Blog

Najbolje aplikacije za video chat za iPad i iPhone u 2021. godini

Videopoziv nikada nije bio lakši. I kod ovih najbolje aplikacije za video chat za iPad i iPhone, možete ostati povezani s prijateljima, obitelji, klijentima, kolegama i još mnogo toga. Dakle, pogledajmo i odaberite najbolje!
 1. Što ima
 2. Marko Polo - Ostanite u kontaktu
 3. Facebook Messenger
 4. Google Duo
 5. ZOOM Cloud Meetings
 6. WeChat
 7. Skype
 8. Hangouti
 9. JusTalk
 10. Viber Messenger

1. WhatsApp

WhatsApp je daleko najpopularnija aplikacija za razmjenu poruka koju vole milioni korisnika širom svijeta. Sad vam omogućuje i video poziv s prijateljima i voljenima. Ako ste vrhunska aplikacija koja vam omogućuje video chat s prijateljima s potrebnim štihom, WhatsApp mora biti glavni kandidat za vaš izbor.

Što se tiče kvalitete video poziva, WhatsApp bih ocijenio na razini najboljih. Najzanimljivije kod toga je što nudi relativno bolje pozive od većine drugih aplikacija čak i na 2G / 3G, a kamoli na 4G.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Marko Polo - Ostanite u kontaktu

Marco Polo više je od puke aplikacije za video pozive. Pomaže vam u povezivanju s ljudima koji su vam doista važni. Kad ne možete razgovarati s nekim zbog različitih rasporeda ili vremenskih zona, ovo bi moglo pomoći.

Pošaljite im video poruku! Oni mogu provjeriti i odgovoriti u slobodno vrijeme. Da biste pomiješali stvari, dodajte zabavne filtre i glasovne efekte.

Štoviše, nema ograničenja vremena za videozapise. Sve su poruke spremljene u oblaku, tako da ih možete ponovno posjetiti kad god želite.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Facebook Messenger

S više od 1000 milijuna korisnika, Facebook Messenger lako je jedna od najtraženijih aplikacija. Nudi izvrsno iskustvo video poziva.

Uživao sam u videopozivu sa svojim Facebook prijateljima. Grupni video pozivi u igru ​​unose potrebnu zabavu. Kvaliteta poziva je prilično dobra. Ostale uzbudljive značajke ove aplikacije za razmjenu poruka su Instant Video, Instant Games, Secret Conversation i još mnogo toga. Ako tražite aplikaciju koja bi video pozive učinila izuzetno praktičnim, Messenger bi trebao biti održiva opcija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Google Duo

Google Duo nije se morao truditi da uđe na ovaj poseban popis. Ono što ga izdvaja je sposobnost da vaše video pozive učini apsolutnom zabavom. Zaista sam se zapanjio kad sam vidio njegovu kvalitetu video poziva.

Iako je mnogim drugim suparnicima u najboljem slučaju potrebna internetska povezanost kako bi ostali stabilni tijekom poziva, njegova kvaliteta ne trpi puno čak i kada imate lošu internetsku vezu. Još bolje, omogućuje vam prebacivanje s mobilne mreže na Wi-Fi samo jednim dodirom.

Ima zanimljivu značajku nazvanu "Knock Knock" koja omogućuje video pregled dolaznih poziva. Stoga možete lako saznati tko zove i zašto prije nego što nastavite s pozivom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. ZOOM Cloud Meetings

Prilično popularna opcija video poziva za profesionalce. Prvo i najvažnije, kvaliteta videa i zvuka prilično je dobra. Zoom nudi trenutno dijeljenje zaslona, ​​virtualnu pozadinu, ploču u stvarnom vremenu, podršku za Apple CarPlay, pa čak i značajku webinara.

A zahvaljujući podršci Siri prečaca, možete koristiti glasovnu naredbu za pokretanje, pridruživanje i preslušavanje sastanka. Štoviše, možete pozvati do 100 ljudi da vam se pridruže na videu!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. WeChat - aplikacije za video chat za iPad i iPhone

WeChat je izuzetno popularna aplikacija za razmjenu poruka u Kini. Pruža visokokvalitetne video pozive. Ono što čini stvarnu stvar za korisnike jest to što omogućuje korisnicima stvaranje grupnih chatova s ​​do 500 ljudi. Zahvaljujući uglavnom user-friendly značajkama, smatra se jednim od glavnih konkurenata WhatsAppa. Možete mu potpuno vjerovati da oživljava vaše vrijeme videozapisa s prijateljima i voljenima.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Skype

Memi su napravili Skypeu nekoliko šala, ali ja sam jednostavno Skypeo s nekim i na sreću, to je savršeno uspjelo. Skype povremeno nailazi na probleme i ima kvarova unatoč ažuriranjima, ali Skype je aplikacija za pristup mnogim ljudima koji žele telefonirati. A budući da radi na svim uređajima - iOS, Android, Mac, PC, WP itd. - i dalje zadržava prvo mjesto među ljudima koji nisu tehnološki pametni.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 3,49 USD)

preuzimanje datoteka

8. Hangouti

Iako je Google Duo isključivo aplikacija za video chat, Hangouts također može slati i primati poruke chata. Prije nego što započnete video poziv s prijateljima, možete poslati tekst kako bi bili spremni suočiti se s vama i kamerom. Hangouts vam omogućuje besplatan videopoziv s do 10 prijatelja.

Hangouts mogu pretvoriti vaš razgovor u video poziv; jednim dodirom možete započeti videochat s kontaktima. Možete slati poruke prijateljima čak i ako su izvan mreže. Upotrijebite Google Cloud za upravljanje mobilnom aplikacijom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. JusTalk

Dogovoreno, JusTalk nije poznat kao neki od svojih istaknutijih suparnika, ali to ne znači da se ne može natjecati s njima kada vam omogućava video poziv s potrebnom udobnošću. Nisam ga puno koristio, ali jednostavno korisničko korisničko sučelje i pouzdan video poziv impresionirali su me. Možete odabrati teme, stvoriti doodle logotipe, pa čak i dodati svoje omiljene melodije zvona. Šifrira sve vaše podatke kako bi im pružio potrebnu sigurnost.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Viber Messenger - aplikacije za video chat za iPad i iPhone

Što se tiče značajki i korisničkog iskustva, Viber je odavno vrhunska aplikacija za razmjenu poruka. Iako možda ne izgleda tako elegantno kao WhatsApp i Facebook Messenger, postoji ono što je potrebno da biste obavili nevjerojatan posao.

Omogućuje vam da s lakoćom uputite video poziv prijateljima. Kvaliteta video razgovora u potpunosti je zadovoljavajuća. Uz nekoliko drugih važnih značajki koje vam omogućavaju ugodnu komunikaciju s prijateljima, Viber može biti elegantna alternativa ako odlučite predahnuti s FaceTimeom na svom iOS uređaju.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

Koji je vaš odabir?

Zaista sam impresioniran svim ovim aplikacijama za video chat jer vam omogućuju apsolutnu slobodu komunikacije. Ovisno o vašem osobnom interesu, možete odabrati onaj koji vas najviše uzbuđuje. Koja se od ovih aplikacija izdvaja iz vaše perspektive? Recite nam to u komentarima ispod.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

 • Najbolje FaceTime alternative
 • Aplikacije fotoaparata za iPhone
 • Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija za iPhone i iPad
 • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone