Blog

iPhone zaglavio na Appleovom logotipu? Evo kako to popraviti

Može biti zastrašujuće ako je vaš iPhone zaglavljen na Appleovom logotipu. Možda mislite da se smrzlo, a samim time i putovanje u servisni centar je sigurno. Ali prije nego što to učinite, ovdje je više o ovom problemu. A onda, nekoliko stvarnih rješenja za njegovo rješavanje.

Zašto je moj iPhone zaglavljen na Appleovom logotipu?

Vaš iPhone neće proći Appleov logotip, uglavnom u jednoj od sljedećih prilika.

  • Tijekom ili nakon ažuriranja softvera.
  • Kada instalirate ili prebacite na beta verziju.
  • Tijekom jailbreakinga iPhonea.
  • Vraćanje uređaja iz sigurnosne kopije.
  • Kada migrirate iPhone s prethodnog uređaja.

Sad kad znamo zašto se ovaj problem događa, pogledajmo neka moguća rješenja za njegovo rješavanje. Ove metode rade za iPhone 12 serije, iPhone serije 11, iPhone XR i X serije, iPhone SE 2020, ili bilo koji model iPhonea imaš.

Bilješka: Prije nego što nastavite, provjerite je li se traka napretka na zaslonu iPhonea pomaknula barem jedan sat.

Što učiniti ako iPhone zapne na Appleovom logotipu?

 • Teško ponovno pokrenite iPhone
 • Stavite iPhone u način oporavka
 • Upotrijebite DFU način za vraćanje iPhonea

Teško ponovno pokrenite iPhone

Jedno od najkompliciranijih rješenja je prisilno ponovno pokretanje uređaja. To će zaustaviti postupak na pola puta i izvući vas iz ove situacije. Koraci prisilnog ponovnog pokretanja razlikuju se za različite modele iPhone i iPad. Imamo detaljan post koji to pokriva.

Stavite iPhone u način oporavka

Način oporavka je druga stvar koju treba isprobati u slučaju da niste u mogućnosti prisilno ponovno pokrenuti iPhone. Kada se vaš uređaj zaglavi na Appleovom logotipu, stavite ga u način oporavka, a zatim izađite iz ovog načina. U načinu oporavka možete pokušati ažurirati ili vratiti pomoću računala (Mac ili Windows PC).

Koraci za stavljanje i izlazak iz načina oporavka razlikuju se za različite modele iPhonea. Naš detaljan i lagan za praćenje vodič reći će vam sve o tome.

Upotrijebite DFU način za vraćanje iPhonea

DFU je kratica od Ažuriranje firmvera uređaja. Ovo je (skoro) siguran popravak kada se iPhone neće uključiti uz Appleov logotip. Kako bismo uzeli citat iz vlastitog članka, DFU način rada opisali smo kao 'ovo je najviša razina vraćanja koju možete izvršiti na svom uređaju.‘Dakle, ako prisilno ponovno pokretanje ili čak način oporavka nisu donijeli uspjeh, DFU način je pravi put.

iPhone je i dalje zaglavljen na Appleovom logotipu? Ništa ne radi?

Da budemo direktni, ako DFU način nije pomogao, to znači da je problem eskalirao. Možda je riječ o hardverskom problemu. U takvoj situaciji bilo bi bolje kontaktirati Appleovu podršku na jedan od različitih načina - nazovite, razgovarajte, pošaljite e-poštu, čak i Twitter. Ako u blizini imate Apple Store, možete i posjetiti.

To je sve, prijatelju!

Odjava ...

Na ovaj način možete ponovno postići da iPhone ne prolazi pored Appleovog logotipa. Nakon ažuriranja ili obnavljanja postavite uređaj normalno. Kada to učinite, prijavite se postojećim Apple ID-om da biste ponovo preuzeli aplikacije. Sve vaše pretplate itd. Ostaju onakve kakve su bile.

Dalje, možda biste željeli znati:

 • Kako napraviti odgovarajuće sigurnosne kopije iPhonea ili iPada
 • iPhone zaglavio u načinu zumiranja [Kako riješiti problem]
 • Kako popraviti iPhone zaglavljen na zaslonu za punjenje
 • Kako popraviti iOS 14 zaglavljen na "Priprema za ažuriranje ..."

To će vas pripremiti za slučaj da se u budućnosti suočavate sa sličnim situacijama. Bilo bi korisno znati i neke od najboljih internetskih aplikacija za pohranu kako biste svoje fotografije, videozapise i ostale bitne stvari mogli sigurno čuvati u oblaku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found