Blog

Najbolje aplikacije za praćenje vremena za iPhone i iPad iz 2021. godine

Upravljanje vremenom igra značajnu ulogu u poboljšanju ukupnih performansi. I onog trenutka kad postane neorganiziran, to loše utječe na produktivnost. Unatoč radu danonoćno, ako niste uspjeli održati mir sa svojim ciljem, vrijeme je da potražite neke pametne načine. Kako bismo vam pomogli da udvostručite produktivnost, prikupili smo najbolje aplikacije za praćenje vremena za iPhone i iPad.

1. Životni ciklus

Životni ciklus više je od običnog praćenja vremena za vaš iOS uređaj. A ako tražite opciju sve u jednom, ona se izvrsno može uklopiti u vaše zahtjeve.

Aplikacija automatski pažljivo prati vaše vrijeme i uredno ga prikazuje kako biste imali tačnu ideju o tome kako upravljate svojim vremenom.

Možete odmah saznati svoje svakodnevne aktivnosti, mjesta koja posjećujete i s kime provodite vrijeme. Kroz tjedni časopis, aplikacija nudi personalizirane uvide i jasnoću za vaš protekli tjedan.

Također možete usporediti trendove kako biste otkrili možete li se držati plana ili ne možete ići u skladu s tijekom. Osim toga, aplikacija je u potpunosti integrirana s Apple Healthom i omogućuje vam uvoz svih aktivnosti, pažnje i podataka o spavanju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. HoursTracker: Sati i plaćanje

HoursTracker olakšava praćenje vremena! Možete bez napora pripaziti na svoje vrijeme i također postaviti automatske pauze. Osim praćenja vremena, aplikacija vam omogućuje i praćenje vaše plaće i zarade.

Lokacije posla možete postaviti i da biste dobivali podsjetnike kada stignete ili napustite određena mjesta. Omogućuje vam unos komentara i sa svojim vremenskim unosima.

Ugrađena izvješća po danu, tjednu i mjesecu osiguravaju vam savršen uvid u stvari koje su vam vrlo važne. Nadalje, HoursTracker omogućuje izvoz podataka u CSV formatu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3 sata

"Sati" je pametna aplikacija za praćenje vremena koja vam može pomoći da budete ispred i učinkovito obavite svoj posao. Za početak postavite pametne podsjetnike kako biste bili upozoreni na zadatke koje morate izvršiti prije određenog vremena.

Najbolje iskoristite vizualnu vremensku liniju za brzo prepoznavanje i ispravljanje pogrešaka. Pravila zaokruživanja možete koristiti za idealno zaokruživanje vremena kako biste između njih imali prikladne intervale. Aplikacija vam omogućuje praćenje vremena po klijentima, projektima i zadacima.

Također možete dodavati bilješke u svoje vremenske unose, provjeravati izvješća na ekranu, pa čak i slati detaljne CSV ili PDF izvještaje. Osim toga, prikaz kalendara omogućuje vam da saznate nekoliko važnih stvari poput dana u kojima ste pratili vrijeme i kada ste zaboravili.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Clockify

Ovo je jedna od najboljih aplikacija za praćenje slobodnog vremena koja može pomoći i freelancerima i tvrtkama. Možete birati između ručnog bilježenja radnog vremena ili automatski jednim klikom. Dodijelite zapisnike određenim klijentima ili projektima da ostanu organizirani.

Dalje, postoje korisna izvješća koja daju uvid u vaše praćenje vremena. Korisničko sučelje je čisto i lako se kretati. Dakle, to je prikladan izbor za gotovo svakoga da prati svoju produktivnost.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Tragač vremena ATracker

Preuzmite kontrolu nad svojim vremenom i iskoristite ga maksimalno koristeći ATracker! S potpuno prilagodljivim sučeljem, aplikacija vam omogućuje praćenje i upravljanje vremenom po vašem najboljem ukusu. Ovisno o vašim potrebama, možete organizirati svoj dan i biti u mogućnosti izvršiti svoje zadatke na vrijeme.

Često zaboravite izvršiti bilo kakve važne zadatke ili želite završiti projekte prije roka? Postavite alarme kako biste bili u ritmu. Štoviše, ATracker nudi i statistička izvješća u trakastom i tortnom grafikonu kako bi vam pomogao da imate bolji uvid u to koliko dobro prolazite kroz zadatke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Berba

Žetva je ono što biste trebali odabrati kako biste besprijekorno podnijeli i svoje vrijeme i troškove. Da biste osigurali da se vaš posao ne zaustavi, dolazi s izvanmrežnim načinom rada.

Ugrađeni alat za praćenje troškova može igrati presudnu ulogu u omogućavanju maksimalne uštede i smanjenja nepotrebnih troškova.

Možete slati račune i primati obavijesti kada ih klijenti plate. Još bolje, vidjet ćete i odbrojavanja suigrača kako biste ostali u sinkronizaciji s kolegama. Nadalje, također vas upozorava na uplate tako da ne morate platiti novčanu kaznu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Tragač za radno vrijeme

Želite iskusnijeg asistenta koji će pratiti vaše radne zapisnike? Worktime Tracker može biti vrlo korisna opcija za praćenje vašeg radnog vremena.

Aplikacija vam omogućuje snimanje dnevnika radova s ​​vremenom početka / završetka, trajanjem i nadnicama prema unaprijed postavljenoj stopi plaćanja. Također nudi izvješća o plaćama prema tjednom, mjesečnom, tromjesečnom, godišnjem, pa čak i prilagođenom datumskom rasponu.

Koristite ovu aplikaciju za istodobno praćenje nekih projekata i zadataka. Još bolje, svoje radne zapisnike možete izvesti e-poštom u više formata, uključujući PDF, CSV i HTML.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Pravovremeno

Uz Timely možete upravljati svojim vremenom i pratiti ga bez stresa. Odmah ćete saznati koliko vremena trošite na zadatke i projekte. Izvrsno organizirajte svoje unose i održavajte ih u savršenoj sinkronizaciji.

Na temelju vaše pogodnosti moći ćete planirati svoje zadatke i obaviti ih prije predviđenog vremena.

Koristeći prilagođene radnje na obavijestima, brzo ćete zaustaviti odbrojavanje ili dovršiti zadatak. Još bolje, Timely možete koristiti i za Apple Watch kako biste pratili svoje vrijeme direktno sa zapešća.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Hubstaff

Za praćenje vremena i lokacije dobra je opcija Hubstaff. To može biti izuzetno korisno za mala poduzeća za upravljanje platnim spiskom i nadgledanje lokacije njihove radne snage pomoću ugrađene značajke GPS praćenja.

Pomoću nadzorne ploče i izvješća u stvarnom vremenu možete pregledati vremenske liste, provjeriti tko trenutno radi. Tjedna izvješća o proračunu osiguravaju vam mogućnost da imate željenu kontrolu nad potrošnjom.

Štoviše, aplikacija ima podršku za više od 30 aplikacija za upravljanje projektima kao što su Quickbooks i Basecamp. Stoga imate veću fleksibilnost u praćenju svog vremena i projekata.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Oznaka vremena

"TimeTag" možda nije toliko popularan kao mnogi njegovi kolege, ali pokriva sve osnove da bi bio relativno dobar menadžer vremena. Ono što me natjeralo da razmislim o ovoj aplikaciji jest jednostavnost i širok raspon korisnih značajki.

Uvezite sve svoje zapise iz osobnog kalendara i prilagodite svoj put prema naprijed onome što vam najbolje odgovara. A zatim slijedite pravila kako bi vaši projekti bili spremni prije predviđenog vremena.

Analitičke karte i grafikoni omogućuju vam da saznate jeste li se uspjeli pridržavati plana ili ste čak premašili očekivanja. Iako je ova aplikacija besplatna, morat ćete potrošiti 4,99 USD mjesečno ili 39,99 USD ako želite otključati sve značajke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

BONUS!

TimeCamp

TimeCamp može biti presudan za male tvrtke. Aplikacija vam omogućuje brzo pokretanje odbrojavanja za praćenje vremena vaših projekata.

Također možete napraviti važne bilješke o zadacima kako ih ne biste zaboravili tijekom sastanka. Moći ćete lako pregledavati i uređivati ​​svoj radni sat i planirati svoj sljedeći dan.

Pogledajte izvješća kako biste imali pravu predstavu o tome kako upravljate svojim zadacima. Pomoću ove aplikacije možete posvetiti više vremena važnim poslovima i izbjeći gubljenje puno vremena na manje zapažene zadatke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Vaš omiljeni mjerač vremena?

Nadamo se da imate savršeno sredstvo za usklađivanje vašeg vremena. Također ste naučili načine za povećanje produktivnosti smanjivanjem propusta.

Poznavanje jednog skupa pravila ne može vas uvijek držati ispred utrke, morate biti inovativni i tražiti hakove koji mogu promijeniti. Javite mi koja je od gore spomenutih aplikacija za upravljanje vremenom zapela za vas.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za prijavu narudžbi za iPhone i iPad
  • Aplikacije za upravljanje kontaktima za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za bilježenje za iPhone i iPad