Blog

Najbolje Bluetooth tipkovnice za iPhone 7 i 7 Plus 2021. godine

Izvan stanice ste i iznenada se sjetite da niste uspjeli poslati važan e-mail svom poslovnom partneru. Siguran sam da vam na iPhoneu ne bi bilo previše jednostavno tipkati dugu e-poštu na virtualnoj tipkovnici. Zato; možda će vam trebati jedna od ovih najboljih iPhone 7 i 7 Plus Bluetooth tipkovnica za ugodno upisivanje duge iMessage ili hitne e-pošte. Iskreno govoreći, pomalo je teško odabrati najbolje tipkovnice jer postoji mnoštvo fantastičnih izbora. Ovisno o vašem proračunu, možete kupiti dobru tipkovnicu koja samo može obaviti posao umjesto vas. Plivajmo preko popisa da odaberemo najprikladniji za vaš iPhone.

# 1. Microsoft

Ova sklopiva Bluetooth tipkovnica za iPhone 7 i 7 Plus Microsofta trajna je, tanka i izuzetno je udobna za upotrebu. Govoreći više o dizajnu, tipke su otporne na prolijevanje, a tkanina štiti tipkovnicu od normalnih udaraca i padova.

Što se tiče baterije, nakon punjenja može trajati 3 mjeseca. Koristio je Bluetooth 4.0 koji omogućuje besprijekorno povezivanje. Sve u svemu, s obzirom na ime marke i kvalitetu proizvoda, to sigurno vrijedi cijene.

USP: Ključevi otporni na izlijevanje

Pogledajte na Amazonu

# 2. Logitech

Nijedan popis najboljih tipkovnica nije potpun bez ove marke - Logitech. Dizajniran je kako bi pružio punopravno iskustvo tipkanja. Tipke su dobro raspoređene i u punoj su veličini s iOS prečacima za brzo i točno tipkanje.

Sadrži dugotrajnu punjivu bateriju koja vam omogućuje da tipkate do tri mjeseca između punjenja. Jedna značajna značajka ove tipkovnice je da se lako stavi u džep kaputa, torbicu ili aktovku. Osim toga, tipkovnica je izdržljiva i otporna na prolijevanje; Obložljiva tkanina štiti tipkovnicu od prolijevanja i kapi.

USP: Otporan na izlijevanje

Pogledajte na Amazonu

# 3. iClever

iClever Bluetooth tipkovnica izvrsna je za nesmetano tipkanje. Pune tipke standardne veličine, zajedno s kutnim dizajnom od 166 stupnjeva, nude potrebnu udobnost za brzo tipkanje. Njegova ugrađena punjiva baterija opremljena je da traje do 40 sati s jednim punjenjem.

Sklopivi dizajn čini ga vrlo prijenosnim. Tipkovnica dolazi s mekanom futrolom od PU kože koja joj pruža potrebnu njegu i zaštitu od ogrebotina. Kompatibilan je za rad s iOS-om, macOS-om, Windows-om i Androidom.

USP: Tipke s visokim odzivom

Pogledajte na Amazonu

# 4. Češalj od želea

Bluetooth tipkovnica Jelly Comb čini tipkanje prilično glatkim zahvaljujući vrlo odzivnim tipkama. Kompaktnog je dizajna i vrlo je lagan. Uz dobru izgrađenost, dobio je kvalitetu da bude vaše dugotrajno sredstvo za tipkanje.

Postoji integrirano postolje kako biste mogli smjestiti i iPad i iPhone i omogućiti neometano prebacivanje između njih. Kad se potpuno napuni, tipkovnica može trajati više od 40 sati. Funkcijom automatskog spavanja sprječava nepotrebnu potrošnju baterije.

USP: Integrirani stalak

Pogledajte na Amazonu

# 5. MoKo

Ako više volite ultra kompaktni dizajn, MoKo bi trebao vrijediti razmatranja. Ima praktičan sklopivi dizajn i lako ga može staviti u džep. Komplet tipki u punoj veličini osigurava da vaše tipkanje ostaje jednostavan posao.

Opremljen je baterijom od 110 mAh koja može trajati i do 40 sati, što je pristojan broj za uobičajenu upotrebu. Tu je i funkcija automatskog spavanja za produljenje vijeka trajanja baterije. Štoviše, MoKo možete koristiti ne samo sa iOS, Androidom već i sa Windows uređajima.

USP: Izuzetno kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 6. OMOTON

Zahvaljujući dizajnu niskog profila, OMOTON je jedna od najboljih Bluetooth tipkovnica. Sviđaju mi ​​se njegove osjetljive tipke koje se osjećaju prilično odzivno. QWERTY raspored s vrućim tipkama ubrzava vaše tipkanje.

Što se tiče trajanja baterije, može raditi i do 30 kada se potpuno napuni. Također dolazi s automatskim načinom mirovanja kako bi se spriječila beskorisna potrošnja energije. Na kraju, OMOTON Bluetooth tipkovnica dolazi u dvije boje: crnoj i bijeloj.

USP: QWERTY raspored

Pogledajte na Amazonu

# 7. Arteck HB030B

“Arteck HB030B” ocjenjujem vrlo visoko. Kvaliteta koja ga čini korisnim je ergonomski dizajn. Ako ste spremni ubrzati tipkanje, o ovome se može ozbiljno razmisliti.

Ima 7 LED pozadinskog osvjetljenja kako bi se osiguralo da se tipkanje ne zaustavlja ni pri slabom osvjetljenju. Tehnologija automatskog spavanja pouzdano djeluje na maksimaliziranje vijeka trajanja baterije. Kako je tanak i lagan, moći ćete ga nositi bilo gdje udobno. Povrh svega, Arteck HB030B podržan je dvogodišnjim jamstvom.

USP: 7 LED pozadinsko osvjetljenje

Pogledajte na Amazonu

# 8. PFCKE

Ako imate više uređaja za rad, tada je PFCKE tipkovnica savršeno. Možete istovremeno povezati do tri uređaja i prebacivati ​​se između njih pomoću funkcijske tipke. Osim toga, uključuje i futrolu koja služi kao postolje za vaš iPhone 7 ili bilo koji drugi uređaj.

Baterija može trajati 60 sati neprekidne upotrebe i gotovo mjesec dana u praznom hodu. Što se tiče tipkanja, tipke su meke za upotrebu i lako osjete najlakši potez. Ovo je savršena tipkovnica za istovremeno putovanje ili upotrebu više uređaja.

USP: Povežite istovremeno 3 uređaja

Pogledajte na Amazonu

# 9. Nulaxy

Nulaxy-ova Bluetooth tipkovnica idealna je za poslovne ljude koji su neprestano u pokretu. Ova prijenosna tipkovnica s mogućnošću punjenja izuzetno je tanka; možete ga nositi sa svojim ruksakom kako bi vaše poslovno putovanje bilo ugodno.

Ovaj vam proizvod nudi KM12 univerzalnu tipkovnicu pune veličine koja vam pruža tiho i bez napora tipkanje. Ako napravite pauzu od 15 minuta, tipkovnica automatski prelazi u stanje mirovanja; ovo štedi trajanje baterije ove Bluetooth tipkovnice.

USP: 60 dana trajanja baterije

Pogledajte na Amazonu

# 10. FosMon

"Fosmon" tipkovnica stvorena je da vam omogućuje tipkanje s potrebnom udobnošću. Sadrži QWERTY tipkovnicu i dodirnu podlogu zbog kojih je tipkanje pomalo bezbolno. Tipke za dom, Stranica gore / dolje, kontrola glasnoće, pretraživanje čine vaš zadatak puno jednostavnijim.

LED pozadinska svjetla postaju vrlo korisna u osvijetljenom okruženju. Laganim dizajnom možete ga lako nositi gdje god želite. Ugrađena litij-ionska baterija koja se može puniti snažna je i dugo traje. Kompatibilan je za rad s iOS-om, Windows-om i Androidom.

USP: Ugrađeni trackpad

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Jesam li zaboravio na ovaj poseban popis uvrstiti bilo koju od vaših omiljenih tipkovnica svih vremena? Obavijestite me to u komentarima.

Željeli biste na brzinu pogledati ove posebne popise

  • Najbolje futrole za nosače za iPhone 7 Plus
  • VR slušalice za iPhone 7 i 7 Plus
  • Nosači za automobil za iPhone 7 i 7 Plus