Blog

Kako pristupiti datotekama iCloud Drive na iPhoneu i iPadu

Aplikacija Datoteke olakšala je upravljanje datotekama na iPhoneu i iPadu. Sada vam nije potrebna nijedna aplikacija treće strane da biste preuzeli kontrolu nad dokumentima na uređaju. iCloud Drive više nije samostalna aplikacija jer je integriran s matičnim upraviteljem datoteka. Stoga, da biste pristupili datotekama s iCloud Drivea na iPhoneu i iPadu, morate prijeći na aplikaciju Datoteke.

Aplikacija Datoteke također je integrirana s drugim uslugama u oblaku kao što su Dropbox, Box itd. Stoga možete pristupiti svim datotekama sinkroniziranim s podržanim uslugama za pohranu i sinkronizaciju datoteka i upravljati njima izravno iz aplikacije.

Kako pristupiti datotekama iCloud Drive na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Pokreni Datoteke aplikacija na vašem iOS uređaju → Sada dodirnite pretraživati kartica na dnu.

Korak 2. Pod, ispod Lokacije, dodirnite iCloud Drive.

Sada pogledajte sve svoje datoteke spremljene u iCloud.

Kako koristiti aplikaciju Datoteke na iPhoneu i iPadu

Napravili smo cjelovit vodič o tome kako koristiti aplikaciju Datoteke na vašem iDeviceu. Dakle, ako još niste započeli s tim ili ga želite savršeno koristiti, prijeđite na ovaj post.

To je to!

Završavati:

Aplikacija Datoteke dobrodošao je dodatak iOS-u 11. Iako možda nije bogata značajkama kao neki od najpopularnijih neovisnih upravitelja datoteka poput Documents, i dalje je vrlo zgodna. Javite mi što mislite o tome u komentarima ispod.

Možda biste htjeli pogledati i ove postove:

  • Kako prilagoditi oznake u aplikaciji Datoteke
  • Kako oporaviti izbrisane dokumente u aplikaciji Datoteke
  • Najbolje aplikacije za upravljanje datotekama za iPhone i iPad
  • Kako skenirati dokumente u aplikaciji Notes