Blog

Najbolji iPhone 6 i 6 Plus olovke 2021. godine

Da čujemo, bacite pogled na neke od najboljih iPhone 6 i 6 plus olovki koje morate posjedovati da biste se malo odmorili na dohvat ruke. Sačinjeni od niza materijala poput aluminija, čelika itd., Vrlo brzo ćete se zaljubiti u ove zapanjujuće stiluse. Neki također imaju dvostruku funkcionalnost služenja olovkom!

1. Milemont

Milemont je napravio olovku koja je osjetljiva na pritisak i nagib. To vam omogućuje promjenu težine linije i stvaranje suptilnog sjenčanja. Ova je olovka posebno korisna za korisnike koji vole skicirati i crtati s preciznošću.

Dugačka baterija jedna je od blistavih karakteristika ovog olovka. Nakon što napunite ovu olovku, možete je koristiti osam sati. Funkcija automatskog spavanja štedi trajanje baterije.

USP: Funkcija automatskog spavanja

Pogledajte na Amazonu

2. amPen kapacitivni olovka

Izuzetno osjetljiva olovka amPen svaki je centimetar potreban za vaš zaslon osjetljiv na dodir. Olovku možete koristiti za mnoge svoje Apple uređaje, kao i za kartice HTC i Samsung Galaxy bez napora.

Dizajniran u obliku olovke, olovka se može pohvaliti čvrstim aluminijskim kućištem i mekanim izdržljivim vrhom koji osigurava površinu zaslona vašeg iPhonea bez ogrebotina.

USP: Prikladno dizajniran

Pogledajte na Amazonu

3. KNJIŽEVNIK

LIBERRWAY nudi set od deset olovki za pisaće u raznobojnom nizu. Tvrtka je vrh olovke proizvela od meke gume otporne na ogrebotine. Uživat ćete u izvrsnoj kontroli nad savjetom dok pišete ili crtate nešto na velikom zaslonu svog iPhonea.

Aluminijsko tijelo ove olovke održava je zaštićenom i dugo traje. Kao i ostale olovke, i ova olovka ima dizajn kopče koja vam pomaže da je stavite u džep, knjigu ili dnevnik.

USP: Aluminijsko tijelo

Pogledajte na Amazonu

4. DHTS

DHTS donosi jedinstvenu olovku koja se također može pohvaliti kemijskom olovkom. Ovaj dizajn „dva u jednom“ 100% je kompatibilan sa svim kapacitivnim uređajima osjetljivim na dodir, poput vašeg iPhone 6 Plus i drugih iPada. Vrh vrhunske gume pruža vam osjetljiv dodir; olovka glatko klizi po zaslonu.

Možete odabrati bilo koju olovku za pisanje iz šarene palete od deset olovaka. Ovaj set olovke može biti savršena mogućnost poklona za vaše prijatelje i voljene.

USP: Osjetljivo dodirivanje

Pogledajte na Amazonu

5. Bijesan

Ovo je još jedna dva-u-jednom olovka koja ima kemijsku olovku na papiru. Bez obzira radite li na digitalnom uređaju ili na papiru, Anngrowy je vaše jedno rješenje kao olovka. Pomoću ove olovke na zaslonu iPhonea ne ostavljajte otiske prstiju, ogrebotine ili masnoće.

Na jednom kraju nalazi se ultra osjetljiva olovka, a na drugom ćete pronaći visokokvalitetnu kemijsku olovku. Laganu olovku jednostavno je nositi svojim dizajnom kopča.

USP: Lagana olovka za olovke

Pogledajte na Amazonu

6. Pobjednik

Ova ponuda tvrtke “AWINNER” dorasla je zadatku za nesmetano pisanje ili bilježenje. Ono što mu pomaže impresivno utjecati je elastični fini vrh koji s osjećajem klizi na dodirnom zaslonu.

Tehnologija aktivnog osjetnika dodatno pojačava svoju funkcionalnost. A s podrškom za nekoliko poznatih aplikacija poput Evernotea, ZoomNotesa i drugih, AWINNER osigurava da vaše vrijeme bilježenja ostaje ugodno iskustvo.

Govoreći o trajanju baterije; može raditi i do 12 sati nakon što se potpuno napaja. Što se tiče dizajna, anodizirana aluminijska legura s mekanim gumenim držačem čini sigurnu opkladu za svakodnevnu upotrebu.

USP: Elastični fini vrh

Pogledajte na Amazonu

7. Teviwin

Teviwin je dizajnirao ovu olovku koja vam pruža iskustvo koje reagira poput dodira prsta. Olovka se glatko prevrće preko dodirnog zaslona vašeg iPhonea. Potpuno je kompatibilan sa svim kapacitivnim uređajima osjetljivim na dodir.

S druge strane ove olovke pronaći ćete kemijsku olovku za vašu udobnost. Ne morate sa sobom nositi zasebnu kemijsku olovku. Da bi spriječio ogrebotine zaslona telefona, Teviwin koristi izdržljivu meku glavu.

USP: Izdržljiva mekana glava

Pogledajte na Amazonu

8. Kapacitivni olovka AmazonBasics

Jedinstvena mogućnost odabira veličine vrha između vrhova od 5 mm, 6 mm i 7 mm ono je što čini crnu olovku simpatičnom među korisnicima iPhonea 6/6 Plus.

Glomazna olovka izrađena je od aluminija, ima džepnu kopču za olakšavanje pohrane, a također je kompatibilna s drugim tabletima i pametnim telefonima osjetljivim na dodir.

USP: Ugrađena džepna kopča

Pogledajte na Amazonu

9. amPen Hybrid Stylus

Izuzetno osjetljiva olovka amPen Hybrid Stylus kompatibilna s gotovo svim uređajima zaslonima osjetljivim na dodir dizajnirana je poput olovke i nudi nevjerojatan osjećaj koji možete doživjeti samo kad je držite među prstima.

Vrpca je pričvršćena laganom olovkom tako da je možete nositi bilo gdje povoljno. Pohvali se i srebrnom kopčom za džep. Mekani vodljivi hibridni vrh može se zamijeniti kad se istroši i tako će vam olovka biti zauvijek tu!

USP: Zamjenjivi hibridni vrh

Pogledajte na Amazonu

10. Osnove prijateljskog Šveđanina - Paket od 6 stilusa

Olovka srednje veličine savršeno je pogodna za vaš Apple telefon i na sjajan je način kompatibilna s drugim dodirnim uređajima. Lagano ugrađena olovka za izradu kopča izrađena od aluminijskog kućišta dostupna je u pakiranju od 6 komada, svaka u različitim bojama poput crne, zlatne, srebrne itd., S različitim veličinama gumenih vrhova.

Tkanina u boji od mikrovlakana nalazi se u paketu kako bi se osiguralo da zaslon nema ogrebotina i prašine. Tu su i dva lanca duljine 15 inča sa snopom koji možete jednostavno pričvrstiti ili odvojiti olovkom.

USP: Dolazi s krpom za čišćenje od mikrovlakana

Pogledajte na Amazonu

Sumirati!

Kombinacija kemijske olovke i iPhonea 6 i 6 Plus olovke čini se pametnijom odlukom za svakog korisnika iPhonea. Promjenom krajeva svoju digitalnu olovku možete koristiti i na zaslonu osjetljivom na dodir i na papiru.

Možda biste željeli istražiti još dodataka:

  • Najbolji dodaci za fotoaparate za iPhone 6 i iPhone 6 Plus
  • Najbolji nosači automobila za iPhone 6 Plus
  • iPhone 6 Plus kožne futrole
  • Najbolji slučajevi za iPhone 6 Plus s nosačima

Koji biste olovku željeli kupiti s gornjeg popisa? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare u nastavku.

Copyright calisportfest.com 2022