Blog

Pronađite Pokémon bez napora na svom iPhoneu

"Pokémon Go" najnovije je čudo u igrama koje je svijet obuzelo olujom. Ljubitelji igara opet su se zaljubili u zaraznu igru ​​proširene stvarnosti iz koje nikada ne žele napustiti. A zašto ne, oni zaslužuju svu zabavu koju osvajaju pronalaskom puno Pokemona!

Završivši sa svakodnevnim igrama, već sam davno odustao od igranja. Tek što sam vidio kako su moji prijatelji eksplodirali u hvatanju Pokemona i prelazili ga preko društvenih mreža, nisam se mogao suzdržati. I prema onome što sam dosad doživio, vrijedi ga snimiti ne samo za vaše slobodno vrijeme već i za vaše zdravlje.

U početku nisam mogao shvatiti kako pronaći Pokémone. Srećom, otkrio sam neke zaista zanimljive trikove koji su mi izuzetno pomogli da izvučem najbolje od toga.

Međutim, postoji jedna stvar koja mi se činilo da me ponekad nervira tijekom igranja igre, neizvjesnost oko toga gdje ići i pronaći Pokémons. Iako je to ono što ovu proširenu stvarnost čini toliko popularnom, može odbiti i vas. (Svakako provjerite kako pronaći Pokémons bez pomicanja.)

Poke Radar iPhone aplikacija za Pokemon Go: Nađite lokaciju Pokémona bez napora

Ako ste netko tko je pomalo razočaran što nije uspio zarobiti puno Pokémona, trebali biste dati Poke radar trenutni pucanj. Pomaže vam otkriti mjesto bilo kojeg Pokemona kojeg su pronašli drugi igrači.

Poigravajući se s Poke Radar, počeo mi se sviđati Pokémon Go više nego ikad. Ne moram više trošiti puno vremena u pronalaženju bilo kakvih bića. To je sigurno!

Pogledajte sve obližnje Pokemone

Pomoću Poke Radara moći ćete pregledati sve obližnje Pokemone pronađene u vašem području na karti. Najzanimljivije je što možete vidjeti čak i vrijeme kada su uhvaćeni zajedno s trenerom koji ih je pronašao.

Pronađite određeno mjesto Pokémona

Ako lovite određeno mjesto Pokemona, možete ga odmah otkriti.)

Korak 1. Preuzmite i pokrenite aplikaciju na iPhone, a zatim dodirnite filtar iz gornjeg desnog kuta.

Korak 2. Dalje, morate odabrati određeno Pokemon koje mjesto pokušavate pronaći → Dodirnite podnijeti.

Korak # 3. Kad se Pokémoni pojave na karti; Dodirnite ga → Dodirnite gumb "i" pored Pokemona.

Korak # 4. Na sljedećem ekranu vidjet ćete ime trenera koji je pronašao Pokemone, zajedno s vremenom kada su uhvaćeni, a takoder možete dobiti upute za dolazak do Pokemona tapkajući Dobiti upute.

Potaknuto zajednicom

Omogućuje vam označavanje mjesta Pokemona za koja ste pronašli da pomažu drugima u vašem području. Ime vašeg trenera bit će povezano s Pokemon lokacijama koje ste označili. Povećat će reputaciju vašeg lokalnog trenera.

Predaja lokacije Pokémon

Možete prijaviti lokacije Pokemona. Sve lokacije Pokemona drugi podržavaju ili ne. Ako vaša prijava dobije puno glasova protiv, bit će uklonjena s karte. A ako bilo koja prijava lokacije dobije puno glasova, dobit će prioritet prikaza na karti.

Da biste poslali bilo koje mjesto Pokemona, jednostavno dodirnite ikonu Pokeball u donjem desnom kutu, a zatim dodirnite Pošalji.

Presuda

Poke Radar pravi je začin za Pokémon Go. Ako vas je ova igra očarala i želite olakšati pronalaženje Pokemona, Poke Radar je fantastična opcija za vas.

Cijena: Besplatno

Preuzmi Poke Radar

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found