Blog

Najbolje kartaške igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Igre s kartama jedan su od najsvestranijih i najzanimljivijih načina za provođenje vremena i zabavu. Također su među najboljim igrama s prijateljima, bilo kod kuće ili na putovanju. Iako postoje neke prastare poput pokera ili pasijansa, ima i mnogo novih vrsta. Provjerite sve njih s ovim najboljim kartaškim igrama za iPhone i iPad.

 1. UNO!
 2. Pasijans
 3. Pik +
 4. Glavu gore! - Kvizovi u pokretu
 5. Zynga Poker - Texas Holdem
 6. Ognjište
 7. GWENT Igra s kartama Witcher
 8. Karte ▻ Igre
 9. Pinochle
 10. Mačići koji eksplodiraju
 11. Card Party

1. Izbor urednika: UNO!

Ova obiteljska kartaška igra nikad ne stari. Bez obzira igrate li je kod kuće ili u pokretu, uvijek će biti zabavno. Lako je, a tako konkurentno držati sve angažirane satima.

Možete se pridržavati vremenski testiranog igranja u klasičnom načinu ili dopustiti aplikaciji da preporuči novi inovativni način koji će vas izazvati. Postoji čak i zabavni način rada 2v2 koji je jedinstven način za udruživanje i strategije s partnerom.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Pasijans

Evo još jedne klasične igre s kartama koja je toliko poboljšana. Lako je i zarazna igra. Osim toga, pruža vam priliku da svakodnevno rješavanjem jedinstvenog izazova zaradite krune i trofeje.

Također možete prilagoditi svoj špil i pozadinu za osobni dodir. Imajte veće šanse za pobjedu i poboljšajte svoju strategiju uz mogućnost poništavanja neograničenih poteza. Postoji čak i opcija Hint koja će vam pomoći po potrebi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Lopate +

Ako ste ljubitelj igranja lopata s fizičkim kartama, trebali biste isprobati ovu mrežnu verziju za više igrača. Ponosi se mnogim igračima širom svijeta i pametnim protivnicima AI koji osporavaju vaše vještine.

Ima realan izgled i osjećaj, a nudi i laka i teška postignuća za otključavanje. Također automatski sprema vašu igru, a postoji i jednostavan vodič za pomoć novim igračima.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Glava gore! - Kvizovi u pokretu

Ovo je igra sa divljim kartama za iPhone i iPad koju je kreirala Ellen Degeneres. Uključuje odabir kategorije i pokušaj pogađanja riječi ili fraza, ovisno o tome što o tome kažu vaši prijatelji.

Neke kategorije uključuju Harryja Pottera, Prijatelje i Marvela, a čak možete stvoriti i vlastite. Brz je i zabavan, što ga čini savršenim za svaku večer igre s voljenima. Možete čak snimati i dijeliti videozapise urnebesnog igranja.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

5. Zynga Poker - Texas Holdem

Uživajte u jednoj od najpopularnijih internetskih poker igara koje uključuju Texas Hold’em, kao i nevjerojatno konkurentnim turnirima. Ova se aplikacija može pohvaliti s više igrača, više stolova, više turnira i, naravno, više jackpotova!

Dobit ćete bonus dobrodošlice od 60.000 besplatnih žetona, a igra se poput stvarnog iskustva. Izaberite jedan od tradicionalnih stolova za 9 osoba ili se pridružite novim stolovima za 5 osoba za bržu igru.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Ognjište

Evo izvrsne kolekcionarske igre na kartama iz studija iza World of Warcrafta. Sve je u skupljanju moćnih karata za stvaranje špila dok prizivate minione i bacate uroke da biste preuzeli kontrolu nad neprestanim bojnim poljem.

Vaš je izazov zaposliti majstorsku strategiju kako biste pobijedili svakoga tko se usudi izazvati vas. Izići će vam eksplozija kroz ćudljivi svijet mudrosti i sreće, uz mogućnost pogubnih ishoda sa svakom kartom koju igrate.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. GWENT Igra s kartama Witcher

Pogledajte ovu igru ​​karata za izgradnju palube koja se temelji na fantazijskim romanima Witcher i franšizi o video igrama. Lako je naučiti, a nudi dublje izazove koji će vas držati zakačenim.

Karte i igraća ploča oživljavaju s cool animacijama likova koji ljuljaju oružje, bacaju čarolije i bore se sa zvijerima. Pripremite se da budete uronjeni u svijet strateških mogućnosti kao vaš posao za pobjedu nad neprijateljima.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Karte ▻ Igre

Evo hrpe pasijansa u kartama. Uključuje klasični pasijans klondike, pauk i Freecell pasijans s nevjerojatnom grafikom i lakoćom upotrebe, a još uvijek izazov.

Izuzetno veliki simboli karata olakšavaju rad očiju, tako da nakon igranja ne osjećate napetost. Tu je i Smart Point sustav te više razina težine prema vašim vještinama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Pinokle

Ova kartaška igra igra se s колоdom od 9, 10, 48, 80, kartama, kraljicama, kraljevima i asovima s 48 ili 80 karata. Igranje se sastoji od ponavljanja redoslijeda licitiranja s igračima koji osvajaju bodove kombinirajući razne kombinacije karata i uzimajući trikove.

Možete odabrati reprodukciju jednokrevetne ili dvokatne s konfigurabilnim opcijama. Udružujete se s računalnim partnerom koji se zove Sjever i dva računalna protivnika zvanim Istok i Zapad. Aplikacija se često ažurira kako bi postala bolja i zabavila vas.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Mačići koji eksplodiraju

Evo kartaške igre za sve ljubitelje mačaka vani. Možete igrati s 2 do 5 igrača na više telefona u istoj sobi ili na mreži s prijateljima ili strancima. To je digitalna inačica jedne od najzaštićenijih igara Kickstarter ikad.

Način igre sastoji se od izvlačenja karata dok netko ne povuče eksplodirajućeg mačića i ne bude izbačen iz igre, osim ako već nema karticu Defuse. Morate upotrijebiti sve ostale karte u dec da biste premjestili, ublažili ili izbjegli eksplodirajuće mačiće.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

11. Card Party

Oslobodite zabavu s ovom akcijskom kartaškom igrom koju možete igrati s prijateljima ili drugima širom svijeta. Prihvatite izazov i otključajte deset posebnih karata poput kockica, binga i čarobnjaka.

Prvi igrač mora podudarati kartu na hrpi odbačenih brojeva ili boja. Ili igrač može baciti posebnu kartu ili je odabrati s špila. Možete zaraditi novčiće za viši nivo, a živopisna grafika i zvuk samo dodaju iskustvo.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati

Jeste li se okušali u bilo kojoj od ovih kartaških igara na iPhoneu i iPadu? Javite nam svog favorita u komentarima. I ne zaboravite poboljšati zabavu i s najboljim puzzle igrama.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Igre za više igrača za iPhone i iPad
 • Igre za dva igrača za iPhone i iPad
 • Igre u bijegu za iPhone
 • Avanturističke igre za iPhone i iPad