Blog

Najbolje aplikacije Photo Vault za iPhone u 2021. godini

Iako je aplikacija Stock Photos na iPhoneu tijekom godina doživjela mnoga poboljšanja značajki, još uvijek joj nedostaje značajka trezora fotografija ili video zapisa. Srećom, mnoge opcije trećih strana mogu vam pomoći. Nudi mogućnost zaključavanja fotografija lozinkom ili uzorkom kako bi se spriječio neželjeni pristup. Ovo je nevjerojatno korisno ako neke slike želite držati dalje od svoje djece ili bilo koga drugog tko koristi vaš telefon. Izaberite neku od ovih najboljih aplikacija za foto trezor za iPhone.

 1. Privatni foto trezor - Pic Safe
 2. Tajni trezor fotografija - čuva se
 3. Tajni foto album: Sakrij trezor
 4. Zaključaj fotografije Tajni foto trezor
 5. Sigurno zaključavanje: tajni foto album
 6. Najbolja tajna mapa
 7. Photo Vault Hide Photos Album
 8. GalleryVault-Sakrij foto video
 9. VAULT - Preglednik i upravitelj datotekama

1. Privatni foto trezor - Pic Safe

Evo pouzdanog načina zaštite fotografija pomoću lozinke ili uzorka. U aplikaciji možete stvoriti i organizirati zasebne albume za upravljanje privatnim slikama i dijeljenje putem poruka i e-pošte kada to želite.

Nadalje, dolazi s privatnim web preglednikom koji vam omogućuje preuzimanje slika izravno u aplikaciju. Također možete stvoriti prezentacije i uvesti, izvesti i gledati videozapise iz aplikacije Fotografije.

Cijena: Besplatno (nadogradnja privatnog trezora - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Tajni foto trezor - Keepsafe

Zaključajte svoje fotografije i videozapise tajnim PIN-om pomoću Keepsafea. Stvaranjem prilagođenih albuma moći ćete upravljati svojim medijima i pristupiti im povoljnije. Nadalje, integrirana kamera omogućuje vam snimanje fotografija izravno iz aplikacije.

Postoji i opcija prezentacije za lijepo predstavljanje fotografija. A kada je potrebno, možete brzo otkriti svoje slike i podijeliti ih s prijateljima putem web stranica za društvene mreže.

Cijena: Besplatno (KeepSafe Premium - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Tajni foto album: Sakrij trezor

Uz standardno šifriranje u industriji, ovo je jedna od najboljih aplikacija za trezor fotografija koje čuvaju vaše slike. Također možete koristiti dodatnu zaštitu u obliku PIN koda ili otiska prsta.

Uz to, upotrijebite ugrađenu kameru za diskretno fotografiranje ili premještanje slika iz fotoaparata u tajni trezor. Tu je i šifrirana pohrana u oblaku za pristup vašim privatnim albumima s više uređaja.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Zaključajte fotografije Secret Photo Vault

Pogledajte ovu praktičnu aplikaciju za zaključavanje i upravljanje svime, od privatnih fotografija i videozapisa do tekstnih poruka, bilješki, glasovnih snimki, dokumenata itd. Podržava podmape i omogućuje vam brzi pristup svemu što vam treba.

Štoviše, može rukovati različitim vrstama datoteka, od PDF-a do običnog teksta, datotekama na PowerPointu, Word-u, Excelu, Stranicama, Brojevima, pa čak i audio i videozapisima. To ga čini moćnom sveobuhvatnom aplikacijom koja vam omogućuje da radite više stvari na jednom mjestu kako biste olakšali život.

Cijena: Besplatno (Pro verzija - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Sigurna brava: tajni foto album

Sakrijte svoje fotografije i videozapise u tajne mape pomoću ove iOS aplikacije za trezor fotografija. Također možete snimati nove fotografije izravno iz aplikacije kako biste održali privatnost.

Nadalje, najbolji dio u tome je što možete izbrisati slike iz originalnog albuma prilikom prijenosa ili fotografiranja iz aplikacije. Možete birati između različitih sigurnosnih opcija kao što su DotLock, Numeric, Alphabetic, Passcode, Touch ID, Face ID.

Cijena: Besplatno (Premium račun - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Najbolja tajna mapa

Kao što i samo ime govori, ovaj program stvara tajnu mapu za pohranu vaših slika i videozapisa. Morate postaviti lozinku prilikom prvog pokretanja aplikacije. Ako netko unese pogrešnu lozinku četiri uzastopna puta, aplikacija snima sliku slike uljeza i šalje vam e-poštu zajedno s njihovim mjestom.

Nadalje, također možete izravno snimati nove fotografije ili videozapise pomoću ugrađenih značajki ili uvesti iz svoje biblioteke fotografija. Besplatna verzija ima ograničene značajke i oglase, pa razmislite o nadogradnji na onu koja se plaća radi bolje funkcionalnosti

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Photo Vault Hide Photos Album

Ova aplikacija Photo trezor dolazi s ugrađenim preglednikom koji omogućuje privatno preuzimanje slika s interneta. Naravno, možete dodati i upravljati fotografijama iz svoje iPhone knjižnice.

Možete odabrati da svoje mape postavite nevidljivima tako da ostanu sigurne. Istodobno, podržava alfanumeričke, zaključavanje uzorka i bravice, kao i Touch ID i Face ID za sigurnu zaštitu.

Cijena: Besplatno (Pro verzija - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. GalleryVault-Sakrijte foto video

"GalleryVault" je dovoljno dobar da pruži snažan štit svim vašim fotografijama i videozapisima. Kao rezultat toga, drže se podalje od znatiželjnih pogleda. Jedna od značajnih značajki ove aplikacije je integrirani privatni web preglednik koji vam omogućuje da s lakoćom preuzmete svoje omiljene slike.

Nadalje, podržava pregled i skrivanje te GIF-ove. Štoviše, GalleryVault također nudi upozorenja o provalijima kako bi vas obavijestio tko pokušava naletjeti na vašu tajnu biblioteku fotografija.

Cijena: Besplatno (Premium mjesečno - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. SAVET - Preglednik i upravitelj datotekama

Evo još jednog jednostavnog načina da zaštitite sve svoje privatne fotografije, videozapise i dokumente. VAULT funkcionira poput naprednog upravitelja datotekama koji vam omogućuje uvoz i organiziranje datoteka različitih formata.

Datoteke možete i stisnuti u ZIP datoteku i prenijeti ih na svoj Mac ili u usluge za pohranu u oblaku kao što je Google pogon. TouchID / FaceID možete koristiti za otključavanje trezora i postavljanje zaključavanja aplikacije radi veće zaštite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati

Koju ste od ovih najboljih aplikacija za foto trezor za iPhone isprobali? Podijelite svoje misli i iskustvo s nama u komentarima u nastavku. I ne zaboravite provjeriti neke uređivače fotografija kako bi vaše slike imale besprijekoran izgled.

Možda ćete ih voljeti pročitati

 • Aplikacije za iPhone Password Manager
 • Aplikacije za filtre fotografija i efekte za iPhone
 • Aplikacije za dizajn logotipa za iPhone i iPad
 • Aplikacije za grafički dizajn za iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found