Blog

Najbolje aplikacije za fakture za iPhone i iPad u 2021. godini

Postoji mnoštvo aplikacija za tvrtke koje olakšavaju život poduzetnicima ili samozaposlenim profesionalcima. Jedan od najvažnijih aspekata za upravljanje su financije, a pouzdana aplikacija za fakturiranje može promijeniti svijet. To vam može pomoći u stvaranju profesionalnih računa koji se brzo i lako prate. Nadalje, neizmjerno je korisno držati sve svoje financijske evidencije na jednom mjestu. Dakle, oprostite se od dugotrajnih ručnih postupaka i preuzmite kontrolu nad svojim novčanim tokom s najboljim aplikacijama za fakture za iPhone i iPad.

 1. QuickBooks Računovodstvo
 2. Račun jednostavan, procjenitelj
 3. Račun i procjena - Billdu
 4. Invoice2go Jednostavno izrađivač računa
 5. Računovodstvo u oblaku FreshBooks
 6. Izrađivač računa NorthOne
 7. Sićušna faktura
 8. Mjesečeva faktura - jednostavno računovodstvo
 9. Račun i praćenje vremena Zoho
 10. Izrađivač faktura PRO - fakturiranje
 11. Faktura što prije

1. Računovodstvo QuickBooks

Ovo je sveobuhvatna računovodstvena aplikacija za upravljanje troškovima i novčanim tokovima. Možete stvoriti račune i pratiti kilometražu te slati i skenirati račune u porezne svrhe. Prikladan je za brzi rad i pregled vašeg dobitka ili gubitka.

Alat za izradu računa omogućuje vam praćenje poslanih računa (u više valuta i primanje uplata putem kreditnih kartica ili bankovnih transfera. To zahtijeva aktiviranje značajke QuickBooks Payments. Razne opcije čine ovu izvrsnu aplikaciju za bilo koju malu tvrtku.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Račun jednostavan, procjenitelj

Ako ste slobodnjak, izvođač radova ili vlasnik male tvrtke, ova aplikacija olakšava praćenje vaših financija. Omogućuje vam brzo stvaranje i slanje faktura profesionalnog izgleda koje također možete pratiti kako biste osigurali plaćanje.

Dalje, možete dodati onoliko podataka ili informacija koliko je potrebno, kao što su datumi dospijeća, fotografije, popusti, potpisi, podaci o plaćanju, detalji o otpremi itd. Pametne obavijesti čine ovu aplikaciju lakom za korištenje.

Cijena: Besplatno (pretplata na mobilne uređaje - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Račun i procjena - Billdu

Ova jednostavna aplikacija za fakturiranje uštedjet će vam puno vremena i truda. U roku od nekoliko sekundi možete stvoriti narudžbenice, procjene i račune koji izgledaju profesionalno. Omogućuje vam i prihvaćanje plaćanja od klijenata odmah na licu mjesta.

Štoviše, možete pratiti troškove i upravljati više tvrtki odjednom. Podaci se pohranjuju sigurno i sinkroniziraju na povezanim uređajima. Da biste saznali više o svim sjajnim značajkama, pogledajte naš detaljni pregled Billdua.

Cijena: Besplatno (mjesečno početno - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Invoice2go Jednostavno izrađivač računa

Kao što i samo ime govori, ova aplikacija omogućuje vam izradu i slanje lijepo dizajniranih računa u pokretu. Postoje profesionalni predlošci koji vam olakšavaju posao. Štoviše, možete stvoriti i druge dokumente, uključujući račune i procjene.

Istodobno upravljajte svojim troškovima, primajte uplate, zakažite sastanke i organizirajte svoj dan. Idealno je rješenje na jednom mjestu za sve vrste samozaposlenih osoba koje žele upravljati svojim narudžbama i novčanim tokom.

Cijena: Besplatno (Lite - 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. FreshBooks Cloud Accounting

S ovim računovodstvenim rješenjem lako ćete upravljati malim poduzećem. To je jednostavan za upotrebu, brz i siguran način rukovanja fakturama, bilježenja troškova, vremena praćenja i prikladnog plaćanja.

Ono po čemu se ova aplikacija ističe je način na koji u potpunosti funkcionira u oblaku. To osigurava da se svi vaši podaci neometano i sigurno sinkroniziraju na vašim uređajima. Dakle, bez obzira gdje se nalazite, u pokretu možete pratiti i ažurirati financije svog poslovanja.

Cijena: Besplatno (Lite - 14,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Izrađivač računa NorthOne

Pojednostavite svoj tijek rada s ovom besplatnom aplikacijom koja vam omogućuje izradu i dijeljenje faktura, citata i procjena za manje od 2 minute. Sve vaše dokumente održava učinkovito organiziranima, pa im je lako pristupiti kad god zatrebate.

Možete čak poslati prijateljske podsjetnike svojim klijentima kako biste bili sigurni da ćete dobiti plaću na vrijeme. Najbolje je to što je ova aplikacija potpuno besplatna, bez skrivenih troškova, pretplata ili kupnji u aplikaciji. Međutim, dostupan je samo na iPhoneu, a ne i na iPadu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Sitna faktura

Digitalizirajte svoje poslovanje s ovom izvrsnom malom aplikacijom koja će vaše uredne financijske evidencije uredno organizirati. Prilagodljivi predlošci omogućuju vam stvaranje, slanje i praćenje faktura ili procjena s robnom markom u samo nekoliko dodira.

Nadalje, stvara intuitivna, lako razumljiva izvješća za stavke, kupce ili kategorije kad god želite, poput dnevnih, mjesečnih, tromjesečnih ili godišnjih. Također možete sinkronizirati podatke na svim uređajima radi praktičnosti u pokretu.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata + pretplata - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Mjesečeva faktura - jednostavno računovodstvo

Ova aplikacija za račune za iPhone i iPad sadrži preko 66 profesionalnih PDF predložaka koje možete prilagoditi prema svojim potrebama. Možete upravljati neograničenim tvrtkama iz iste aplikacije i raditi s njom i izvan mreže.

Uz to, podržava i njemački, španjolski, talijanski, francuski jezik, pa je prikladan za različite baze kupaca. Omogućuje vam praćenje vremena, stvaranje i slanje računa, primanje uplata i pregled periodičnih financijskih izvještaja.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Zoho, praćenje računa i vremena

Jednostavno pratite vrijeme za svoje projekte, šaljite ponude, pratite poslovne troškove, stvarajte račune, prihvaćajte uplate, pa čak i šaljite zahvalnice svojim klijentima pomoću ove aplikacije od Zohoa.

Nudi lijepe predloške i omogućuje vam lako praćenje troškova unutar različitih kategorija, poput prijevoza, hrane i goriva. Višejezična i viševalutna podrška čine ovu aplikaciju za fakture za iOS izvanrednim izborom za male tvrtke s globalnim kupcima.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 6,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Izrađivač faktura PRO - fakturiranje

Evo još jednog praktičnog alata za generiranje PDF faktura, procjena, ponuda, narudžbenica, računa i vremenskih listova profesionalnog izgleda. Pratite sve svoje papire za lako praćenje i vođenje financijskih evidencija.

Besplatna inačica omogućuje vam izradu do 5 skrivenih dokumenata. A premium verzija prepuna je dodatnih značajki poput praćenja troškova i izvješća svakog mjeseca, tromjesečja i godine. Također možete jednostavno sinkronizirati podatke između uređaja.

Cijena: Besplatno (neograničeni dokumenti - 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. Faktura ASAP

Ovaj je puno više od aplikacije za izradu računa. Služi kao središte za upravljanje prodajom, kupcima i financijskim izvješćima. Posebno je pogodan za tvrtke koje imaju prodajne timove koji rade na terenu.

Podatke o trenutnoj prodaji možete dobiti od suigrača putem aplikacije i sinkronizirati s QuickBooksom na računalu. Aplikacija se stalno ažurira i omogućuje vam izradu do 5 računa ili procjena svakog mjeseca besplatno.

Cijena: Besplatno (InvoiceASAP Base - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati

Jeste li već isprobali neku od ovih praktičnih aplikacija za fakture na iPhoneu ili iPadu? Podijelite svoje uvide s nama u komentarima u nastavku. Također, pogledajte najbolje aplikacije za inventar za upravljanje zalihama.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Aplikacije za skeniranje posjetnica
 • Aplikacije za upravljanje zalihama
 • Aplikacije za upravljanje katalozima
 • Aplikacije za skener dokumenata
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found