Blog

Najbolji daljinski kućišta i navlake za Apple TV u 2020

Svakim izdanjem Apple TV postaje pametniji. Isti je slučaj s daljinskim upravljačem. Najnoviji daljinski upravljač Siri doslovno je revolucija u daljinskoj tehnologiji. Jedini problem ovih daljinskih upravljača je što su osjetljivi.

Uobičajeni pad ili šok mogu ih slomiti i ostaje vam samo žaljenje. Zašto žaliti, kad smo naveli i slučajeve za daljince. Popis uključuje futrole za drugu, treću i četvrtu generaciju daljinskog upravljača Apple TV, zato se udobno smjestite i pogledajte popis.

Apple TV 4 daljinski upravljač

# 1. Hapurs

Hapurs je dizajnirao precizno kućište za vaš daljinski upravljač četvrte generacije Apple TV-a. Ova navlaka izrađena je od izdržljivog i mekog silikona koji osigurava čvrsto prianjanje. Daljinski upravljač vam nikada neće skliznuti s ruke dok govorite Siri naredbe. Za sigurno držanje daljinskog upravljača možete koristiti pričvršćeni vez.

Cijena: $5.99

Kupite ga od Amazona

# 2. elago R1 Intelli

Izrađeno od mekog silikonskog materijala, elago R1 Intelli kućište je vrlo zaštitno. Potpuno je sposoban apsorbirati šok. Zahvaljujući uglavnom teksturiranom dizajnu, poklopac pruža poboljšano prianjanje. Intelli dolazi s vrlo jakim magnetima koji vam omogućuju da ga lako pričvrstite na bilo koju metalnu površinu. Navlaka nudi besplatan pristup svim funkcijama vašeg Apple TV daljinskog upravljača. Na kraju, R1 Intelli dostupan je u šest zadivljujućih boja.

Cijena: $8.99

Kupite ga od Amazona

# 3. Fintie serija medenog češlja

Kućište daljinskog upravljača Finite ima oblikovan dizajn i savršeno se uklapa na vaš Siri daljinski upravljač. Sa savršenim izrezima na slici nudi potpun pristup svim priključcima i tipkama. Izrezbaren kvalitetnim materijalom, poklopac za daljinski upravljač vrlo je izdržljiv. Protuklizni materijal sprječava padove, a također osigurava pojačano prianjanje. Konačno kućište Apple TV daljinskog upravljača ima čak 11 opcija u boji.

Cijena: $7.99

Kupite ga od Amazona

# 4. Akwox

Ono što daljinsko kućište Akwox Siri čini razumno dobrim izborom je uglađeni dizajn. Izrađena od najfinijeg silikonskog materijala, na dodir se osjeća izuzetno mekom. Poklopac daljinskog upravljača dovoljno je čvrst da podnosi padove i odolijeva ogrebotinama. Zahvaljujući preciznim izrezima, omogućuje vam jednostavan pristup svim funkcijama. Još je bolje, na raspolaganju je šest šarmantnih opcija boja za odabir odgovarajućeg poklopca za daljinski upravljač.

Cijena: $7.49

Kupite ga od Amazona

# 5. Act Labs

Ovaj slučaj iz tvrtke Act Labs nalikuje iPhoneu. Izrađen je od plastike i u potpunosti pokriva stražnju stranu vašeg Apple TV daljinskog upravljača. Uz to pokriva i četiri ugla. Kućište ima uklonjivi remen za zglob koji se također može prilagoditi u različitim veličinama. Postoje precizni rezovi za mikrofon i dodirnu površinu koji vam omogućuju nesmetan pristup svim funkcijama daljinskog upravljača Siri.

Cijena: $9.99

Kupite ga od Amazona

# 6. Medvjeđi pokret

Precizna proizvodnja, torbica Bear Motion za daljinski upravljač četvrte generacije Apple TV-a omogućuje vam brz pristup tipkama. Čimbenici koji odgovaraju obliku čuvaju stražnju stranu i bočne strane daljinskog upravljača od ogrebotina, prljavštine i neravnina. Ne biste se trebali brinuti zbog daljinskog upravljača Apple TV-a čak i ako ga vaša djeca koriste.

Cijena: $6.98

Kupite ga od Amazona

Apple TV 2 i 3 daljinski upravljač

# 1. Fintie serija medenog češlja

Prikazujući obrazac saća, ovaj konačni daljinski upravljač za Apple TV prilično je urednog dizajna. Ergonomske stranice nude bolje prianjanje i sprječavaju klizanje. Pripremljen od visokokvalitetnog materijala, navlaka je vrlo izdržljiva. Kućište ima dovoljno snage da podnese šok i zaštiti vaš Siri daljinski upravljač od nule. Još bolje, postoji osam opcija boja koje možete odabrati.

Cijena: $7.99

Kupite ga od Amazona

# 2. fosa

Fosa predstavlja zaštitnu masku protiv klizanja za vaš daljinski upravljač Apple TV 2 i 3. Silikonska se futrola može pohvaliti preciznim kalupom koji precizno pristaje na daljinski upravljač. Ostvarite puni pristup svim tipkama i priključcima i doživite vrhunsko držanje. Fosa je za izradu ovog udaljenog kućišta koristila visokokvalitetni, ekološki prihvatljiv materijal. Ovo je kućište prilagođeno koži, osim što je fleksibilno i izdržljivo.

Cijena: $5.39

Kupite ga od Amazona

# 3. SIKAICASE

Pokazujući tanak dizajn, SIKAICASE je stvoren da bude zaštitno odijelo za vaš Apple TV daljinski upravljač. Mekana struktura snage vrhunskog silikonskog materijala izgleda lijepo. Točni izrezi poboljšavaju korisničko iskustvo. Zahvaljujući poboljšanom držanju, daljinski upravljač vam neće skliznuti iz ruku. 11 opcija boja dovoljno je da odaberete pravo podudaranje daljinskog upravljača.

Cijena: $6.99

Kupite ga od Amazona

# 4. InventCase

InventCase je klasično dizajnirana maska ​​za Apple TV daljinski upravljač. Izrađena je od vrhunske crne PU kože koja izgleda vrlo elegantno. Navlaka štiti daljinski upravljač od prašine i prljavštine, dok vam rezovi na njemu omogućuju nesmetan pristup svim funkcijama. Kako je dizajniran posebno za 2. i 3. generaciju, poklopac savršeno pristaje na daljinski upravljač. I na kraju, u trenutku pisanja ovog članka ne postoje opcije boja.

Cijena: $14.99

Kupite ga od Amazona

Odjava

Koji će se daljinski kućište spojiti s vašim daljinskim daljinskim upravljačem Siri? Javite nam njegovo ime i kvalitet koji vam se najviše svidio u njemu.

Bilo da je riječ o poboljšanom prianjanju, zaštiti cijelog tijela ili lijepom dizajnu, ovi udaljeni koferi ispunjavaju očekivanja u svim aspektima. Osim toga, vrlo su lagani i savršeno pristaju na vaš daljinski upravljač.

Možda biste htjeli provjeriti i:

  • Najbolji kontrolori igara za iPhone, iPad i Apple TV
  • Kako koristiti TV aplikaciju na iPhoneu i Apple TV-u
  • Kako uključiti tamni način rada na Apple TV-u
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found