Blog

Najbolje smiješne vremenske aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini -%

iPhone vremenske aplikacije su nešto, provjeravat ćete dvaput ili tri puta dnevno, ali svaki put kad vidite isto dosadno sučelje aplikacije. Postoje samo brojevi i prognoze za dan / tjedan. Da bi vremenska predviđanja bila začinjena, okupili smo neke od najboljih smiješnih vremenskih aplikacija za iPhone i iPad. Budući da je vrijeme izgubilo mjesto u neobaveznim razgovorima, dodavanje začina njegovom virtualnom avataru potaknut će više ljudi da razgovaraju o tome. Ovdje navedene aplikacije za vrijeme su urnebesno smiješne jer u njima ima humora i sarkazma.

1. MRKVA Vrijeme

Ova nagrađivana aplikacija pruža vam precizno i ​​detaljno vremensko izvješće na vašem iPhoneu ili iPadu. Da bi opisao nepredvidljivo vrijeme, CARROT Weather koristi dijaloge, likove i promjenu krajolika. Takvo dinamično sučelje tjera ljude da čekaju mećavu ili pljuskove da bi vidjeli kako to aplikacija opisuje.

Ako se odlučite za premium članstvo, vremenska aplikacija šalje upozorenja o ozbiljnim vremenskim prilikama i dnevne sažetke obavijesti. Imate li Apple Watch? Možete dobiti upozorenja o dolaznim oborinama.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

2. Smiješno vrijeme Grumpy Cat-a

Dohvatite najmračniju prognozu uopće! Ova aplikacija daje informacije o vremenu po satu na vašem iOS uređaju. Dohvatite i sedmodnevnu vremensku prognozu koja je prikazana na animiranom radaru. Upoznajte vrijeme u svim krajevima svijeta.

Recite prijateljima da koristite smiješnu vremensku aplikaciju; podijelite vremensku prognozu sa svojim prijateljima na Facebooku, Instagramu i Twitteru.

Cijena: Besplatno / 1,99 USD - Uklonite oglase

preuzimanje datoteka

3. Kakva je prognoza? !!

Vrijeme može biti ugodno i neugodno, pa to opisuje i vaš jezik. Kakva je prognoza? !! ne samo da vam nudi točna predviđanja već vam daje nekoliko uvredljivih fraza za pripovijedanje o gadnom vremenu. Uključite značajku nepristojnosti i koristite neugodne fraze.

Ova savršena vremenska aplikacija pruža najnovije vremenske izreke u različitim glasovima. Primajte upozorenja o vremenu od NOAA na deset dana i 48 sati.

Cijena: Besplatno / 1,99 USD - Uklonite oglase

preuzimanje datoteka

4. HumorCast - Urnebesno vrijeme

Izvještaj o vremenu ispunjen humorom! Ovo je ljepota HumorCast-a koji vam pomaže započeti dan desnom nogom. Ako ste bijesni zbog lošeg vremena, možete upotrijebiti bogatu biblioteku od 1000 fraza HumorCasta da biste opisali strašno vrijeme.

Ova se aplikacija može pohvaliti vrhunskim vremenskim motorom, koji također uključuje NOAA. Cijela je tehnologija umotana u lucidno sučelje. Možete koristiti prekrasne pozadine koje su stvorili svjetski poznati fotografi.

Cijena: Besplatno / 1,99 USD - Super korisnik

preuzimanje datoteka

5. Vrijeme gore

Gotovo četiri tisuće rejtinga jamči za popularnost Weather Up-a. Otvorite prozor s trenutnim vremenskim uvjetima u vašem mjestu i budite spremni za suočavanje s danom koji slijedi. Aplikacija vam daje prognozu po satu i deset dana. Postoje različite ikone za vremenske prognoze, ali sve su ikone razumljive svim korisnicima.

Umjesto da vam šalje nepotrebne obavijesti, Weather Up vam pokazuje ono što želite vidjeti. Jednostavno je, moćno i lijepo. Postoje kupnje putem aplikacije, a možete se pretplatiti na mjesečne i godišnje pretplate.

Cijena: Besplatna / Pro nadogradnja kreće se od 1,99 USD

preuzimanje datoteka

6. Vremenska patka

Djeca vole vidjeti kako vremenska patka govori o klimatskim promjenama u danu ili tjednu. Prije nego što napustite dom, morate znati što odjenuti - majicu ili baloner. Uvijek ste spremni suočiti se sa hirovima prirode kada je Weather Duck na vašem iOS uređaju.

Vizualni vodič ove aplikacije zanima dijete svih dobnih skupina. Sljedeći put kad izađete, znate što odjenuti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To su svi prijatelji!

U svim vremenskim prilikama ...

Smiješna iOS aplikacija za vrijeme vaš je najbolji pratilac u svim vremenskim prilikama - nema više dosadne vremenske prognoze. Kontrola vulgarnosti i dijeljenje društvenih mreža dvije su od značajnih karakteristika koje vremenske aplikacije imaju.

Bacite pogled i na sljedeće postove:

  • Najbolje aplikacije za odbrojavanje za iOS
  • Aplikacije za izradu pozivnica za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za učenje glazbe za iOS
  • Najbolje kriket aplikacije za streaming za iPhone i iPad

Koju biste smiješnu vremensku aplikaciju željeli instalirati na iPhone i iPad? Podijelite svoje povratne informacije u odjeljku za komentare.