Blog

Najbolje pristaništa za budilice za iPhone SE, 5s i iPhone 5

Do sada vjerojatno znate da nema puno dokova za iPhone 5 / 5s i iPad 4. Priključak za munje promijenio je pravila igre i proizvođači si odvajaju vrijeme kako bi proizveli liniju dokova koji bi odgovarali grom uređaji.

Mnogi ljudi koriste pristaništa za budilice. Sjajni su jer lako rješavaju dvije stvari: oni su sat pokraj kreveta koji vas može probuditi i pune vam iPhone. Kombinacijom obje ove mogućnosti štedi se prostor i dodaje bolja funkcionalnost. Ali ako ste tražili dokove za budilice za iPhone SE, 5s ili iPhone 5, vidjeli ste da ih nema puno. Naravno, da ne gubimo nadu jer su neki od njih na putu.

# 1. DPNAO

Iz daljine ovaj dock izgleda poput digitalnog sata, no kad se pogleda drugi put, čovjek shvati da je to pristanište budilice za vaše iPhone uređaje. Nevjerojatna značajka ovog doka je da njegovu bazu možete zakrenuti za 90 stupnjeva. To znači da svoj iPhone možete instalirati vertikalno, kao i vodoravno. Dakle, bilo da se radi o FaceTime pozivima ili gledanju videozapisa, pomoću ove priključne stanice možete napuniti svoj uređaj.

Pristanište dolazi s daljinskim upravljačem za upotrebu s sigurne udaljenosti. Štoviše, možete iskoristiti dodatni ušteđeni prostor upravljajući ovom priključnom stanicom daljinskim upravljačem. Plavi prikaz broja vidljiv je iz daljine; možete ujutro provjeriti vrijeme svojim mutnim očima.

Kompatibilnost: iPhone 5 do iPhone 8 Plus

USP: MFi certificirano

Pogledajte na Amazonu

# 2. Jensen

Priključna stanica tvrtke Jensen elegantna je i atraktivna s digitalnim satom i zvučnicima. Na postaji možete postaviti nekoliko alarma koji će vam pomoći da se probudite u pravo vrijeme. Pristanište ima konektor za grom za punjenje vašeg iPhone 5 dok nije u upotrebi.

Osim toga, ima i mogućnost Bluetooth povezivanja za bežično reproduciranje glazbe. Ako to nije dovoljno, postaja također podržava AUX ulaz. Napokon, ima i 4 unaprijed postavljena ekvilajzera, kao i FM uređaj za uživanje u glazbi bilo kada.

Kompatibilnost: iPhone 5 do iPhone 8 Plus

USP: Bluetooth i AUX povezivost

Pogledajte na Amazonu

# 3. iHome iPLWBT5B

Što kažete na kupnju priključne stanice koja može učinkovito napajati i iPhone i Apple Watch? Osim brzog punjenja uređaja, iPLWBT5B omogućuje vam bežični prijenos glazbe s iOS uređaja. Također ima podršku za FM stereo radio s 6 unaprijed postavljenih memorija stanica kako bi vas zabavljao.

Uključivanje dvostrukih alarma osigurava vam savršeno upravljanje vremenom i ne uspijete se probuditi na vrijeme. Postoji i nekoliko tonova i zujanja za ustajanje s osvježenim energijama. To nije sve, ugrađeni mikrofon nudi kristalno čist zvuk za poboljšanje vašeg hands-free poziva.

Kompatibilnost: iPhone 5 do iPhone 8 Plus

USP: Nevjerojatna kvaliteta zvuka

Pogledajte na Amazonu

# 4. Philips AJT3300 / 37

Philipsov stalak za punjenje ocjenjujem vrlo visoko. Unatoč kompaktnom i malom dizajnu, podnožje nudi impresivnu kvalitetu zvuka. Možete ga odmah povezati sa svojim uređajem za bežično strujanje glazbe.

Stalak idealno drži vaš uređaj, što ga čini praktičnijim za gledanje medija ili video pozive. Ugrađeni mikrofon pruža kristalno čist zvuk, dok odbrojavanje vremena za spavanje omogućuje nesmetano prihvaćanje sna. Osim toga, uredno upravljanje kabelima osigurava da vaš stol ostane čist i bez nereda.

Kompatibilnost: iPhone 5 do iPhone 8 Plus

USP: Isključivač vremena

Pogledajte na Amazonu

# 5. iHome iPL23

iHome iPL23 jednostavno je najbolja priključna stanica s budilicom za iPhone 5. Ono što zaista cijenim na ovoj priključnoj stanici su reson8 komore zvučnika koje pružaju čudesnu kvalitetu zvuka. Stoga će vam se svidjeti strujanje glazbe pomoću ovog zvučnika.

Stalak savršeno drži vaš uređaj za brzo i sigurno punjenje. Moći ćete zaviriti u najnovija upozorenja i uživati ​​u hands-free video pozivima. FM radio s unaprijed postavljenom memorijom za 6 stanica dodaje mu veću vrijednost. Tu je i super zgodna budilica koja će vam pomoći da budete u koraku sa svojim vremenom.

Kompatibilnost: iPhone 5 do iPhone 8 Plus

USP: Zvučničke komore Reson8

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaš odabir?

Odabrali ste idealno postolje za punjenje za vaš iOS uređaj? Bilo bi mi stvarno drago da znam njegovo ime i značajke koje ste pronašli u njemu.

Možda biste htjeli sustići i ove postove:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 5
  • Najbolji punjači za automobile iPhone 5
  • Najbolje banke za moć iPhone 5
  • Najbolji nosači automobila za iPhone 5