Blog

Najbolji Keyloggeri za iPhone za praćenje uređaja i monitora

Netko je možda skeptičan u vezi s dobrovoljnim instaliranjem keyloggera na svoj uređaj. Obično ne bismo željeli vidjeti tog momka među aplikacijama pokrenutim na našem uređaju, jer je takva vrsta programiranja tradicionalno povezana sa špijuniranjem zlonamjernog softvera koji pokušava ugroziti našu privatnost i doći do naših lozinki i vjerodajnica bankovnog računa.

Međutim, nedavno je keylogging dobro iskorišten i koristi se u širokom spektru alata za praćenje. Postoje samostalni programi za keylogger, kao i svestrani upravljački programi s istaknutim opcijama za keylogger.

Što je keylogger? Ovo je bilo koji dio softvera ili hardvera koji vodi zapisnik o pritiscima tipki. Ne tako davno, keyloggeri su bili kompatibilni samo s tradicionalnim tipkovnicama. Međutim, postali su mogući i keyloggeri zaslona osjetljivih na dodir.

Koriste ga za:

  • Pratite vlastiti uređaj dok je izvan dosega;
  • Praćenje malodobne djece;
  • Nadgledajte uređaje u vlasništvu tvrtke izdane zaposlenicima

Zabrinuti roditelji ponekad koriste keyloggere za praćenje mrežnih aktivnosti i boravišta svoje djece. Iako postoji softver dizajniran za blokiranje i ograničavanje pristupa određenom sadržaju i web mjestima, tehnološki pametna djeca mogu ga zaobići (pa ga vrlo često i zaobilaze), stoga se čini da je keylogger jedino sredstvo za zadržavanje prsta na pulsu maloljetnika cyber život.

Ponekad bi ljudi instalirali programe za keylogger kako bi osigurali svoj telefon u slučaju da ga izgube ili vidjeli kako drugi koriste uređaj koji im je privremeno dat.

Poslodavci ponekad koriste keyloggere na iPhoneima i iPadima u vlasništvu tvrtke kako bi procijenili uspješnost zaposlenika i osigurali da se uređaj koristi samo za radne zadatke. U ovom slučaju, zaposlenik mora biti svjestan da se vrši evidentiranje pritiska tipke.

Čak i ako ne razmišljate o instaliranju keyloggera na svoj uređaj, trebali biste biti svjesni te mogućnosti.

Štoviše, neki od njih mogu se sakriti, pa ih možda već imate na svom uređaju, a da uopće ne znate. Uvijek je bolje znati s čime se možete suočiti.

Najbolji Keyloggeri za iPhone i iPad

# 1. iKeyMonitor

iKeyMonitor jedna je od najboljih aplikacija za keylogger za iPhone i iPad. Ne bilježi samo pritiske tipki već i nadgleda SMS, WhatsApp, Pozive, Facebook, Twitter i mnoge druge stvari. Jednom instalirani na uređaj, zapisnike primate putem e-pošte. Za pregled aktivnosti nije potrebno prijaviti se na bilo koju nadzornu ploču ili web uslugu.

Primarna upotreba ove aplikacije je za roditelje koji žele pratiti aktivnost svoje djece na svojim iDevices. Oni također mogu ograničiti određene stvari ako je potrebno. Aplikacija nije dostupna besplatno, ali dolazi s probnim razdobljem prije nego što je odlučite kupiti.

Cijena: 49,99 USD mjesečno

Pokušaj sada

# 2. Pumpic iPhone Keylogger

Ovaj se keylogger usredotočuje na roditeljsko praćenje, poput zaštite od cyber maltretiranja, mrežnih grabežljivaca, sextinga i drugog neprimjerenog ponašanja na mreži s obje strane (djeteta i njihovih sugovornika). Značajka keyloggera dio je softvera Pumpic, koji je vidljiv na ciljnom uređaju, tako da je osoba koju pratite svjesna nadzora (uključuje SMS-ove, pozive, web, društvene mreže, slike i videozapise, GPS lokaciju i mnoge druge više.)

Podaci prikupljeni na ciljnom uređaju šalju se na upravljačku ploču, a to je uređaj koji ste odredili.

Glavni plus: svestranost (s opcijama daljinske upravljačke ploče, geoograda i zaključavanja uređaja.)

Pokušaj sada

# 3. iKeyMonitor

Ovaj vam omogućuje ne samo da zaštitite svoju djecu, već i razotkrivate prevarenog supružnika otkrivanjem dnevnika SMS-a i poziva, kao i chat poruka s brojnih popularnih društvenih mreža (Facebook, Kik, WhatsApp, hangouti itd.) GPS praćenje je značajka koja bi vam također mogla dobro doći ako izgubite telefon. Svi se zapisnici šalju na vaš račun e-pošte (pazite da napravite jedan osim onog koji upotrebljavate na telefonu.)

Glavni plus: dostupno na više jezika.

Više potražite na iKeyMonitor.com

# 4. FlexiSpy

Ovaj također nudi keylogger među nizom špijunskih značajki, koji je prilično širok: SMS i zapisnici poziva, e-pošta i mnoštvo poruka na društvenim mrežama, nadgledanje, ograđivanje, zaključavanje i brisanje telefona. Međutim, prilično je skupo.

Glavni plus: Verzija "Extreme" snima okolne zvukove i pozive.

Pročitajte više na FlexiSpy.com

# 5. XNSPY

Ovo je aplikacija koja nudi više od 35 značajki praćenja; više za bilo koju drugu aplikaciju u istom cjenovnom razredu. Iako je njegova kompatibilnost jedna od njegovih prednosti (za to vam nisu potrebni jail-slomljeni iOS uređaji), odmah ćete se naviknuti na njegovo pametno sučelje koje je jednostavno i jednostavno za upotrebu.

Svojim korisnicima nudi osnovne, kao i napredne značajke. Ako želite gledati samo podatke o kontaktima, pozivima i SMS-ovima, tada će vam biti dovoljne njegove osnovne značajke. Ali ako želite dobiti više informacija, možete se osloniti na njegove značajke Ambient Recorder i Watchlist. Značajke popisa za nadzor daju trenutne obavijesti o određenim riječima, mjestima, lokacijama, pa čak i e-porukama.

Sa 24-satnom mrežnom podrškom i pristupačnim paketima, Xnspy je definitivno među najboljim aplikacijama u ovoj kategoriji.

Glavni plus: Dostupno i na Androidu i na iPhoneu. Podržava njihove najnovije operativne sustave, uključujući Android Oreo 8.0 i iOS 11.

Pročitajte više na Xnspy.com

Odricanje: Ipak, trebali biste imati na umu da se tehnički neotkriveni softver za nadzor može klasificirati kao nadzor, pa pripazite da ga ne upotrebljavate bez pristanka druge strane (osim ako ciljani uređaj ne pripada vama ili vašoj malodobnoj djeci).

O autoru: Jana Rooheart je specijalistica za e-sigurnost i profesionalna blogerica. Živi u Kansas Cityju s obitelji i honorarno radi.

Možda ćete voljeti pročitati i:

  • Dr.Fone - virtualno mjesto: lažna GPS lokacija na iPhoneu
  • Kako promijeniti iPhone GPS lokaciju?
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found