Blog

Najbolji bežični punjači u iPhoneu 7 i 7 Plus 2021. godine

Iako je većina proizvođača pametnih telefona prihvatila tehnologiju bežičnog punjenja, Apple joj tek treba popustiti. Ali to ne znači da ne možete uključiti svoj najnoviji iPhone. Ovi najbolji bežični punjači u iPhoneu 7 i 7 Plus pripremljeni su da vam omogućuju punjenje iPhonea s najvećom udobnošću. Ono što me postavlja za ove napredne bežične punjače je fantastična brzina i vrhunska zaštita od prekomjernog punjenja ili kratkih spojeva. Štoviše, pripremljeni su da budu izuzetno prenosivi.

1. Kusda

Podloga za bežično punjenje Kusda ima izuzetno kompaktan dizajn. Dizajn protiv klizanja osigurava da vaš pametni telefon ne klizi. Ugrađene zaštitne mjere štite vaš pametni telefon od kratkog spoja i prenapona.

LED svjetlo pogodno je za spavanje, tako da vaš noćni san neće ometati. Nakon što se uređaj potpuno napuni, LED indikator se automatski zaustavlja. Osim toga, Kusda ima jednogodišnje jamstvo.

Cijena: 17,99 USD na Amazon.com

Kupite ga od Amazona

2. Antye

Antye je cjelovit paket i nudi pouzdanije rješenje za punjenje vašeg pametnog telefona. Cijeli komplet uključuje podlogu za bežično punjenje, prijamnik za bežično punjenje i USB kabel za punjenje. Protuklizni gumirani premaz štiti vaš pametni telefon od ogrebotina, a istovremeno ga drži na mjestu tijekom punjenja.

LED indikator automatski se isključuje nakon 10 sekundi, tako da vaše spavanje ne ometa. Ovaj ultra prijenosni punjač možete odabrati u šest boja. Štoviše, Antye jastučić za punjenje podržan je 12-mjesečnim jamstvom.

Cijena: 29,99 USD na Amazon.com

Kupite ga od Amazona

3. Cloele

Ovo je još jedan visokokvalitetni komplet za bežično punjenje koji može ponuditi sigurno rješenje za punjenje vašeg iPhonea. Paket uključuje kompaktnu podlogu za punjenje, prijamnik i USB kabel. Pruža 2A izlaz, što je dovoljno dobro da vaš pametni telefon brzo napije.

Gumirana površina ne samo da štiti pametni telefon od struganja već ga i drži na mjestu tijekom punjenja. Osim toga, također štiti vaš pametni telefon od prekomjernog punjenja i prenapona.

Cijena: 25,99 USD na Amazon.com

Kupite ga od Amazona

4. ANĐELIOKS

ANGELIOX je dizajniran da bude vrlo učinkovita podloga za bežično punjenje. Uključuje vaš pametni telefon dobrom brzinom. Opremljen sustavom višestruke zaštite, punjač ne dopušta da uobičajene opasnosti poput prenapona naštete vašem uređaju.

Također dolazi s vrhunskim prijamnikom bežičnog punjenja i USB kabelom. Kako je lagan, moći ćete ga udobno nositi čak i u malom džepu. Štoviše, ANGELIOX je dostupan s jamstvom od 18 mjeseci.

Amazon: 22,97 dolara na Amazon.com

Kupite ga od Amazona

5. DanForce

Osim jastučića za punjenje, potreban vam je i visokokvalitetni prijamnik za bežično punjenje iPhonea 7. DanForce radi sa svim vrstama QI-bežičnih jastučića za punjenje. Tanak čip savršeno se uklapa u kućište bez dodavanja većeg dijela uređaja.

Također sprječava da se vaš iPhone pregrije. Štoviše, DanForce nudi doživotno jamstvo povrata novca.

Cijena: 17,97 dolara na Amazon.com

Kupite ga od Amazona

To je sve za sada!

Ti biraš?

Pod pretpostavkom, pronašli ste pouzdanije bežične punjače u iPhoneu 7 i 7 Plus za svoj pametni telefon. Javite nam svoje povratne informacije i osobine koje su vam se svidjele.

Možda će vam se svidjeti i ovi postovi:

  • Najbolje Power iPhone banke iPhone 7/7 Plus
  • Najbolji automobilski punjači za iPhone 7/7 Plus
  • Kako bežično napuniti iPhone 7/7 Plus
  • Najbolje priključne stanice za iPhone 7/7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found