Blog

Spotify ne radi na iPhoneu ili iPadu? Kako to popraviti

Otvorite Spotify da biste uživali u svojim omiljenim pjesmama, ali na zaprepaštenje shvatite da to ne radi. Srećom ovo je privremeni problem koji se može riješiti slijedeći neke brze popravke. Za pomoć, evo popisa sedam mogućih rješenja koja su učinkovita kada Spotify prestane raditi na vašem iPhoneu ili iPadu. Slijedite ih od vrha do dna i riješimo vaš problem!

 1. Prisilno zatvorite Spotify i ponovno ga otvorite
 2. Provjerite internetsku povezanost
 3. Provjerite status poslužitelja Spotify
 4. Odjavite se i ponovo prijavite
 5. Ponovo pokrenite svoj uređaj
 6. Ažurirajte svoju aplikaciju Spotify
 7. Deinstalirajte i ponovo instalirajte aplikaciju Spotify

1. Prisilno zatvorite Spotify i ponovno ga otvorite

Prisilnim zatvaranjem i ponovnim pokretanjem aplikacije uklanja se nekoliko privremenih problema. U slučaju da je Spotify zapeo ili vam ne dopušta pomicanje po popisu pjesama ili korištenje kontrola, poželjno je napustiti ga i ponovo ga otvoriti.

 1. Na iPhoneu s Face ID-om prijeđite prstom od dna zaslona prema gore i držite. Na iPhoneu s gumbom Početna brzo ga dvaput pritisnite.
 2. Iz prebacivača aplikacija, povucite karticu aplikacije Spotify prema gore napustiti ga.
 3. Nakon nekoliko sekundi ponovo pokrenite Spotify.

2. Provjerite internetsku povezanost

Drugo, provjerite ima li vaš iPhone aktivnu Wi-Fi ili mobilnu vezu.

Za to otvorite Postavke aplikaciju i dodirnite Wi-Fi. Dodirnite dostupnu mrežu da biste se povezali s njom.

Slično tome, unutar Postavke aplikaciju, dodirnite Stanični i pobrinite se da prekidač za Stanični podaci je omogućen. Na ovom zaslonu osigurajmo da mobilni podaci nisu posebno onemogućeni za Spotify. Da biste to provjerili, pomaknite se prema dolje odjeljku ‘STANIČNI PODACI’ i provjerite je li omogućen Spotifyjev prekidač.

Nakon što izvršite jedan ili oba gornja koraka, otvorite Safari i posjetite web stranicu, ako se učita, to znači da uređaj ima funkcionalnu internetsku vezu.

U slučaju da imate problema s Wi-Fi mrežom ili mobilnom mrežom, pogledajte naš detaljni vodič koji će vam pomoći riješiti ih.

 • Kako popraviti Wi-Fi koji ne radi na iPhoneu
 • Kako popraviti da mobilni podaci ne rade na iPhoneu

3. Provjerite status poslužitelja Spotify

U rijetkim situacijama Spotify možda neće funkcionirati globalno ili će možda biti ogorčenja samo u vašoj regiji.

Najlakši način provjere je posjetom Spotify Status na Twitteru. Da biste saznali više o statusu Spotify u vašoj regiji, posjetite web lokacije poput DownDetector. Možete potražiti i "Status poslužitelja Spotify‘Na Googleu, Bingu ili bilo kojoj drugoj tražilici.

4. Odjavite se i ponovo prijavite

 1. Otvorite aplikaciju Spotify i dodirnite Dom, ako već nije. U gornjem desnom kutu dodirnite Postavke ikona.
 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite ODJAVITE SEi potvrdite.
 3. Sada prisilno zatvorite aplikaciju (objašnjeno gore). Zatim ponovno pokrenite Spotify i prijavite se koristeći svoje vjerodajnice.

Gornji koraci pomažu i ako ste nedavno nadogradili na Spotify Premium, a on se ne odražava ili prestaje raditi ispravno.

5. Ponovo pokrenite svoj uređaj

Kada ponovo pokrenete iPhone ili iPad, nekoliko malih problema s aplikacijama i privremeni problemi na razini softvera uspješno se popravljaju.

Ako ste novi u iOS-u, možete provjeriti naš vodič za ponovno pokretanje bilo kojeg iPhone ili iPad modela.

Bilješka: Ako jednostavno ponovno pokretanje nije dovoljno dobro za rješavanje vašeg problema, naučite kako teško ponovno pokrenuti (ili prisilno ponovno pokrenuti) vaš iPhone.

6. Ažurirajte svoju aplikaciju Spotify

Svakim ažuriranjem Spotify pokušava riješiti postojeće pogreške, ispolirati korisničko iskustvo i uvesti nove značajke ili promjene.

Dobro je imati na iPhoneu najnoviju verziju aplikacije. Da biste ažurirali, dugo pritisnite ikonu App Store i odaberite nadopune. Dodirnite AŽURIRAJ uz Spotify, ako je vidljiv.

7. Deinstalirajte i ponovo instalirajte aplikaciju Spotify

Konačno, ako vam nijedno od gore navedenih rješenja ne uspije, vrijeme je za svježu instalaciju Spotify-a. To uključuje deinstalaciju aplikacije i ponovnu instalaciju. Napominjemo da ćete brisanjem aplikacije ukloniti i sve preuzete pjesme.

Na početnom zaslonu dugo pritisnite ikonu aplikacije Spotify i dodirnite Izbriši aplikacijuIzbrisati.

Zatim, dugo pritisnite ikonu App Store i dodirnite traži. Upišite "Spotify‘I dodirnite ikonu za preuzimanje. Nakon toga, prijavite se u aplikaciju i trebala bi funkcionirati poput šarma!

Odjava

Na ovaj način možete uspješno riješiti problem da Spotify ne radi na vašem iOS ili iPadOS uređaju.

Nažalost, ako ništa od navedenog ne pomogne, zamolite prijatelja ili člana obitelji da se prijavi na svoj račun Spotify na vašem iPhoneu. Ako im uspije, to znači da postoji određeni problem s vašim računom. U takvoj situaciji kontaktirajte Spotify Care.

Sad sve radi ispravno? Vrijeme je da provjerite neke druge fantastične resurse povezane sa Spotifyjem. Pogledaj.

 • Kako omogućiti uštedu podataka u Spotifyu na iPhoneu
 • 30 cool spotify savjeta i trikova za iPhone (koristite ga kao profesionalca)
 • Kako dodati Spotify Widget na iPhone
 • Kako napraviti mape popisa za reprodukciju na Spotifyu