Blog

Elegantne i pametne aplikacije osobnog asistenta za iPhone 2021. godine

Prilično sam uzbuđen zbog aplikacija za osobne asistente i tržišta općenito, jer se tu vrhunska umjetna inteligencija pretvara u praktične stvari koje se mogu koristiti u normalnom životu. Utoliko imamo mnoštvo aplikacija osobnog asistenta za iPhone / iOS uređaje. Siri zaista ispunjava sve što se tiče pametne pomoći. Međutim, znamo da postoje alternative i ovisno o vašim željama i zahtjevima, mogle bi biti pametnije od Sirija.

1. Amazon Alexa

Pokreće Alexa, ova je aplikacija prilično popularna na iOS-u. Dizajniran je za rad s uređajima Amazon Echo. Pomoću aplikacije možete ne samo upravljati uređajima s omogućenom Alexa, već i reproducirati glazbu, slušati radio, stvarati popise za kupnju, primati ažuriranja vijesti i kontrolirati pametne kućne uređaje.

Uz podršku za gotovo sve vodeće usluge streaminga glazbe, uključujući Spotify, Pandora, Amazon Music i druge, osigurava vam veću fleksibilnost za streaming vaše omiljene aplikacije za streaming glazbe.

Štoviše, možete omogućiti i preporučene vještine za personaliziranije iskustvo.

I ne samo to, aplikacija vam omogućuje čak i pozivanje ili slanje brze poruke podržanim uređajima kako biste ostali u kontaktu s prijateljima i voljenima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. 24me

24me, ocijenjen kao jedna od 10 najboljih aplikacija za produktivnost u App Storeu, jasan je način upravljanja danom. Ne dolazi s puno zvona, ali sigurno zna svoj put. 24Me izvrsno funkcionira za podsjetnike, podatke i slanje poruka i mikro darova svojim prijateljima na njihove rođendane i godišnjice.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Google asistent

Google Assistant popularni je glasovni asistent koji se prvenstveno koristi na Android telefonima. No, njegovu su korisnost cijenili i korisnici iOS-a. Jedna od najboljih stvari koje nudi Google Asistent su usluge lokacije. Ljudi se oslanjaju na brze informacije poput vremena i vijesti koje dijeli Google asistent.

Jedna od upadljivih značajki Google Asistenta je njegova integracija u Siri prečace. Jednostavno otvorite Google asistenta i dodirnite gumb ‘Dodaj u Siri’; zatim snimite glas "Ok Google" i krenite dalje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Cortana

Cortana je ultra napredni osobni asistent. Može obaviti neke stvari poput davanja do znanja kada je pravo vrijeme za povratak kući ili odlazak na sastanak, ovisno o prometu i vremenskim uvjetima. Osim toga, uvijek je spreman odmah odgovoriti na vaše upite.

A ako želite potrošiti neko vrijeme igrajući se s tim, osobni asistent temeljito će vas zabaviti svojim duhovitim odgovorima. Najbolja stvar kod virtualnog asistenta je što će postati još pametniji kad sazna vaše sklonosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. HOUND Glasovno pretraživanje i asistent

Tražite li pametnog osobnog asistenta koji može pružiti brze odgovore na vaša pitanja? HOUND može biti održiva opcija za ugodno obavljanje posla. Bez obzira želite li pustiti bilo koju najnoviju ili najbolju pjesmu, primati najnovije vijesti, telefonirati, poslati tekstualnu poruku ili pregledavati web, to vam može omogućiti sve te stvari i puno savršenije.

Pomoću ovog virtualnog asistenta možete govoriti prirodno, jer je dovoljno pametan da razumijete svoj naglasak i ono za čime se bavite. Ovisno o vašim potrebama, možete filtrirati, razvrstati, pa čak i dodati više informacija kako biste asistenta učinili inteligentnijim i postigli bolji rezultat.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Kawaii asistent

Kawaii Assistant nije samo prilično lijep već i vrlo interaktivan. Japanska djevojka asistentica sposobna je sve vaše zadatke rješavati aplombom. Ona vam može pomoći da pravite bilješke i čak donosite bolje odluke o stvarima koje radite.

A ako vam dosadi, pomoćnik će čak igrati igre s vama kako bi vam osvježio raspoloženje. Način igre je upravo ono što biste željeli zabaviti se. Druga zanimljiva stvar je da joj neće trebati toliko vremena da bude zadovoljna kao vaša djevojka. Podržava više jezika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. DataBot

DataBot je sjajan osobni asistent koji je dizajniran da se suprotstavi vašem zadatku. Virtualni robot koji govori brzo odgovara na vaše upite. U stanju je stvoriti prilagođenu multimedijsku prezentaciju koristeći glas, tekst i slike.

Virtualni pomoćnik može vam čak dopustiti da podijelite svoj odgovor putem SMS-a, e-pošte i društvenih mreža. Na temelju svojih želja možete prilagoditi jezik, glas, ime i čak ponašanje asistenta. Asistent s vremenom postaje sve bolji jer uči vas i vaše sklonosti. DataBot je dostupan na engleskom, francuskom, njemačkom, talijanskom, portugalskom, španjolskom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Butleroy

Kad u jednom danu jurite za tijesnim rasporedom, pametan osobni asistent poput Butleroya bitan je. To se može pobrinuti za vaš popis obveza, restorane u blizini vaših lokacija i događaje navedene u vašim kalendarima. Umjetna inteligencija Butleroya može učinkovito upravljati svime u vaše ime.

Ovaj će osobni asistent pronaći parking u blizini vaših termina i pomoći će vam s Uberom ili Lyftom. Prije nego što krenete na sastanak, karta grada pokazuje vam najbolji način.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Glasovni odgovor

Glasovni odgovor donosi informacije iz Wolframa Alpha, koji je računalni mehanizam znanja. Možete postavljati pitanja, a aplikacija će vam dati detaljne odgovore. Njegov 3D robot razgovarat će s vama i voditi vas.

Osim što odgovara na vaša pitanja, aplikacija radi kao vaš osobni asistent za pozivanje vaših kontakata, slanje tekstnih poruka i e-pošte u vaše ime.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

10. Moj osobni tajnik

Moj osobni tajnik vrlo je kompetentan i obavlja zadatak odgovornog glasovnog asistenta koji s lakoćom rješava vaš posao tipkanja. Točnije, omogućuje vam brzo tipkanje glasom. Jednostavno započnite govoriti i riječi će se odmah pretvoriti u tekst.

Upotrebom algoritma za ispravljanje pogrešaka i jezičnog modela, vaše riječi ispravno upisuje i željenom brzinom. Još bolje, podržava 23 jezika. Tekst možete dijeliti putem Facebooka, e-pošte, Twittera i drugih medija. Ako više ne želite tipkati dok odgovarate na bilo koja pitanja, šaljete poruke ili se družite s prijateljima na društvenim mrežama, ovaj osobni asistent prava je opcija za vas.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava

Ovi osobni asistenti su stvarno super, zar ne? Sve što mi se sviđa kod svih njih je što su toliko pametni u izvršavanju vašeg zadatka. Dakle, koji vam je od ovih virtualnih pomoćnika najdraži? Obavijestite nas u komentarima ispod.

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found