Blog

Najbolji paketi i aplikacije iMessage naljepnica u 2021. godini

Kada želite da vaša poruka nikada ne dopusti da zabavni element nestane, morate imati naljepnice na dodir. Uskoro će započeti animirane slike, ispaljivanje salvi ili namještanje dragog prijatelja za iznenadnu salvu smijeha bit će poslastica.

Odakle vam urnebesni memovi ili paketi crtanih slika? Pa, App Store je pun mnoštva opcija, a ja sam odabrao najbolje pakete naljepnica iMessage za iPhone tako da možete brzo uočiti one uzbudljive koji će začiniti vaš razgovor.

Iako je dobar broj paketa naljepnica iMessage dostupan besplatno, neki od njih zahtijevaju da potrošite nešto novca. Kako bih osigurao da vaša razmjena poruka ima savršenu foliju za bočno dijeljenje hangouta, poredao sam obje. Dakle, uskočite pravo da odaberete one koji se uklapaju u vaš ukus!

1. Super Mario Run naljepnice

Kad je Super Mario Run u blizini, očekujte da vaš razgovor bude zabavan. Iskažite svoje osjećaje na smiješan način iskorištavanjem Mariovog svijeta. Dodajte svoju modernu kapicu i čuvene brkove na svoju sliku kako biste se pretvorili u Super Marija.

I oh, ne propustite podudarne akcije poput iznenadnog skoka, elegantne muhe i ubojitog namigivanja kako biste začinili cijelo raspoloženje poruka!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Toca Life vrećica za papir Cat

Kada je riječ o razbijanju leda i postavljanju tona za bezvremenski smijeh, "Paper Bag Cat" ima pravo na novcu.

Zbog čega su ove mačke toliko preslatke jest da se bez napora mogu uklopiti u različita raspoloženja. Bez obzira želite li pokazati ljutnju ili pustiti da naklonost prikaže nježniju stranu, oni vam to mogu dopustiti aplombom. Dakle, izbacite svoju mrzovoljnu stranu ili podignite vrućinu ohlađenom pozom!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Disneyeve naljepnice: Mickey

Kad želite reći puno, a da niste izgovorili niti jednu riječ, Mickey bi ušao u predstavu jako dobro.

Ovaj paket naljepnica prepun je uvijek preslatkih likova poput Mickeyja, Minnie i Donalda. Ovisno o tome što želite prenijeti, odaberite onu koja može opisati vaše osjećaje.

To nije sve, u iMessaging možete dodati zabavniji element stavljanjem dinamičke naljepnice na svoju fotografiju ili bilo gdje u poruci.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

4. Naljepnice Angry Birds

Vrijeme je da pustite vrckavog lika koji živi u vama da izađe iz okova! Ako ste se okušali u Angry Birdsu, znali biste kako bi ovaj paket iMessage bio cool za zdravlje vašeg razgovora.

Iskoristite Chucka, Bombu, Matildu, Stellu i druge jednako fascinantne stvari kako biste oživjeli cijelu temu. Nije važno želite li izraziti visinu radosti ili baciti bijes, animirani likovi mogu vam omogućiti da živo prenesete svoje osjećaje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Naljepnice čudovišta od kolačića

Dovedite "Cookie Monster" kako biste slegnuli dosadu i postavili cijelu temu na beskrajan smijeh! Ovaj mi je već godinama jedan od neizostavnih sastojaka. Dakle, mogu reći koliko fascinantne mogu biti ove naljepnice.

Stavite tematsku naljepnicu na svoj elegantni selfie ili unutarnje mjehuriće da biste pokrenuli smijeh. Kako na raspolaganju imate ogromnu kolekciju, odabir one koja najbolje odgovara raspoloženju ne bi trebalo biti veliko pitanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Naljepnice Ratova zvijezda

Ako želite dodati neki holivudski element u svoje iMessages, ovaj animirani paket naljepnica Ratovi zvijezda udarit će u metu.

Možete birati između tona kultnih slika poput pobunjeničkog pilota, kaciga olujnih vojnika, zvijezde smrti i još mnogo toga da biste oživili razgovor. Razmjestite ih i rotirajte tako da mogu izgledati privlačnije. Uz to, upotrijebite ove ikonske naljepnice za prilagodbu slika.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

7. Despicable Me 3 naljepnice

Oh ... kako mogu propustiti naljepnice Despicable Me 3! Uvijek sam uživao igrati ovu igru ​​i nikad ne propustim navesti minione kad god želim razmjenu poruka učiniti zabavnijom.

Paket dolazi s 24 animirane i 31 statičnom naljepnicom. Možete ih poslati samostalno ili upotrijebiti neko prilagođavanje kako biste povećali cjelokupni kontekst. Mislim da možete staviti ove znakove na svoju poruku ili ih ošamariti na svojim selfijima za neki dodatni efekt.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

8. Naljepnice Aminal

Dodajte malo zabave i simpatičnosti svojim iMessage razgovorima s ovim preslatkim paketom naljepnica "Aminals". Besplatno dobiva 250+ naljepnica iMessage, a još ih je više moguće kupiti za izradu preko 400 naljepnica.

Jednostavno ih dodirnite gumbom po cijelom chatu i dodajte malo više karaktera svojim tekstovima. Naljepnice se mogu poslati kao pojedinačne poruke ili povući i ispustiti na postojeće iMessages. Možete ih koristiti i na WhatsAppu!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Om Nom naljepnice

Evo službenog paketa naljepnica iMessages Cut the Rope with OmNom. Možete ih postaviti na mjehuriće, slike, pa čak i na druge naljepnice kako biste dodali zabavan i simpatičan dodir vašim razgovorima.

Sadrži preko 60 naljepnica, statičnih i animiranih. To je divan način da se izrazite i kreativno i nezaboravno komunicirate sa svojim voljenima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Memovi - Naljepnice

Pretpostavljam da ste čekali da Memes eksplodira, zar ne? U šali, tako su vruć sastojak za razmjenu poruka. Dakle, nema govora da će im dati promašaj. Nema šanse!

Govoreći o onome što ovaj paket nudi, dolazi sa svim vrstama memova koji golicaju rebra. Stoga stavljanje bilo kakve emocije u prvi plan ne bi trebalo biti veliko pitanje.

Dovoljno je pogledati izbliza one glupave koji su dugo bili stalni član mog popisa.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

To je poprilično to! Dakle, ovo su čopori koji su vladali mojim razgovorom.

Neka razmjene poruka ostanu zabavne…

Nadajući se da vašem iMessagingu više neće nedostajati vatrena snaga i sve vrste dobrih stvari koje začinju cijeli razgovor. Dakle, nemojte im promaknuti kad god je vrijeme da emocije eksplodiraju.

Voljeli biste zaviriti i u ove postove:

  • Kako poslati nevidljivu tintu iMessage s iPhonea
  • Najbolje alternative iMessage
  • Aplikacije za video chat za iPhone i iPad
  • Najbolje AR igre za iPhone

Jeste li voljeli čitati ovaj članak? Ako je odgovor da, podijelite svoje misli u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found