Blog

Facebook ne radi na iPhoneu i iPadu? Evo stvarnog popravka!

Učitavanje i neispravan rad Facebooka prilično su česti problemi na iPhoneu. Brojni korisnici koji su se suočili s problemom obratili su nam se putem različitih medija i žalili se zbog toga. Srećom, to je nešto što se može uspješno riješiti. U ovom uputstvu donosimo vam moguća rješenja koja će vam pomoći da riješite problem s Facebookom koji ne radi na iPhoneu i iPadu.

 1. Zatvorite i ponovo pokrenite aplikaciju
 2. Rješavanje problema s internetskom vezom
 3. Provjerite ograničenja za Facebook
 4. Provjerite Facebook Update
 5. Obrišite povijest i podatke o web mjestu
 6. Izbrišite i ponovo instalirajte aplikaciju Facebook
 7. Ponovo pokrenite iPhone
 8. Ažurirajte svoju verziju iOS-a

1. Zatvorite i ponovo pokrenite aplikaciju

Prvo što obično pokušamo kad Facebook prestane raditi je da povučemo stranicu zaslona aplikacije da ga osvježimo. U slučaju da ovo ne uspije, sljedeće rješenje je napuštanje i ponovno pokretanje aplikacije Facebook.

Da biste prisilno zatvorili aplikaciju, na iPhoneu s Face ID-om prijeđite prstom od dna zaslona i držite. Na iPhoneu s gumbom Početna brzo ga dvostruko pritisnite. Sada ste u prebacivaču aplikacija. Povucite karticu aplikacije Facebook da biste je zatvorili. Nakon nekoliko sekundi ponovo pokrenite aplikaciju.

2. Riješite probleme s internetskom vezom

To bi ponekad moglo biti zbog problema s Wi-Fi-jem ili mobilnim podacima. Da biste to provjerili, otvorite Safari i posjetite web mjesto.

Učitava li se? Ako da, savršeno! Ako nije, isključite i uključite Wi-Fi ili mobilne podatke na svom iPhoneu. Također, razmislite o ponovnom pokretanju Wi-Fi usmjerivača. Evo naših detaljnih izvora o rješavanju problema s Wi-Fi mrežom i mobilnom podatkovnom vezom u slučaju da vam treba dodatna pomoć.

Ako upotrebljavate mobilne podatke, bitno je provjeriti je li omogućen za Facebook ili nije. Da biste to učinili, pokrenite Postavke aplikacija → Stanični → pod CELULARNI PODACI provjerite je li omogućen je prekidač za Facebook.

Koristite li VPN? Ako je odgovor da, onemogućite ga. Facebook (kao i mnoge druge web stranice) možda neće biti dostupan na određenim VPN-ovima.

3. Provjerite ograničenja za Facebook

Vrijeme zaslona omogućuje nametanje vremenskog ograničenja i drugih vrsta ograničenja aplikacijama. Budući da Facebook ne funkcionira na odgovarajući način, uložimo kratki trenutak da potvrdimo da nije ograničen.

 1. Otvori Postavke aplikaciju i dodirnite Vrijeme zaslona.
 2. Dodirnite Ograničenja aplikacije i osigurati da Facebook ovdje nije dodan.
 3. Ako jest, dodirnite ga i na kraju tapnite Izbriši ograničenje.
 4. Sada dodirnite vrati se natrag. Zatim dodirnite Ograničenja sadržaja i privatnosti.
 5. Isključite prekidač za Ograničenja sadržaja i privatnosti.

Nakon što slijedite gornje korake, pokrenite aplikaciju Facebook i provjerite učitava li se ili ne.

4. Provjerite Facebook Update

Facebook često donosi nova ažuriranja aplikacija. I u svakoj od njih div društvenih medija pokušava riješiti probleme i poboljšati cjelokupno iskustvo. Da biste riješili radni problem, morate nabaviti najnoviju verziju.

Da biste ažurirali aplikaciju na iPhoneu, dugo pritisnite ikonu App Store i dodirnite nadopune. Zatim dodirnite AŽURIRAJ pored Facebooka.

5. Obrišite povijest i podatke o web mjestu

Suočavate li se s problemima dok upotrebljavate Facebook u Safariju ili bilo kojem drugom iOS pregledniku? Brisanje povijesti i podataka s web mjesta učinit će trik.

Imamo detaljni vodič koji vam pokazuje kako očistiti povijest Safarija na iPhoneu i iPadu. Za ostale preglednike dodirnite gumb postavki unutar aplikacije i potražite Povijest → Obriši podatke pregledavanja.

6. Izbrišite i ponovo instalirajte aplikaciju Facebook

Jednom kada izbrišete aplikaciju, ona uklanja povezane podatke, a nakon ponovne instalacije sve započinje iznova. Kako Facebook ne radi, isprobajmo i ovo rješenje.

 1. Pritisnite ikonu aplikacije Facebook na početnom zaslonu i dodirnite Izbriši aplikacijuIzbrisati.
 2. Sada pritisnite ikonu App Store i dodirnite traži. Upišite "Facebook‘I dodirnite ikonu za preuzimanje.
 3. Kad se preuzimanje završi, prijavite se ponovo u aplikaciju.

7. Ponovo pokrenite iPhone ili iPad

Jedno od rješenja za rješavanje nekoliko tehničkih problema na bilo kojem uređaju koje se često zanemaruje je - ponovno pokrenite! Uključuje jednostavne korake i rješava problem bez puno petljanja.

Da biste riješili stalne probleme s radom na Facebooku, samo naprijed i ponovo pokrenite iPhone. Nakon ovoga problem više neće imati problema.

8. Ažurirajte svoju verziju iOS-a

Napokon, ako ništa ne pomogne, ažurirajte svoj iPhone. Osigurati će bolju kompatibilnost s Facebookom (i drugim aplikacijama). Slijedom toga, tekuća radna pitanja mogu se uspješno riješiti.

Odjava

Iskreno se nadam da ste uspjeli pronaći pozitivan izlaz iz Facebook problema slijedeći gornja rješenja. Javite nam koji je za vas radio.

Nažalost, ako problem i dalje postoji, prijavite ga Facebooku.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

 • Preuzmite Facebook videozapise s iPhonea, Androida i računala
 • Kako dodati privremenu sliku profila na Facebooku
 • Kako vidjeti tko je gledao vaš Facebook profil
 • UKLJUČITE Facebook Dark Mode na iPhoneu i iPadu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found