Blog

Najbolji iPhone 5 / 5s zaštitnici zaslona u 2021

Uvijek je sigurnije i bolje da sjajni zaslon vašeg iPhone 5 sigurno bude pokriven prozirnim i jakim poklopcem. Štitnik zaslona mora se imati, ako pitate mene i druge koji imaju iPhone. Tako je lako pomisliti da ovaj mali komad plastičnog poklopca zapravo ne bi stvorio veliku razliku, ali dječaci nismo u pravu! (Ovdje je popis najboljih zaštitnika zaslona za iPhone 6.)

IPhone 5 / 5s zaštitnik zaslona prva je linija obrane od puno stvari:

  • Masni ili prljavi vrhovi prstiju
  • Stalna struja prašine zbog izlaganja vani
  • Ogrebotine uzrokovane predmetima poput ključeva, kovanica itd
  • Vlaga, a ponekad i slučajna voda (kiša)

Štitnici zaslona su - stoga - obavezna stvar za vaš iPhone. Nije važno imate li futrolu ili ne, ali zaštitnik zaslona je nešto što bi trebalo biti na vašem iPhoneu.

Pa izađite i pokušajte shvatiti koji je najbolji dio. Očito su da velike marke proizvode najbolje stvari, pa pogledajte, recimo, Otterbox, Belkin i druge. Tada shvatite da tamo navedeni iPhone zaštitnici zaslona 5 / 5s koštaju koliko i slučaj koji je vaša susjeda upravo kupila za svoj iPhone. Ponekad, čak i više!

Ne sviđa mi se ideja da potrošim 30 ili čak 25 dolara za zaštitnike zaslona. Mislim, hajde! znam da kvaliteta govori sama za sebe, ali svejedno je ne želim toliko glasnu. Osnovni zaštitnici zaslona rade trik na isti način.

Dakle, ovdje je kolekcija najboljih iPhone 5 / 5s zaštitnika zaslona koja vam ne baca atomsku bombu u džepove. Tamo gdje izgori rupa, govorimo o nečemu doista ozbiljno važnom - poput brušenog aluminija. Ako ne, idemo na optimalnu kolekciju.

1 AmFilm

Izrađen od kvalitetnog troslojnog filma za kućne ljubimce, ovaj zaštitnik zaslona nudi vašem iPhone dodirnom zaslonu potpunu zaštitu od ogrebotina, prašine ili ogrebotina. Glatko se postavlja na zaslon i ne ostavlja nikakve ostatke kad ga uklonite.

Dolazi s krpom za čišćenje od mikro vlakana i karticom za uklanjanje mjehurića. Ako želite imati lijepu zaštitnu masku zaslona za svoj iPhone, AmFilm bi trebao pametno odabrati.

Cijena: 9,95 USD [5,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga od Amazona

2. OMOTON

OMOTON zaštitnik zaslona dolazi s okruglim rubom koji mu pomaže da se lako instalira i pruža zaštitu cijelog zaslona vašem iPhoneu. Tvrdoća 9H čini ga dovoljno robusnim da zaštiti zaslon od ogrebotina. Visokokvalitetni materijal otporan je na otiske prstiju.

Budući da je bez mjehurića, nećete imati neugodnosti dok ga instalirate na uređaj. Budući da je vrlo tanak, osjeća se vrlo glatko na dodir. Još bolje, pruža jasnoću visoke razlučivosti kako biste uživali u korištenju uređaja.

USP: Jasnoća visoke definicije

Cijena: 7,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.

Kupite ga od Amazona

3. GORNJA

Ovaj štitnik za zaslon tvrtke UPPERCASE izrađen je od vrhunskog kaljenog stakla. Lako ćete instalirati ovaj tanki zaštitnik zaslona na svoj uređaj. Zaobljeni rubovi omogućuju mu da se glatko razvalja.

Nudi punopravnu zaštitu zaslona osjetljivog na dodir. Pokretan tvrdoćom od 9H, u potpunosti se može oduprijeti utjecaju ogrebotina. Oleofobni premaz sprečava otiske prstiju i mrlje od ulja.

USP: Potpuno osiguranje

Cijena: 7,95 dolara na Amazonu dok ovo pišemo.

Kupite ga od Amazona

4. JETech

JETech zaštita zaslona debela je samo 0,33 mm i nudi ultra-prozirnost. Ima okrugli rub i potpuno bez mjehurića, pruža ugradnju bez muke.

Nudi upravo onu glatkoću koju biste željeli koristiti sa svojim uređajem u miru. Vodeća tvrdoća u industriji osigurava da zaslon osjetljiv na dodir može zaštititi od bilo kakvih brutalnih ogrebotina. Otporan na otiske prstiju i prašinu, ovaj zaštitnik zaslona nudi bolje korisničko iskustvo i dolazi u tri boje - prozirnoj, plavoj i crnoj.

USP: Izuzetno reagira

Cijena: 7,99 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga od Amazona

5. MoboZx

Sa samo 0,3 mm debljine, MoboZx zaštitnik zaslona pruža vrhunsku jasnoću. Ne ostavlja ostatke iza sebe i savršeno puca na svim rubovima zaslona. Vrlo je osjetljiv na dodir. Standardna tvrdoća u industriji pojačava njezinu snagu i čini je dovoljno moćnom da izdrži ogrebotine.

Hidrofobni i oleofobni premaz sprječavaju da ulja, prljavština unište bistrinu i odziv.

USP: Vrhunska čaša

Cijena: 14,99 USD [8,99 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga od Amazona

Odjava

Koji je od ovih zaštitnika zaslona prošao test na kiselinu? Koja je kvaliteta koju želite vidjeti u svakoj vrhunskoj zaštiti zaslona za iPhone?

Osobno želim da zaštitnik zaslona bude u potpunosti otporan na ogrebotine i nudi visoku prozirnost kao i odziv. Ali vaše se sklonosti mogu razlikovati od mojih.

Željeli biste na brzinu pogledati:

  • Najbolji iPhone 5 / 5s / SE slučajevi
  • iPhone 5 / 5s / SE kožne futrole
  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 5 / 5s / SE
  • Najbolji prozirni skinovi za iPhone 5