje dobru kvalitetu zvuka, tako da možete bežično uživati ​​u strujanju glazbe. Također ima ugrađeni mikrofon za pojačanje vašeg hands-free poziva.

FM stereo radio sa šest unaprijed postavljenih postaja omogućuje vam slušanje radio programa. Uz to, sadrži i dvostruke alarme koji će vam pomoći da budete sinkronizirani s vremenom.

USP: Učinkovito napunite iPhone i Apple Watch

Pogledajte na Amazonu

2. iHome iPL23

iHome-ov iPL23 jedno je od najfinijih radio-priključaka na satu za iPhone 5, SE i iPhone 5s. Opremljen naprednom tehnologijom reason8, zvučnik pruža zvuk visoke vjernosti.

Pomoću njega možete sigurno napuniti iPhone. Tu je i FM radio sa 6 unaprijed postavljenih postavki kako biste mogli sustići sve svoje omiljene programe.

Dvostruki alarm osigurava vam da budete sinkronizirani sa svojim vremenom i da nikada ne zakasnite na posao. Sadrži i tajmer za isključivanje koji vam omogućuje automatsko isključivanje zvučnika u unaprijed određeno vrijeme. Štoviše, iPL23 dolazi u dvije boje poput crne i bijele.

USP: Napredna tehnologija reason8

Pogledajte na Amazonu

3. Homtime

Homtime predstavlja sve-u-jednom radio priključnu stanicu za vaš iPhone. Pomoću ove priključne stanice možete strujati bežični zvuk sa svog Bluetooth uređaja ili pomoću pomoćne utičnice povezati iPhone ili bilo koji drugi uređaj. Provjerite taj dvostruki USB priključak da biste preko noći napunili iPhone ili iPad.

Dvostruki zvučnici mogu se pohvaliti ultra-bas zvučnim stereo sustavom koji vašu sobu može ispuniti veličanstvenim zvukom. Značajka sigurnog i brzog punjenja štiti vaše iPhone i iPad uređaje od prekomjernog punjenja, pregrijavanja i prekomjerne struje.

USP: Sve u jednom dizajnu

Pogledajte na Amazonu

4. iHome iPL8XHG

Nemojte se iznenaditi kad vidite ovo još jedno visokokvalitetno postolje za punjenje tvrtke iHome. Vrhunac ovog doka su zvučničke komore Reson8 koje pružaju izvrsnu kvalitetu zvuka. Proširenim basovskim sklopom obogaćuje vašu glazbu teškim basovima.

Što se tiče punjenja iPhonea, on ima mogućnost soka uređaja pristojnom brzinom. FM radio i dvostruki alarm čine ga cjelovitim paketom.

Sportskog je impresivnog kompaktnog dizajna koji ne zauzima puno prostora na stolu. Zaslon s osvjetljenjem omogućuje vam brzu provjeru vremena, vremena alarma, frekvencije radio stanice, pa čak i razine glasnoće.

USP: Prošireni basovi

Pogledajte na Amazonu

5. Philips

Philips donosi univerzalnu postolje za punjenje za učinkovito punjenje vašeg iOS uređaja. Značajna značajka ove priključne stanice je da uklanja nered u upravljanju kabelima s vašeg radnog stola. Sa stražnje strane možete namotati kabel za punjenje kako biste učinili stol neurednim.

Možete postaviti dvostruke alarme koji će buditi vas i vašeg partnera u različito vrijeme. Štoviše, možete ponoviti alarm za dodatno odgodu. Ovaj vam sat pomaže da se probudite uz svoju omiljenu radio melodiju ili zujalicu.

USP: Dvostruki alarm

Pogledajte na Amazonu

To je to, ljudi!

Vaš odabir?

Je li vaš specifični zahtjev ispunjen s odgovarajućom pristanišnom stanicom? Ako je odgovor da, javite nam značajke koje su vam se svidjele u njemu.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolje iPhone banke napajanja
  • iPhone X, 8 i iPhone 8 Plus bežični punjači
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found